Ebbôl szerényen arra következtetek, hogy rullázom Nálad... :] Amúgy nagyjából egyetértek, kivéve azzal a gyengéccséges izével. Meg szerintem azért a csúnyaságnak is van határa...
Én amúgy olyan konkrétumokra lettem volna kíváncsi nem létezô topikomban, hogy akkor most a szálfatermetû manökentípus vagy a gömbölyded menyecske tecc-e, kék szem, vörös haj, szoknyahordás, pisze orr, farmer, szakállviselés, vagy mifene a nyerô Nálatok.
Kedves Rusnya! Magam részéről kifejezetten izgalmasabbnak tartom a "tökéletleneket" mind külsőleg, mind belsőleg, a hibák esendőbbé és szerethetőbbé teszik számomra az embereket, talán ennek a "populáris" megnyilvánulása, hogy izgalmasnak találják azt a randa anyajegyet az amúgy gyönyörűnek mondott szindikrófordon, én spec. nem érem be ennyivel, nem tetszenek a szép arcú férfiak és a kigyúrt testek, műanyag, kirakatbaba, miegymás, EMBER legyen, szeretnivaló, gyengédséget ébresztő hibákkal.
Volt már pár topik a nôiességrôl, férfiasságról, arról, hogy kinek milyen nô/ffi tetsz. Mindenhol kiderült, hogy végül is mellékes a külsô, az illetô esze-lelke a lényeg. Ebben én maximálisan egyetértek, de azért kíváncsi lennék, hogy kinek milyen az ideálja, szigorúan külsôleg. (Teccenek-e valakinek a rusnyák? :]) Elég együgyû kis téma, de tán érdekelhet pár embert. Volt-e már ilyen?
Egy olyan topicot szerettem volna nyitni, amiben mindenki leírhatja, hogy milyen topicot szeretett volna nyitni, de nem nyitotta meg, és hogy miért nem. Ezt a topicot azért nem nyitottam meg mert megnyitották ez a topicot.
- Miért szeretik a fickók az indulataikat ököllel elintézni? (Tudom-tudom, a nők is tudnak verekedni, de az alapvetően ritka. A férfiaknál hamar előjön egy konfliktushelyzetben az ökölvirtus.)
- Tapasztalatcserék 8-9 éves gyerekekről (Avagy csak nekem vannak-e problémáim az ilyen korú öcsikémmel. Problémák-e egyáltalán, vagy mindenkinél hasonló a helyzet. Gyakorló szülők előnyben.)
Banita, ha eddig nem tetted, nyisd meg a topicodat. Én is jártam már hasonló cipőben, csak egy kicsit másképp. Ha érdekel, majd ott kifejtem.
Akkor szerinted vannak olyanok, akik mondjuk kiépíték ezeket a kapcsolatokat (olyan vezéregyéniség-félék), és vannak, akik csak használják (slepp)? De hogyan érthetném meg velük, hogy ez engem enyhén szólva is idegesít???
Na jó, ez már offtopic... Lehet, hogy mégis érdemes lenne nyitni egyet?
Azt hiszem, egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak úgynevezett vezéregyéniségek, és vannak sleppek. Persze te nem elsősorban erre gondoltál, de ebből kell kiindulni. Vannak, akik vonzani tudnak , vannak akik nem. Vannak, akik kiépítenek kapcsolatokat,vannak,akik megőrzik.A barátságoknál ez nem baj. A szerelemnél..hmm, ez kellemetlen, de nekem is volt már ilyen élményem. Mármint elszeretés. Meg barátság.Meg minden összekeveredve.
Iwo, én is egy ehhez hasonló topicot szeretnék, "érdemes volt tanulni?", netán reklámpszichológiai indíttatásból az "egyedem-begyedem, kellett nekem egyetem?" címmel. Eddig még nem nyitottam topicot, mert elég kiszámíthatatlanul érek rá (rendszergazda vagyok), és nem akarom a topicomat magára hagyni.
Egy olyan topic-ot szerettem volna, ami azzal foglalkozik: mi van akkor, "ha valaki a te vizeden evez"...?
Vagyis: észrevetted-e már, hogy van olyan ismerősöd, aki mondjuk elkezdi "használni" a kapcsolataidat, a barátaidat... De annyira jól használja őket, hogy rövid időn belül az ő kapcsolatai lesznek, és te érzed magad kényelmetlenül, te leszel az ötödik kerék?
Miért is nem nyitottam meg? Fogalmam sincs... Mert nem igazán tudom értelmesen megfogalmazni, mi is ezzel a bajom. Az evezés-hasonlatot egyébként apu használta, mikor megemlítettem neki az egészet. De valami ilyesmi az is, ha a "te hátadon másznak fel". Mégsem ugyanez.
Na, most megint jól megkavartalak benneteket. Remélem, a lényeg azért érthető...
Egy olyan topicot szeretnék, amely a tanulással foglalkozik. Meddig érdemes tanulni, felsooktatásban, éredmes-e, vagy már fárasztó ketto vagy több egyetemi vagy foiskolai diplomát megszerezni, hiszen ekkor az ember már legalább harmincon túlvan, és valószínuleg a legszebb éveit "fecsérelte el tanulásra", mire értelme is lenne az egésznek, már jön a nyugdíj...
Jobb-e az önképzés, vagy sem, mi a jobb, ha sokmindenhez ért az ember, vagy csak egyvalamihez, de ahhoz nagyon, úgymond nagyítóval kell keresni a nála jobbakat a területén. És ha mindez már megvan, akkor mi a jobb: életmuvésznek lenni, máról holnapra élni, esetleg fix havi mellett melózni stb.
Azért nem nyitottam meg, mert nem tudom, hogy volt-e már ilyen téma, de ha volt, akkor szívesen venném, ha elobányászná valaki.