Keresés

Részletes keresés

http Creative Commons License 2000.05.18 0 0 32
Melyik nemzeti melyik helyén?
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.18 0 0 31
azóta a Roosevelt téren elkezdték felkockázni a fákat (tüzelőnek jó lesz, mert télig még kiszárad)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.15 0 0 30
érdekes látni, hogy mit tippeltek oda a népek anno..
RÜF Creative Commons License 1999.02.25 0 0 29
kisvacak véleményét erősítem!!!
Merto (4) Plaza
Nos Creative Commons License 1999.02.24 0 0 28
Valami banánköztársaságba, ott legalább meleg van.
Előzmény: Törölt nick (20)
mekklátja Creative Commons License 1999.02.24 0 0 27
Mi lenne?

Egy nagy népi/nemzeti színjáték.

Ovi bemutatja a salto mortale-t.

(biztosítóháló nélkül)

mekkÜdv
kisvacak Creative Commons License 1999.02.24 0 0 26
garázs + bevásárló- és szórakoztató-központ
X polgártárs Creative Commons License 1999.02.24 0 0 25
1. Egy ideig vízgyűjtő, azután szemétlerakó, utána bánya, majd pár év és Nemzeti, vagy pártház, + pár vállalkozónak aki majd levezeti a folyamatokat törzshely és bunker ca. pár száz méter mélyen. Majd olajat találnak és boldogan élünk míg meg nem halunk jólétben.

2. mélygarázs, de minek?

x polgártárs

szodaviz Creative Commons License 1999.02.24 0 0 24
ne haragudj, nem vagyok építész, de:
szerkezetet?????? tudtommal az anyag tulajdonsága az, ami az alapozásban el fogja nyelni a rezgéseket.
fejtsd ki ezt nekem lécci. milyen szerkezetet?
az engels teret meg nem én mondtam, úgyhogy ha javítod valakinek a beírását, akkor ezt ne egy másik beírás hivatkozásában/válaszában tedd meg, vagy kérlek jelezd.
tisztelettel: szodaviz, az EgO
Előzmény: John Zero2 (4)
Alfred Creative Commons License 1999.02.23 0 0 23
A HÓHÉR:

Köszi!!!
Előzmény: A HÓHÉR (21)
zuzmo Creative Commons License 1999.02.23 0 0 22
"Eddig elkészült a Nemzeti Futball Stadion alatt az öltözo..." írta a Nemzeti Sport 2001.02.23-i száma.

zuzmó
A HÓHÉR Creative Commons License 1999.02.23 0 0 21
Boldog névnapot!:))))))))))))
Előzmény: Alfred (19)
Alfred Creative Commons License 1999.02.23 0 0 19
jo_lenne_tudni :
Ha jól emlékszem, a Blaha Lujza téri telket kapta az állam Nemzeti építés céljára.
Szerintem a mélygarázst be kell fejezni, fölötte parkot kell építeni, a távolságibusz végállomásnak pedig -mivel műemlék - valami frappáns, a térbe illő funkciót kell adni.
A Nemzeti színházat pedig, az eredeti helyén, az eredetivel megeggyező homlokzattal, de belül a legmodernebb technikával kell megépíteni.
A lebontott épület nagy része bérház volt, most viszont az egészet ki lehetne használni.
Előzmény: jo_lenne_tudni (12)
Alfred Creative Commons License 1999.02.23 0 0 18
jo_lenne_tudni :
Ha jól emlékszem, a Blaha Lujza téri telket kapta az állam Nemzeti építés céljára.
Szerintem a mélygarázst be kell fejezni, fölötte parkot kell építeni, a távolságibusz végállomásnak pedig -mivel műemlék - valami frappáns, a térbe illő funkciót kell adni.
A Nemzeti színházat pedig, az eredeti helyén, az eredetivel megeggyező homlokzattal, de belül a legmodernebb technikával kell megépíteni.
A lebontott épület nagy része bérház volt, most viszont az egészet ki lehetne használni.
Előzmény: jo_lenne_tudni (12)
Nos Creative Commons License 1999.02.23 0 0 17
Társasutazzunk, úgy jobban kijövünk. Vagy kimegyünk.
Előzmény: Hellhammer (16)
Hellhammer Creative Commons License 1999.02.23 0 0 16
Hát, nem tudom... Az a kép a tervezett Felvonulási téri Nemzetirol valami ritka gusztustalan volt. Meg aztán, micsoda f***ság a külvárosba tenni a Nemzetit.

