Sziasztok olyan krdésem,ill problémám lenne hogy kláttam régen egy filmet és egyszerüen nem találm sehol mert a címét sajnos elfelejtettem a filmben egy anya és két gyereke szerepel egy fiú és egy lány aszem..na ezek a gyerekek napérzékenyek és midnen ajtót csukni kell miután beléptél rajta és nicsnen egyáltalán fény a házban,az apa elment háborúzni jön egy cselédcsapat,aztán a gyerekek elkezdenek szellemeket látni de a végén kiderül h ők a halottak... valaki segitsen nagyon kéne:( köszi!!
Nem tudom mennyiben segít,de a V.ker Sütő u. 2 szám alatt van az MCD üzlet ami szerintem nagyon jó,még a leglehetetlenebb filmek is megvannak,szerintem érdemes lenne benézned.
Néhány hónapja láttam egy nagyon drámai , második világháborús filmet, melynek a címét sajnos nem tudom. Ebben kérnék tőletek segítséget. Röviden a tartalom: Az egész film egy téli hétvégén játszódik egy régi kastélyban. Itt jönnek össze a náci vezetők Adolf Eichmann vezetésével a zsidó "végső megoldás" tervének kidolgozására. A film lényegében e terv kidolgozásáról és a német vezetők vélemény megoszlásáról szól. Nagyon tanulságos és reális filmnek éreztem ezt az alkotást, de sajna a címét nem jegyeztem meg. Kérlek benneteket ha valaki a tartalom alapján ráismer írja meg a címet ide: vmarci@vivamail.hu Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Tisztelettel Varga Márton
ugyan nem tudom miert lehet ez olyan fontos, de egyelore ennyit tudok Ilsarol mondani, bizonyos hallgatag korok ulnek a kazettan, bar az igazsaghoz hozza tartozik, hogy en meg csaladi okokbol szuneteltetni vagyok kenytelen filmes kalandturaimat
A de Ossorio nekrológomat viccelted el, nagyon ízléstelen húzás volt, hallod... és rájöttem, mér tátong köztünk ez a szakadék film témába (is), te nem szereted a filmeket, az a különbség.
Mer olyan szégyellos, bezzeg amikor nézni kell, akkor nem szégyellos... Kopperfildem a szüleimnél van, viszont elobányásztam az Örökösöket, ennek egyszer már nekifutottam, mer ez állítólag a legkomorabb darabja az életmunek (angolul The bleak house), de félúton leálltam vele, vagy harmadúton inkább, szintén két kötet ugyanis, no de most tervezem felvenni a fonalat újra, mer annyira dickenses hangulatba kerültem, hála neked... viszont a tegnapit nem bocsátom meg soha, azt se tudod, mirol beszélek, mi? szégyellhetnéd magadat.
Sz'asztok!
A Szép remények, így utólag, nem is volt rossz, mármint az Ethan Hawke-os verzió.
Különösen az tetszett nekem, amikor a gyermekkoráról mondta, hogy elmesél egy történetet, ami nem biztos hogy úgy történt, merhogy gyerek volt, de így emlékszik, hát így meséli. És akkor a filmben ott álldigált a tengerben, és rajzolgatott, mire a Rob DeNiro elougrott a víz alól tök váratlan, semmi jel, hogy jönne, és el abszolút tudom képzelni, hogy az emlékeiben így él a szitu, pedig biztos kellett, hogy legyenek buborékok vagy vmi.