Én is beszállnék, bár a DID programok közül én csak az EF2000 -et ismerem tökéletesen.
De megvan az ADF is, csak nem toom mér, nem játszottam vele sokat.
Most főleg a Janes féle F-15, illetve az uj USAF -al küszködöm.
De ha összejönne a dolog, atnézném az ADF -et is.
A taw vagy masfel eve megvan, hanem regebb ota ... jah a kapcsolatok, nem lehet elegszer hangsulyozni. :)))
Kar hogy meg itt sem tokeletes az ai. Leszallasnal seggbe akarnak durrantani, mire nem lehet visszavonni a leszallasi parancsot a parnak.(legalabbis nemtom hogy kell). Leszall, aztan meg kiadom a tuzparancsot, mire el kezd gyorsulni keresztbe a repteren ... no comment. :) Volt, hogy leesett a par, de sehol sem hallottam hogy szolt volna: kifogyott az uzemanyaga. A tamogatas viszont szol hogy: Bingo Fuel az tetszett :)))
Az sem tetszik, hogy az enemy Clint Eastwood modjara celoz a gepagyuval. Vazzeg en a fel tarral se biztos hogy eltalalom, ok meg 2 golyobol leszednek. Persze lehet hogy nem ismerek minden gombot, mert kezikonyvet valamilyen okbol kifolyolag nem adtak a jatekhoz ... :)))
Amugy nagyon kheeraly!
Megjelent a honi piacon a TAW (Total Air War) kb. 126 év késéssel. Ennek előnye is van: csak 3900 HUF a CD Galaxisban, igaz egy szál pucér CD-t kapni érte. Meg is vettem frankón, nagyon bírom a DID féle szimulátorokat (F29, EF2000, F22 az arab hangulatával, yummiiii). Kár, hogy nem hozták be korábban. Van még valakinek tapasztalata vele?
Hello fuel!
Próbáltál már Interneten játszani F22-ADF-et? Ha igen, milyen sebesség kell neki? Tényleg jó volna egy kis kutyaharcot összehozni. (Nem rossz a hómpéjdzsed, csak több kellene).
Ha mar ilyen szepen osszejottunk, osszehozhatnank jo kis dogfightot.
Ha lehet minel tobben :))
Addig is nezzetek meg az oldalam www.extra.hu/fuel
Sziasztok
Nem túl gyakran veszek játék progikat,csak ezt az egyet ,mert régóta fájt rá a protkóm.Fű alatt viszont nem tudok kitől szerezni ,ebbe értsd bele a másolást is.Amúgy Jedi Knigt-ot is meg akarom szerezni ,de nem megvenni ,hanem átvenni(másolni),de mint írtam ,nincs kitől.
Szerintem is nagyon jó játékaz F.22 csak nekem egy kicsit túl bonyolult. Rutyi próbálj meg dfx-es gyorsítót szerezni, mert azzal egyszerűen fantasztikus a grafika. Egyébként már megjelent egy új küldetéslemez RED SEA OPERATIONS néven.
Nekem ez az első szimulátorprogramom .
Egyébként csak két hete vettem a Pólusban ,de szerintem is nagyon jó.Szép a grafikája és el nem tudom képzelni mit művelhet 3Dfx-el ,mert nekem csak egy Virge-m van (Pci ,4 mb EDO).Szivesen kipróbálnám multiplayerben is ,de nincs kivel.
A Falcon 4-ről csak olvastam ,de elsem hittem amit láttam képeken ,olyan jó.
Az F22-ADF szerintem a legjobbak között van. A DID cég az F29 Retaliator, és az EF2000 óta nagyon szimpatikus nekem, ezért lehet elfogultan ítélem meg a játékot. Elég bonyolult, de csak addig amíg nem láttad a Falcon 4-et (mostanában kóstolgatom). Igaz, nincs dinamikus küldetés szerkesztő hozzá, de csak azért, mert Magyarországra SENKI NEM KÉPES a folytatást (F22-TAW, vagyis Total Air War) behozni, amiben olyan háborútt szerkesztesz magadnak amilyen tetszik. A szimuláció AWACS része kifejezetten ötletes, egy mini stratégiai program. Szerintem gyakorlásképpen érdemes végigcsinálni az előre programozott küldetéseket is a következő rész megjelenéséig (remélhetőleg felébrednek a játék forgalmazók is).