Szemet hunytak az orosz érdekeket szolgáló Mol-strómannkodás fölött? Hackert szabadítottak a nemzetbiztonságra? Pártpolitikát csináltak az UD-ügyből? Tájékoztatás nincs, találgatások vannak. Tovább »
Kis szellemek, ha találkoznak. Én is a kételkedők közé tartozom. Részlet a csütörtökön megjelenő cikkemből:
Egy másik média-sláger a szlovák titkosszolgálat Omega-akciója volt. És azok a médiumok, amelyek évekig nem voltak hajlandók figyelembe venni, hogy a hajdani Kisantant államok továbbra is minket tekintenek első számú ellenségnek, most gátlástalanul elengedték a fantáziájukat…
természetesen semmi sem zárható ki. Pláne miután ahogy nálunk rakosgatják össze a cserepeket, egyre újabb és újabb disznóságok jönnek elő. A SIS és a szlovák alvilág összefonódásáról már rég kiszivárogtak információk.
No, de Ti itt kész információkkal álltok elő.
Méghogy Danubit. a Danubit egy tömegesen használt IPARI robbanóanyag. Biztonságos, könnyen kezelhető, nagy hatásfokú, stb. Megtalálható tonnaszám bármelyik bámyában, kőfejtőben, útépítőcégnél, stb. Ergo, relatíve könnyen eltulajdonítható. Ha kellene egy héten belül tudnék szerezni egy-két kilót (de amilyen hülye vagyok engem mindjárt el is kapnának). Naná, hogy minden maffiózó ezt használja a környéken.
Felhívnám a figyelmed egy SEMTEX nevű cseh gyártmányú plasztikus robbanóanyagra. A világ terroristáinak nagy része ezt használja. Tk. a PAN-AM gépet is ezzel szedték le. Most akkor ezekben a cseh titkosszolgálat keze van?
Nem kell mindjárt mélyenszántó következtetéseket levonni. Ne félj jönnek mostmár lassan az adatok. Lexa úrra ma kézbesítették a kérelmet a parlamentbe, az immunitásának felfüggesztésére. A mostani politikai elitnek pedig érdeke, hogy kiderüljenek a disznóságok.
Hálistennek.
ps.: Van 5t tejcukrom (a SEMTEX fő alapanyaga). Igaz, hogy a bevizsgálása már lejárt, ezért élelmiszerfelhasználásra már nem alkalmas, de más célokra még kitűnő. Eladó a forgalmi érték mondjuk 1/10-ért.
Igen.
Olyan színben próbálták beállítani Magyarországot a többiek szemében, hogy az az USA kegyeltje, a cseheknél, lengyeleknél megint valami mást, nem akarok hülyeségeket beszélni a szöveg bent van a munkában. Szóval megpróbálták jól összeugratni a NATO/EU kandidátusokat. Ha érdekel holnap pontosan beferdíthetek egypár mondatot. De vannak ott szebb dolgok is.
Nem'tom de asszem volt egy bocsanatkero uzenet a szlovak kormany reszerol. Amiben felemlitettek, hogy az adott akcio Mo. euro-atlanti csatlakozasat akarta megtorpedozni. Szerinted hogyan lehet egy orszag stabilitasat megkerdojelezni? Nem valoszinu, hogy Misa Mackok szetosztogatasaval...
VV
Ja, lehetseges volna hogy a robbantgatas felvetesenel sulyokelvetes bunet kovettuk el? Kizarhato 100%-ig?
Vagy nem danubit (registered trademark of Slovakia) volt a petardak alapanyaga?
HUH
Ahogy már az RTL rovatban elmondtam, ma olvatam a hivatalos "megtitkosítottalanított" titkosszolgálati beszámolót (tíz egészoldalas hasáb, 8 pontos
betű). Pontosan egy mondat szól Magyarországról benne. De abban szó sincs robbantgatásról.
Ha az itt leírt információk magyar forrásokból származnak, akkor az urak többet tudnak mint a szlovák belső ellenőrzés. Itt nálunk októberben nagy skartálások voltak, ezért nehéz adatokhoz jutni. De semmi gáz, majd elküldöm emilben a topicot a belügyminiszterünknek.
Igen vannak megoldasok. Csak az ember szajize meglehetosen megkeseredik igy utolag tudva azt hogy a szomszedok siman (mert hat hany robbantgatot fogtak el azon az egy balfake esztergomi gimnazistan kivul) gyilkolasznak itt nalunk.
Nem konfrontalodni kell.. szo se rola az aztan vegkepp nem megoldas. De igenis fel kell hivni a figyelmet az ilyen kilengesekre. Mert NEM igaz, hogy engedni kell ilyen dolgokban.
Koltoi kerdes: Ilyen alapon fel is robbanthatnak a bosi eromuvet... Mindent megtehetnek...
VV
Természetesen vannak közbülső megoldások. Valószínűleg éltek is némelyikkel. Erről én nem tudok semmit, de valószínűleg más se... Pusztán annyit állítottam, hogy a mindenkori kormány pozitív hozzáállása az egyetlen járható út. A konfrontáció sehová sem vezet, főleg nem akkor, ha ilyen mértékű történelmi sérelmek húzódnak a háttérben, mint Szlovákia, Románia, Szerbia (uram bocsá' Oroszország) esetében. Hogy ki szenvedte el a sérelmeket, azt most ne firtassuk. Én is nagyon tudom utálni azt, akinek (akár akaratlanul is) sérelmet okoztam...
