Miért, nem lehet akármikor kiültetni? Micsoda baromság :(. Szeptemberi születésnap nincs, most májusra kellett vón :/. De nagyon köszönöm a segítséget! :*
Tök ugyanolyan, mint bármelyik másik tükörben, de ahányszor ránézek, eszembe jut a Kiállító Művésznő és a kedves csapat, akiktől kaptam :). És ez a lényeg :).
Sziasztok, had kérjek egy kis segítséget. Anyukámnak szeretnék karácsonyra saját készitésű tiffanidobozt csinálni. Hol lehet ezt megtanulni és ugye elég az idő még karácsonyig??
Köszi! Sokat segítettél. Holnapra megvan a feladatom:))
Csak a 30-as tábla jutott eszembe korábban és az biztos is volt, csak még nem tudtam,h miként jussak hozzá :) Ma épp a közeli utcában dolgozó csatornázó munkásoktól kérdeztem,h van-e elfekvőben 30-as táblájuk, mondták,h péntekre megpróbálnak keríteni :)))) Ha nem, akkor a táblabolt pont jó lesz.
- harminc muffinból álló "torta", mindegyiken 1 szál gyertya
- üvegpoharak, amire bronz üvegkontúrral sk. díszítést rajzolsz (szintén játszhat az évszám, a harmincas, a monogram)
- egy óriási padlógyertya, amit üvegkontúrral, függőlegesen harminc részre osztasz, de felülről indítod a nullát
- egy születésnapváró naptár (az ádventi mintájára, de ez harminc napos, "Már csak ...-t kell aludnom a születésnapomig!", ill. "Hurrá, ma van a születésnapom!" felirattal a textilzsákokon. Minden zacsekban egy mini boci csoki vagy milka vagy egy teafilter vagy capuccino-por vagy a hátralévő napok száma számgyertyából vagy egy cédula egy URL-lel, amit begépelve egy aznapra vonatkozó monitorháttét vagy fotó jelenik meg.