Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Egy kérdés mindenkihez. A tartalékos tisztire milyen eséllyel lehet bekerüni egyetem után? Kb. hány százalékot fogadnak el, és mi alapján szelektálnak? Esetleg mit lehet tenni, hogy jobb eséllyel oda kerüljön az emberfia? (Tapasztalatok?)
Már napokkal ezelőtt feltűnt, hogy valami nagyon szokatlan az ár és belvízi tudósításokban. A hétvégén rájöttem, hogy a katonák hiányoznak a képből. Soha nem állítottam, hogy a sorkatonaság intézménye helyes, de tény, hogy katasztrófahelyzet esetén -szerintem a mostani ilyen, de ha nincs igazam, javítsatok ki- legalább valami hasznosra be kellene fogni őket.
És annak is igaza van, aki azt mondja, hogy az adónkból az "önkéntesen" egyházi felhasználásra került részt ide is át lehetne tenni. Nem vagyok vallásos és engem sért, hogy nem dönthetek a befizetésem sorsáról.
Azért van árvízhelyzet,mert a rohadt komcsi funkcionáriusok-akik 40 éve ugyanott ülnek ahol most-1970 óta nem nem tartják rendben a gátakat.Ne a szaros seggüket vakargassák,fulladanak ők a vízbe.Egyébként az eső meg a hó csinálták az árvizet=ők is komcsik.
Volt már gyűjtés a kárpátaljai árvízkárosultaknak, a vietnami éhezőkenk. A mostaniaknak mikor lesz, vagy csak a kisebbségben élő magyarok az igazi magyarok?
Hol vannak a katonák, jogos kérdés. Azonnal tolul utána a következő : hol van a sokezer szabolcsi cigány ? Nem látni őket a gátakon serénykedni.
Persze lehet, hogy a homokzsákok eltávolításában ők járnak az élen.
Eddig bele se gondoltam a temaba, de milyen igazatok van! A hivatasosok a megszolalasaikban allandoan azt hangoztatjak, hogy milyen fontos a sereg bekeidoben is, pl. termeszeti katasztrofak elharitasa. Aztan itt a termeszeti katasztrofa, az egesz banda meg csak kummant. Mondjuk korabban mondtam mar olyat is, hogy ha mindenaron hasznosak akarnak lenni, akkor a tiszti allomany igazan felszedhetne a szemetet az erdokben - jo sokaig biztositva lenne a munkaidejuk eltoltese...
Így van. Egy nagy büdös lófaszt kéne elhelyezni a katonaság, illetve nb. országvezetoink seggébe.
A katonaság jelenleg ingyen munkaero, max oda kell szallitani oket. Szerintem sok katona is szivesebben segítene egy csomó emberen, mintsem marhaságokkal szivassák oket.
Mellesleg kíváncsi lennék annak a (sor)katonának a lelkivilágára, akit mondjuk abból a faluból vittek el, amit most épp rombadönteni készül az ár/belvíz és nem mehet haza segíteni a mentésben.
A fasznak se kell ilyen hadsereg.
Na ja. Kell a pénz bankkonszolidációra. 93 óta minden évben százmilliárdok.
hadsereg meg nincs. Eddig mindenki annak örült. Most meg hiányzik? Miért vették el a Polgári Véfdelmet, és tették át a BM-hez, vagyis az önkormányzatokhoz?
Miért írja elő a PM (költségvetés) 91 óta a Magyar Honvédségnek, hogy a működésére szükséges pénzt maga állítsa elő?
Volt két utász laktanya. A két folyó mellett. A szegedit Keleti számolta fel (kellett valakiknek a vasút melletti laktanya trülete), a Duna mentit (Ercsi) meg kb. egy hónapja.
Mit gondoltok hogy lehet így árvíz ellen "harcolni"? Nyíragyházán van 6 darab páncélozott jármű, de nincs üzemanyag.