Keresés

Részletes keresés

division by zero Creative Commons License 1999.03.21 0 0 20
Azért csak nyisd meg bátran, szerintem csak azért nincs több mert nem olvassák ezt a topic-ot.
rusnya Creative Commons License 1999.03.21 0 0 19
Mert Veled együtt is csak két szavazatot kapott...
Előzmény: division by zero (17)
Liam Creative Commons License 1999.03.20 0 0 18
Ej, sose bánd, Micimaci! Fő, hogy a topic él!
Előzmény: Micimackó (12)
division by zero Creative Commons License 1999.03.20 0 0 17
Kedves Rusnya! És miért nem nyitod meg a topic-odat?
rusnya Creative Commons License 1999.03.20 0 0 16
Ebbôl szerényen arra következtetek, hogy rullázom Nálad... :]
Amúgy nagyjából egyetértek, kivéve azzal a gyengéccséges izével. Meg szerintem azért a csúnyaságnak is van határa...

Én amúgy olyan konkrétumokra lettem volna kíváncsi nem létezô topikomban, hogy akkor most a szálfatermetû manökentípus vagy a gömbölyded menyecske tecc-e, kék szem, vörös haj, szoknyahordás, pisze orr, farmer, szakállviselés, vagy mifene a nyerô Nálatok.
Előzmény: elbéjé (15)
elbéjé Creative Commons License 1999.03.20 0 0 15
Kedves Rusnya! Magam részéről kifejezetten izgalmasabbnak tartom a "tökéletleneket" mind külsőleg, mind belsőleg, a hibák esendőbbé és szerethetőbbé teszik számomra az embereket, talán ennek a "populáris" megnyilvánulása, hogy izgalmasnak találják azt a randa anyajegyet az amúgy gyönyörűnek mondott szindikrófordon, én spec. nem érem be ennyivel, nem tetszenek a szép arcú férfiak és a kigyúrt testek, műanyag, kirakatbaba, miegymás, EMBER legyen, szeretnivaló, gyengédséget ébresztő hibákkal.
Előzmény: rusnya (14)
rusnya Creative Commons License 1999.03.20 0 0 14
Volt már pár topik a nôiességrôl, férfiasságról, arról, hogy kinek milyen nô/ffi tetsz. Mindenhol kiderült, hogy végül is mellékes a külsô, az illetô esze-lelke a lényeg. Ebben én maximálisan egyetértek, de azért kíváncsi lennék, hogy kinek milyen az ideálja, szigorúan külsôleg. (Teccenek-e valakinek a rusnyák? :])
Elég együgyû kis téma, de tán érdekelhet pár embert.
Volt-e már ilyen?
Banita Creative Commons License 1999.03.19 0 0 13
Megnyitottam. Várom a te történetedet is...
Előzmény: Calliope (11)
Micimackó Creative Commons License 1999.03.18 0 0 12
Egy olyan topicot szerettem volna nyitni, amiben mindenki leírhatja, hogy milyen topicot szeretett volna nyitni, de nem nyitotta meg, és hogy miért nem. Ezt a topicot azért nem nyitottam meg mert megnyitották ez a topicot.
Calliope Creative Commons License 1999.03.18 0 0 11
- Miért szeretik a fickók az indulataikat ököllel elintézni? (Tudom-tudom, a nők is tudnak verekedni, de az alapvetően ritka. A férfiaknál hamar előjön egy konfliktushelyzetben az ökölvirtus.)
- Tapasztalatcserék 8-9 éves gyerekekről (Avagy csak nekem vannak-e problémáim az ilyen korú öcsikémmel. Problémák-e egyáltalán, vagy mindenkinél hasonló a helyzet. Gyakorló szülők előnyben.)

