kérdés 3.: Hogyan lehet elérni azt, hogy az ímél címemre beérkezett leveleket egy haverom homepage-n számoljam mondjuk téma szerint csoportosítva? Tehát hogy kapok például 2 levelet "receptek" címszóval, és 3 levelet "jó autók" címmel, akkor a haver hómpédzsén a számláló ugorjon kettőt a receptek cím alatt és hármat az autók címszó alatt.
Én speciel alt+147-tel generálok ô-t. Kalapos ü-t meg html+û-cel. Csak türelmeseknek! :) Másképp az atyaúristennek se jön össze, úgyhogy jöhet nekem is egy kis tanács.
Köszi a jótanácsot, nekem kicsit másképp működött a dolog, de remek útmutatást kaptam tőled. Jutalmad egy gyógypuszi, amit a helyi bárban beválthatsz vagy tombolajegyre cserélhetsz!
A web-forrásokkal kapcsolatban ne aggódj, azt hittem le kell töltenem valami progit az ékezetekre (még boldogult win3.1-es koromból maradtak ezek a beidegződések), és hát a forrás lett volna web-forrás, összegezve én beszéltem hülyeségeket. Még jó hogy az elején kijelentettem hogy láma vagyok... ;))
Ha hamarosan új hozzászólást találsz itt, mely a "Hogyan írjunk feldolgozó progit?" című kérdést teszi fel, ne csodálkozz... ;) (bár mit gondolsz, lehet hogy egy új topicot is megérdemelne?)
Ha viszont műxik a tipped, akkor fizetek egy Bush-t neked! Ha segítesz programot is írni, akkor egy üveg Louis XIII-t is kaphatsz... :))) (Feltéve hogy nem a Richelieu-vel vagy...) :))
Egyébként kezdek megnyugodni, hogy nem én vagyok az egyetlen aki éjszaka nem alszik... ;)
Legyen ezen topic mindenkie akinek szuksege van/lesz/lehet segitsegre informatikai ugyleteiben. Rovatunk azon alapszik hogy a Tasztal-on relative sok guru van (ezek vagytok Ti), akik roppant segitokeszek, es viszonylagosan keves a lamer (ez vagyok en), aki viszont eppen ennyire elveszett.
Azert a guruk is szot valthatnak egymassal, erteni ugyis csak ok fogjak hogy mirol beszelnek, de mindenki tanulhat belole.
Hat kerem nekem rogton lenne is ket kerdesem. Ezert nyitottam a topicot. ;))
1. Hogyan lehet angol verzioju Win98-ba ekezeteket plantalni, lehetoleg web-forrasok felhasznalasaval.
2. Melyik levelezoprogram kepes automatikus valaszadasra, mondjuk egy elore definialt forma, vagy kulcsszavak keresese alapjan. Az elore definialt forma mondjuk egy web-page-en megjeleno formanyomtatvany lehet, azt kitolti a paciens, es elkuldi e-mailben, amit en szeretnek automatikusan feldolgozni. A kulcsszo-kereses ugyanigy mukodne, csak formanyomtatvany nelkul.
Elore is koszonom mindenki reszvetelet, a 0-as jatek rabjait szinten elore udvozlom!