Trebitsch urr utan szabadon engedtem a fantaziamat...
Hat ez az.. Meciar elvtars jo elvtars... titokban lehet vele targyalgatni, de semmi esetre sem szabad hergelni, mer az nem elvtarsi viselkedes.
Mi is tortent a 30-as evekben? Kinek gazsulalt az angol es a francia kormany?
A tortenelem ismetli onmagat. Mi is volt annak a hires radioadonak a helye, hol a lengylekkel osszevesztek anno?
Meg yo, hogy Meciar szepszerevel lelepett a szinrol.
Es ha azt mondjak a titokzatos ugynokoknek, hogy szem becsuk??? aie aie aie.
VV
ugyan már... "Egy dolgot tehet...." Nyavalyát. Annak a mindenkori Horn-Kuncze kormánynak is volt titokzatos szolgálata, szépen ki lehetett vón nyomozni a robbantgatós tót titokzatosokat, aztán nagy balhét csinálni.
Hogy aztán nem sikerült kinyomozni, vagy nem is erőlködtek nagyon, mert Meciar elvtárs jó elvtárs: ez az, amit a büdös életbe se fogunk megtudni.
Mindenesetre egyik titkosszolgálat se nem hülye, leginkább azt csinálja, amit mondanak neki, ennyit azér szögeljünk le, szerintem...
A kérdés jogos, vakvarju, de inkább "gazsuláljon", mintsem nekiálljon ő is robbantgatni. Attól aztán végképp eldurvulna a helyzet. Egyetlen dolgot tehet SZVSZ a mindenkori kormány, tárgyalhat és minden lehetséges módon kinyilváníthatja békés, a szomszédokat az euro-atlanti integrációban segítő szándékát...
Kedves ozvegy
Hat egen.. nem szeretnek minket a szomszedok. Es ezzel valoban egyutt kell elnunk...
De az aktualis szitut mennyire segitette elo elozo kormanyunk gazsulalasa???
VV
Hogy a szóban lévő robbantás(ok) kedves északi szomszédaink, vagy netán /keleti/ politikai véleménye lenne, ezen nem tudom miért csodálkoztok. Én a nyári robbantás után 2 héttel már halottam róla, melyik szomszédunk lehet velünk ilyen rendes.
Ez az amit a Göncz Árpád Ausztrália kontra szerződés aláírás, vagyis hol volt Árpi bácsi témában is írtam. A körülöttünk lévő északi keleti és déli szonszédaink útálnak minket. De a szomszédaink. Nálunk robbantgatnak meg politikai kellemetlenségekbe rángatnak bennünket. Ezt kellene már mindenkinek észrevenni.
Tudod: Megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. Mást ugyanis nem lehet velük csinálni, mert sokkal vadabbak nálunk és persze irigyebbek és féltékenyebbek. És a nemzetközi színtéren le akarnak minket járatni. Vegyétek már észre!!!!!
Soha nem is volt igazán és tutui, hogy nem is lesz velük jószomszédi viszonyunk. De hát nem tudunk elköltözni, vagy odébbtelepíteni Magyarországot. Ez van.
Valamiben tevedsz...
Az allamilag deklaraltan tamogatott robbantasok es gyilkossagok nem izraeli kuriozum... Minden (vagy legalabbis a legtobb) allam el ezekkel a titkosszolgalati eszkozokkel... Ld. Rainbow Warrior felrobbantasa etc. etc. etc.
VV
Csak a tényszerüség végett: én a kémtevékenységről írtam, az államilag deklaráltan támogatott robbantások, gyilkosságok eddig jórészt izraeli specialitások voltak. Teljesen más elbírálás alá tartoznak az ilyen cselekedetek, hiszen ez egyértelmüen köztörvényes, üldözendő és megengedhetetlen.
Utólag is elnézést kérek mindenkitől, ha félreérthetően fogalmaztam.
Ma már tudjuk, hogy az Aranykéz utcában Boros Tamást nem a maffia robbantotta fel, csupán a szlovák titkosszolgálat meciarista ügynökei, és nem a Boros Tamás birtokában levő „fantasztikus” információk miatt, hanem mert egy ilyen „maffia leszámolás” az egész magyar politikai közéletet, közállapotokat tehette gyanussá kriminálissá a világ elött. Boros addig szószátyárkodott, addig csinálta a felhajtást maga körül, míg pechére kiszemelték áldozatnak a külföldi politikai bűnözők.
Ezért lenne jó, ha sanchi féle internetes bűnözők is, mielött teleszarják a topicokat leghülyébb rágalmaikkal, távolabbra néznék orruknál, és hazaárulás – nemzetgyalázás helyett tényekkel és nem koncepcióikkal érvelnének kormányt fikázó beírásaikban.
Az, hogy az ellenzék jóvoltából a maffiás vagy politikai bűnözés lépéselőnyben marad, nem jó hír, és nem is normális, aki ennek örülni tud.