Banita, ha eddig nem tetted, nyisd meg a topicodat. Én is jártam már hasonló cipőben, csak egy kicsit másképp. Ha érdekel, majd ott kifejtem.

sófelhasználó Creative Commons License 1999.03.18 0 0 10
Itt a feladat egy vezéregyéniség számára.
Előzmény: Banita (9)
Banita Creative Commons License 1999.03.18 0 0 9
Akkor szerinted vannak olyanok, akik mondjuk kiépíték ezeket a kapcsolatokat (olyan vezéregyéniség-félék), és vannak, akik csak használják (slepp)? De hogyan érthetném meg velük, hogy ez engem enyhén szólva is idegesít???
Na jó, ez már offtopic... Lehet, hogy mégis érdemes lenne nyitni egyet?
Előzmény: sófelhasználó (8)
sófelhasználó Creative Commons License 1999.03.18 0 0 8
Azt hiszem, egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak úgynevezett vezéregyéniségek, és vannak sleppek. Persze te nem elsősorban erre gondoltál, de ebből kell kiindulni. Vannak, akik vonzani tudnak , vannak akik nem. Vannak, akik kiépítenek kapcsolatokat,vannak,akik megőrzik.A barátságoknál ez nem baj. A szerelemnél..hmm, ez kellemetlen, de nekem is volt már ilyen élményem. Mármint elszeretés. Meg barátság.Meg minden összekeveredve.
Előzmény: Banita (2)
BlumiDC Creative Commons License 1999.03.18 0 0 7
Iwo, akkor megnyitom életem első topicját
Yfel Creative Commons License 1999.03.18 0 0 6
"mert mondjatok olyan terüleytet, amiről bizton állíthatjátok, hogy 10-20 év múlva is olyan népszerű, mint ma"

Telekommuikáció? :)

Yfel

Előzmény: Törölt nick (5)
Iwo Creative Commons License 1999.03.17 0 0 4
BlumiDC:

megnyissuk?

Előzmény: BlumiDC (3)
BlumiDC Creative Commons License 1999.03.17 0 0 3
Iwo, én is egy ehhez hasonló topicot szeretnék, "érdemes volt tanulni?", netán reklámpszichológiai indíttatásból az "egyedem-begyedem, kellett nekem egyetem?" címmel. Eddig még nem nyitottam topicot, mert elég kiszámíthatatlanul érek rá (rendszergazda vagyok), és nem akarom a topicomat magára hagyni.
Előzmény: Iwo (1)
Banita Creative Commons License 1999.03.17 0 0 2
Egy olyan topic-ot szerettem volna, ami azzal foglalkozik: mi van akkor, "ha valaki a te vizeden evez"...?
Vagyis: észrevetted-e már, hogy van olyan ismerősöd, aki mondjuk elkezdi "használni" a kapcsolataidat, a barátaidat... De annyira jól használja őket, hogy rövid időn belül az ő kapcsolatai lesznek, és te érzed magad kényelmetlenül, te leszel az ötödik kerék?
Miért is nem nyitottam meg? Fogalmam sincs... Mert nem igazán tudom értelmesen megfogalmazni, mi is ezzel a bajom. Az evezés-hasonlatot egyébként apu használta, mikor megemlítettem neki az egészet. De valami ilyesmi az is, ha a "te hátadon másznak fel". Mégsem ugyanez.

Na, most megint jól megkavartalak benneteket. Remélem, a lényeg azért érthető...

Iwo Creative Commons License 1999.03.17 0 0 1
Egy olyan topicot szeretnék, amely a tanulással foglalkozik. Meddig érdemes tanulni, felsooktatásban, éredmes-e, vagy már fárasztó ketto vagy több egyetemi vagy foiskolai diplomát megszerezni, hiszen ekkor az ember már legalább harmincon túlvan, és valószínuleg a legszebb éveit "fecsérelte el tanulásra", mire értelme is lenne az egésznek, már jön a nyugdíj...
Jobb-e az önképzés, vagy sem, mi a jobb, ha sokmindenhez ért az ember, vagy csak egyvalamihez, de ahhoz nagyon, úgymond nagyítóval kell keresni a nála jobbakat a területén. És ha mindez már megvan, akkor mi a jobb: életmuvésznek lenni, máról holnapra élni, esetleg fix havi mellett melózni stb.
Azért nem nyitottam meg, mert nem tudom, hogy volt-e már ilyen téma, de ha volt, akkor szívesen venném, ha elobányászná valaki.
CaMeL Creative Commons License 1999.03.17 0 0 0
Egy olyan topicot nem nyitnék meg soha, mely a 0-ásokkal foglalkozik.... ;-)
CML
Liam Creative Commons License 1999.03.17 0 0 topiknyitó
...sosem mertél megnyitni! Mi lett volna a címe/mögöttes tartalma/mit szerettél volna általa megtudni? Csak őszintén - családban marad!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!