Nos: Ha Torgyán elnök lesz, én kivándorlok. :-)
Nos Creative Commons License 1999.02.22 0 0 15
Addigra késő lesz, ugyanis 2002.03.15-én Orbán Kerál a kampánnyitót a Dózsa Gy. úton lévő új nemzetiben fogja tartani. Valami olyan bevezetővel, hogy "Polgárok! Itt ünnepelhetünk most, ahol a kommunisták alatt nem tehettük volna, mert ők...". A bevezetőt/zárszót pedig Torgyán közt.elnök fogja elmondani. Nem semmi.
Előzmény: Törölt nick (14)
Hellhammer Creative Commons License 1999.02.22 0 0 13
Gödör. Évekig...
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.02.22 0 0 12

Tudtommal az allam valamelyik nemesi csladtol kapta meg a telket, azon celbol, hogy ott epitsek fel a nemzeti, de csakis erre. Most, hogy nem epul fel visszakerhetik/visszakerik? Mert ezen esetben vissza kell mindent allitani az eredeti allapotba. Atvagva a gordiuszi csomot ==> parkolo es park.

nomira Creative Commons License 1999.02.22 0 0 11
Hajléktalan szálló
Micimackó Creative Commons License 1999.02.22 0 0 10
Strand lesz a helyén, miként azt már egy mások topciban is kifejtettem. "Deutsch Tamás spóruszoda". Természetesen, mint minden rendes strandon, a palackozott és csapolt sörök árusítása az úri közönség számára itt is folyamatos és zavartalan...A zongoránál Selmeczi Gabriella áll és gitározik (időnként fejbeveri a legyeskedő kórboncnokot)...
drugics Creative Commons License 1999.02.22 0 0 9
ha Orbánékon múlik akkor NÉp-Nemzeti Színház
Csülök Creative Commons License 1999.02.22 0 0 8
Na mostan álljunk meg egy szóra, mer' komolyra fordult a dolog! Kékszakállú kollegánk itten fontost kérdett mitőlünk. Milyen jó ötlet, mi sem szimbolázná méltóbbképpen a nemzeti együvétartozást, mint egy ily nemes helyiség, melyben együtt italozhatna magyar a magyarral? Éljen a Nemzeti Sörözde megbonthatatlan eszméje!
Wágner úr Creative Commons License 1999.02.22 0 0 7
Nemzeti Söröző?
pipi Creative Commons License 1999.02.22 0 0 6
a négyes metró egyik megállója, estleg vízlépcső :-))
stika Creative Commons License 1999.02.22 0 0 5
Az eredeti kérdésre: természetesen Nemzeti, a tervezett Nemzeti helyén meg parkolóház. A volt Nemzeti helyém meg szőkőkút (van).
John Zero2 Creative Commons License 1999.02.21 0 0 4
szodaviz:
A rezgescsillapito szerkezetet meg nem epitettek be (es most mar nem is fogjak). Nem kene terjeszteni ezt a hulyeseget.
Amugy meg szerintem foldalatti parkolohaz lesz.
A teret pedig Erzsebet ternek hivjak, az "Engels"-nek meg a regebbi Horn-os idokben neveztek ;-)
Előzmény: szodaviz (1)
laca55 Creative Commons License 1999.02.21 0 0 3
Mesterséges tó.
szodaviz Creative Commons License 1999.02.21 0 0 1
mivel ha jól tudom különlegesen jó rezgéscsillapító betont építettek be, javaslom, hogy csináljunk ovinak és toportyán józsinak sétateret, hogy az igazság döngő lépteit elnyelje a beton... remélem még jó lágy és mély, és be lehet indítani valahogy a kötést:))
tisztelettel: szodaviz, az EgO
margitka Creative Commons License 1999.02.21 0 0 0
A Blahán?
... egyébként szerintem parkoló.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!