Keresés

Részletes keresés

pajaci Creative Commons License 2018.10.31 0 0 19

teszt

surpasso Creative Commons License 1999.03.26 0 0 18
Hali!

kérdés 3.: Hogyan lehet elérni azt, hogy az ímél címemre beérkezett leveleket egy haverom homepage-n számoljam mondjuk téma szerint csoportosítva? Tehát hogy kapok például 2 levelet "receptek" címszóval, és 3 levelet "jó autók" címmel, akkor a haver hómpédzsén a számláló ugorjon kettőt a receptek cím alatt és hármat az autók címszó alatt.

Na, a megfejtéshez jó szórakozást kívánok, és:

legyetek szobatiszták!

surpasso

surpasso Creative Commons License 1999.03.26 0 0 17
Szia mindenki!

Szolidaritásomat szeretném kifejezni mindenkinek akinek rendetlenkednek az ékezetei, én most már egy boldog ember vagyok!

Ja, és kérem szépen az én topicomban nincsen egymás anyázása, az kizárólag az én jogköröm:

corporal kedves!

itt a Tasztalon semmi ilyesmit nem találtam, de ha van akkor légy kedves és informálj...

surpasso

moga Creative Commons License 1999.03.26 0 0 16
árvíztűrő tükörfúrógép
ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP

w95 (pan-europai verzió) + netcape 4.5

rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 15
Húúúú, már nagyon vártam, hogy corporal beszóljon! ;)
Előzmény: corporal (14)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 12
Éljen. :)
Előzmény: rusnya (11)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 11
Nem igaz. Megpróbálom szóközökkel. Sz'al û= & u c i r c ; , nagyon remélem, hogy ez már lácc.
Előzmény: rusnya (10)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 10
Fene enné meg. Azt akarom leírni, hogy û.
Előzmény: rusnya (9)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 9
Én speciel alt+147-tel generálok ô-t. Kalapos ü-t meg html+û-cel. Csak türelmeseknek! :) Másképp az atyaúristennek se jön össze, úgyhogy jöhet nekem is egy kis tanács.
Előzmény: Pintyöke (8)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 7
Surpasso kolléga ô-i mindkettôn mûködnek, a tieid sajna csak IE-en.

Egyébként tudjátok, milyen piszok jó érzés, hogy nálam nagyobb lámák is léteznek? Eddig azt hittem, engem már nem lehet alulmúlni...:)
Előzmény: Pintyöke (6)
surpasso Creative Commons License 1999.03.26 0 0 5
mi a fene, nekem műkődnek az őőőőőőő-k?
surpasso Creative Commons License 1999.03.26 0 0 4
Juhhééééé!!!!!

Pintyöke!

Köszi a jótanácsot, nekem kicsit másképp működött a dolog, de remek útmutatást kaptam tőled. Jutalmad egy gyógypuszi, amit a helyi bárban beválthatsz vagy tombolajegyre cserélhetsz!

A web-forrásokkal kapcsolatban ne aggódj, azt hittem le kell töltenem valami progit az ékezetekre (még boldogult win3.1-es koromból maradtak ezek a beidegződések), és hát a forrás lett volna web-forrás, összegezve én beszéltem hülyeségeket. Még jó hogy az elején kijelentettem hogy láma vagyok... ;))

Pecsovics!

szolidaritásból:
őőőőőőőőőőőőő ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ őőőőőőőőőőőőő

Cápa!

Ha hamarosan új hozzászólást találsz itt, mely a "Hogyan írjunk feldolgozó progit?" című kérdést teszi fel, ne csodálkozz... ;) (bár mit gondolsz, lehet hogy egy új topicot is megérdemelne?)
Ha viszont műxik a tipped, akkor fizetek egy Bush-t neked! Ha segítesz programot is írni, akkor egy üveg Louis XIII-t is kaphatsz... :))) (Feltéve hogy nem a Richelieu-vel vagy...) :))

Egyébként kezdek megnyugodni, hogy nem én vagyok az egyetlen aki éjszaka nem alszik... ;)

surpasso

N e t S h a r k Creative Commons License 1999.03.26 0 0 3
"Melyik levelezoprogram kepes automatikus valaszadasra"

Esetleg nézd meg a WinPMail-t. Az tud pár dolgot. Talán azt is meg lehet oldani, amit te akarsz. Persze írni kell egy feldolgozó progit.

Előzmény: surpasso (-)
startmenu Creative Commons License 1999.03.26 0 0 2
Nyugi, nyugi. Az nem is fog. Menni.
Kibasz.
Előzmény: Pecsovics (1)
Pecsovics Creative Commons License 1999.03.26 0 0 1
Csak az a kurva Öö nem megy.

?tg?r?g g?rget G?rg?n g?r?ngy?s g?rbe uton ?t g?r?g dinnyét.

Baszki.

surpasso Creative Commons License 1999.03.26 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Legyen ezen topic mindenkie akinek szuksege van/lesz/lehet segitsegre informatikai ugyleteiben. Rovatunk azon alapszik hogy a Tasztal-on relative sok guru van (ezek vagytok Ti), akik roppant segitokeszek, es viszonylagosan keves a lamer (ez vagyok en), aki viszont eppen ennyire elveszett.

Azert a guruk is szot valthatnak egymassal, erteni ugyis csak ok fogjak hogy mirol beszelnek, de mindenki tanulhat belole.

Hat kerem nekem rogton lenne is ket kerdesem. Ezert nyitottam a topicot. ;))

1. Hogyan lehet angol verzioju Win98-ba ekezeteket plantalni, lehetoleg web-forrasok felhasznalasaval.

2. Melyik levelezoprogram kepes automatikus valaszadasra, mondjuk egy elore definialt forma, vagy kulcsszavak keresese alapjan. Az elore definialt forma mondjuk egy web-page-en megjeleno formanyomtatvany lehet, azt kitolti a paciens, es elkuldi e-mailben, amit en szeretnek automatikusan feldolgozni. A kulcsszo-kereses ugyanigy mukodne, csak formanyomtatvany nelkul.

Elore is koszonom mindenki reszvetelet, a 0-as jatek rabjait szinten elore udvozlom!

surpasso

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!