Lehet, hogy fuckolni fogtok emiatt, de hadd irjam le en is a velemenyem: beleneztem ebbe a mai esti 'csodas' filmbe. Asszem' 9-kor kezdtem el nezni, nem tudom miert, mert tv2-ot elvbol nem nezek, foleg az ilyen masodosztalyu filmeket kerulom. Ugy latszik nagyon betett nekem a diszkret matek, hogy kepes voltam ilyesmit nezni...:)))
A lenyegre ternek: az egesz storyt elore tudtam. Tudhattam, mert lattam a Tuzparancs c. filmet, Kurt Russel-el. Nem tudom melyik volt elobb, gyanitom, a Tuzparancs. Es ez a Dudikoff-os a koppintas. Bar az is lehet, hogy forditva van, a lenyeg: a Tuzparancs _ezerszer_ jobb volt ennel. Lehet, hogy ti kedvelitek Dudikoffot, szamomra nem mond sokat e nev... A lenyeg, hogy gyenge volt a szineszi jatek, es a legfontosabb: tele volt olyan eroszakos reszekkel, amik egyszeruen feleslegesek. Ne hurrogjatok le, de ez igy van! Oke, hogy akciofilm, de miert kell mindent ennyire brutalisan abrazolni...? Mert nem ez a realitas... Amennyire vissza tudok emlekezni a Tuzparancsra, ott egy eleg jo egyensulyt teremtettek e teren az irok. Szoval szerintem ez a Bevetesi parancs nulla. Csak ennyit kivantam szolni...
Hali,
szóval szerintem egyébként ez a legjobb filmje (épp most megy): Bevetési parancs. A rajongók biztos nézik. Bár megjegyzem az elején a pápaszemes tudóspofát elég hiteltelenül alakította, de a sztori még egész jól elmegy.
Dolph Lundgren és Gary Busey rendben, de sajna Michael Dudikoff-ot már az én z-kategóriás gyomrom nem veszi be. Sajna... Pedig szívesen hosszászóltam volna.
Nemtom mi tortent ezzel a Dudikoffal. Regebben amikor meg csak kezdodott magyarorszagon a Video korszak akkor volt nagy film az Amerikai Ninja. Szerintem az akkor nagyon jo film volt. Utanna azonban kezdett satnyulni.... Ez amostani HBO-n vetitett filmje talan nem olyan rosz, de ezt bearnyekolja hogy 100 %-os koppintas Sztivon Szigaltol... :)
Tényleg nem játszik Steve a Star Wars 1-ben, de úgy gondoltuk, hogy ott lenne a helye amilyen szereposztást kitaláltak. Tényleg, nem lenne isteni Jedi lovag szerintetek? Neki legalább bejáeratott a lófarka.
na, most mán kezdek érdeklődni...remélem még lebeszéltek :)
tuttok mondani valami infot, hogy hol lehet esetleg megcsípni valamit velük? (videotékába nem mennék el, ha lehet, főleg mer' nem is engednek beiratkozni tisztázatlan lakás körülményeim miatt)
na szóval HBO? Szív TV? egyéb kereskedelmi adók?
???
Fijjuk, én egy elveszett pária vagyok!!!
azt se tudom ki ez a parfé nevű díszpinty :o
szégyenlem magam!!!
a dudit ismerem ***siccc*** láttam mán két percet
sirály pista meg királos! olyan kocka arccal ekkora sikereket elérni! minden 10teletem a producereké
lÁTOM FCZIGONY SZOPSZ ATÉRT ELEGET TE IS EZZEL A KÉPBERAKÁSSAL...
APROPÓ, MICHAEL PARÉ 1-IK LEGEMLÉKEZETESEBB FILMJE SZÁMOMRA: A TŰZ AZ ŰRBŐL. NAGYON BRUTÁL NÉZZÉTEK MEG, VAN BENNE MINDEN.
APROPÓ, /MÁR MEGINT/ MIT TUDTOK A LEGÚJABB MICHAEL PARÉ & MICHAEL DUDIKOFF FILMRŐL? TUDJÁTOK, AMIT ÚGY HIRDETNEK, HOGY: AMERIKA 2 LEGNAGYOBB HŐSE MOST VISSZATÉRT:
MICHAEL
PARÉ DUDIKOFF
Már unom,utoljára,
Most fonetikusan írom le:AltGr+í majd i m g(egybe nagy betűvel) s r c(egybe nagy betűvel)shift+7 majd shift+2 ezután shift+insert,hogy benyomja az URL-t,ezután shift+2 és végül AltGr+y.
Ez már tutira fog menni,az előzményeket lásd kéthozzászólással lejebb.