Keresés

Részletes keresés

Sgt. Elias Creative Commons License 2001.05.23 0 0 42
Egy kérdés mindenkihez. A tartalékos tisztire milyen eséllyel lehet bekerüni egyetem után? Kb. hány százalékot fogadnak el, és mi alapján szelektálnak? Esetleg mit lehet tenni, hogy jobb eséllyel oda kerüljön az emberfia? (Tapasztalatok?)

Előre is köszi,
A Sgt. aki Lt. szeretne lenni.

nyman Creative Commons License 2000.03.06 0 0 41
Megjottek mar?
scrolló Creative Commons License 1999.03.17 0 0 40
biztos eltávon vannak :-)
Előzmény: Frank Drebin (39)
Frank Drebin Creative Commons License 1999.03.17 0 0 39
Namarmost allitolag 100 katona mar dolgozik.
Nem semmi...
Aurora Creative Commons License 1999.03.17 0 0 37
Miért, hiányoznak valakinek? Én békepárti vagyok.
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.03.17 0 0 36
Ok a riportban arra hivatkoztak, hogy nincs gumicsizmajuk...
Az mas kerdes, hogy az is elhangzott, hogy kaptak ugyan, de rogton eladtak.
Előzmény: jégtörő (35)
jégtörő Creative Commons License 1999.03.17 0 0 35
Ma megtudtam miért nincsenek cigányok a gátakon ?
Hát mert azonnal hozzáragad a homokzsák a kezükhöz.

(vicc)

Előzmény: jo_lenne_tudni (33)
META TOM Creative Commons License 1999.03.17 0 0 34
Már napokkal ezelőtt feltűnt, hogy valami nagyon szokatlan az ár és belvízi tudósításokban. A hétvégén rájöttem, hogy a katonák hiányoznak a képből. Soha nem állítottam, hogy a sorkatonaság intézménye helyes, de tény, hogy katasztrófahelyzet esetén -szerintem a mostani ilyen, de ha nincs igazam, javítsatok ki- legalább valami hasznosra be kellene fogni őket.
És annak is igaza van, aki azt mondja, hogy az adónkból az "önkéntesen" egyházi felhasználásra került részt ide is át lehetne tenni. Nem vagyok vallásos és engem sért, hogy nem dönthetek a befizetésem sorsáról.
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.03.17 0 0 33
Lattatok ugy egy hete a tv2n, vasarnap a romakat a kulturhazban? Nem lehet altalanositani, de en az ilyen embereknek nem is segitenek!

Aki latta, az tudja mirol beszelek, aki nem az pedig ne higgye semmilyen rasszista mondatnak! Azt a riportot latni kellett volna.

drhv Creative Commons License 1999.03.16 0 0 32
Igen, pusztítsuk az ukrán vizet!
Előzmény: Gyedmaroz (31)
Gyedmaroz Creative Commons License 1999.03.16 0 0 31
Főleg ami az Ukránoktól jött!!! Rohadt sztahanovista!
Előzmény: tomika (30)
tomika Creative Commons License 1999.03.16 0 0 30
Azért van árvízhelyzet,mert a rohadt komcsi funkcionáriusok-akik 40 éve ugyanott ülnek ahol most-1970 óta nem nem tartják rendben a gátakat.Ne a szaros seggüket vakargassák,fulladanak ők a vízbe.Egyébként az eső meg a hó csinálták az árvizet=ők is komcsik.
drhv Creative Commons License 1999.03.16 0 0 29
Volt már gyűjtés a kárpátaljai árvízkárosultaknak, a vietnami éhezőkenk. A mostaniaknak mikor lesz, vagy csak a kisebbségben élő magyarok az igazi magyarok?
jégtörő Creative Commons License 1999.03.16 0 0 28
Ha-ha.
Előzmény: Gyedmaroz (27)
Gyedmaroz Creative Commons License 1999.03.16 0 0 27
Rosszul tudod. Azok a zsidók voltak.
Előzmény: jégtörő (25)
bot Creative Commons License 1999.03.16 0 0 26
a katonák védelmében

ma a tv1 híradójában láttam őket zsákot pakolni. persze lehet, hogy archiv felvétel volt...

jégtörő Creative Commons License 1999.03.16 0 0 25
Hol vannak a katonák, jogos kérdés. Azonnal tolul utána a következő : hol van a sokezer szabolcsi cigány ? Nem látni őket a gátakon serénykedni.
Persze lehet, hogy a homokzsákok eltávolításában ők járnak az élen.
scrolló Creative Commons License 1999.03.16 0 0 24
Hali!

Szolnokon meg ellopták a homokzsákokat!

Na ez se semmi. Ki a francnak kell az a sok homokzsák???

Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.16 0 0 22
Eddig bele se gondoltam a temaba, de milyen igazatok van! A hivatasosok a megszolalasaikban allandoan azt hangoztatjak, hogy milyen fontos a sereg bekeidoben is, pl. termeszeti katasztrofak elharitasa. Aztan itt a termeszeti katasztrofa, az egesz banda meg csak kummant. Mondjuk korabban mondtam mar olyat is, hogy ha mindenaron hasznosak akarnak lenni, akkor a tiszti allomany igazan felszedhetne a szemetet az erdokben - jo sokaig biztositva lenne a munkaidejuk eltoltese...
mekklátja Creative Commons License 1999.03.16 0 0 21
"Über Graeben weht der Wind..."
Halászkirály Creative Commons License 1999.03.16 0 0 20
"Where have all the soldiers gone...?"
Kham Creative Commons License 1999.03.16 0 0 19
A virágokkal együtt.:)))
Előzmény: originalqszi (17)
Vanek Creative Commons License 1999.03.16 0 0 18
Így van. Egy nagy büdös lófaszt kéne elhelyezni a katonaság, illetve nb. országvezetoink seggébe.
A katonaság jelenleg ingyen munkaero, max oda kell szallitani oket. Szerintem sok katona is szivesebben segítene egy csomó emberen, mintsem marhaságokkal szivassák oket.
Mellesleg kíváncsi lennék annak a (sor)katonának a lelkivilágára, akit mondjuk abból a faluból vittek el, amit most épp rombadönteni készül az ár/belvíz és nem mehet haza segíteni a mentésben.
A fasznak se kell ilyen hadsereg.

Vanek -a dühös-

originalqszi Creative Commons License 1999.03.16 0 0 17
A katonák Marlene Dietrichnél vannak!
rezső Creative Commons License 1999.03.16 0 0 15
Na ja. Kell a pénz bankkonszolidációra. 93 óta minden évben százmilliárdok.

hadsereg meg nincs. Eddig mindenki annak örült. Most meg hiányzik? Miért vették el a Polgári Véfdelmet, és tették át a BM-hez, vagyis az önkormányzatokhoz?

Miért írja elő a PM (költségvetés) 91 óta a Magyar Honvédségnek, hogy a működésére szükséges pénzt maga állítsa elő?

Volt két utász laktanya. A két folyó mellett. A szegedit Keleti számolta fel (kellett valakiknek a vasút melletti laktanya trülete), a Duna mentit (Ercsi) meg kb. egy hónapja.

Mit gondoltok hogy lehet így árvíz ellen "harcolni"? Nyíragyházán van 6 darab páncélozott jármű, de nincs üzemanyag.

Vicc.

Előzmény: Gyedmaroz (8)
drhv Creative Commons License 1999.03.16 0 0 14
Nem kell azt termeszteni, beérik magától.
Előzmény: eMM (13)
eMM Creative Commons License 1999.03.15 0 0 13
Biztos azért van árvíz mert a vakondok szétrágta a gátat,miközben a Pelikán elvtárs,magyar narancsot termesztett :-)
Gyedmaroz Creative Commons License 1999.03.15 0 0 12
off
Köszönöm, s ha találnál valamit, légyszíves egy e- mailt küldeni, nemsokat leszek a tasztalnál a héten.
Előzmény: Mogorva (11)
Mogorva Creative Commons License 1999.03.15 0 0 11
Áááá, olyat nem eszek. Nem bírja a gyomrom...

Off:
A diascennelés ügyben holnap este, ha addig ráér.
Uff

Előzmény: Gyedmaroz (10)
Gyedmaroz Creative Commons License 1999.03.15 0 0 10
A témát már vesézik tanult kollegáink a Politika rovatban: Ár- és belvíz helyzet

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!