Ha UPC kábeled van, akkor rajta kell lennie, más kábelhálózatokon a hírek szerint nem lesz elérhető. A UPC Directen is rajta van, de az meg nem olcsó mulatság.
Nahát, nahát, ez a topik még mindig él. Sajnos. :(
Úgy néz ki, hogy idén sem lesz NBA. Marad a DSF, esetleg a döntőt még az ORF is adja majd. Ez van.
Hardcore Kornél rajongóknak: ha jól tudom az ESPN Radio 1000 az összes Bulls meccset közvetíti élőben, ha valakit érdekel a www.espnradio1000.com-on lehet realplayer-rel hallgatni.
Helló mindenkinek!
Én új srác vagyok itt, de imádom az NBA-t ezért gondoltam azt, hogy hozzászólok ehhez a témához. Az az igazság, hogy én még emlékszem arra, amikor az MTV-n adtak NBA meccseket, ezekkel csupán csak az volt a baj, hogy egyikük se volt frissebb fél évnél. Pl.: már a konferenciadöntőknél járt a rájatszás, amikor még valami gagyi Portlan meccset adtak. Na már most ilyen áron inkább várom a csodát és imádkozok, hogy legyen valamilyen élő közvetítés, mert ilyen formában nem kell. Én vettem a fáradságot és a SAT 1-en megnéztem az NBA döntőt,és az király volt, még úgy is, hogy semmit se értettem belőle, mert angolt tanulok.
Száz szónak is egy a vége: Magyarországnak szüksége van élő NBA közvetítésre.
Nalunk nincs TV3, de van DSF, ugyhogy nem maradok le a meccsekrol.
Megis az lenne az igazi, hogyha az MTV1 (is) adna meccseket, foleg olyanokat, amelyen a Kornel gyerek is jatszik.
Probaljatok meg ti is rajukhatni, a Knezynek hatha sikerul vegre valami ertelmes dolgot is csinalnia.
Ahogy latom mar reg szoltak hozza ehez a temahoz. En sajnos nem tudom, hogy hogy all a TV3 anyagilag de abban hogy nem az NBA-t vettek meg annakidejen talan az is kozrejatszott, hogy valami szinvonalas sport programot kellet nyujtaniuk az NBA ban meg csuszas volt. Magyar foci meg ugye nem tartozik a `szinvonalas` musorok koze :) igy megvettek az Angol foci kozvetitesi jogat :(. Ez sux de ezert kene elkezdeni bombazni a Tv3 postaladajat keresekkel, (info@tv3.hu ) vagy az uzenetrogzitojuket (06-1) 391-2000 hogy jovore szivesebben neznenk NBA-t. Talan ez majd segit nekik a dontesben, hogy jovore mit vegyenek. En meg nem lattam Magyar irc csatornat amiben kosarlabdarol van szo de ha valaki tud szoljon nekem maskulonben meg NBA.hu neven lehetne valamit csinalni.
Az a porbléma, hogy a TV3 is, mint minden "rendes" kereskedelmi adó, azt a nézettségmérőt használja, aminek az a lényege, hogy 600 családhoz bekötnek egy dobozt, ami méri, hogy ki és mennyi ideig néz egy adót. Gondolhatjátok, hogy így TÉNYLEG nem lehetett nagy nézettsége az NBA-meccseknek. De ha vették volna a fáradságot (ha vették, akkor bocsi), hogy kifigyeljenek egy kosármccsre vagy egy Streetballra, és ott esetleg kérdezősködtek volna, talán ráébrednek, hogy a fiatal magyar kosarastársadalom nyolcvaniksz százaléka élőben vagy felvételről NÉZI az meccseket, ha tudja. Reméljük remegve, hogy Mr. tépé81 infoja nem kacsa. Bárcsak... Édesanyám eladnám, ha újra láthatnám Penny Hardawayt végiglejteni a pályán. Na elmentem telesírni a párnám csücskét.
NBA-rajongók!
Szerény értesüléseim szerint a TV3 még mindig nem talált szponzort arra, hogy NBA-t sugározzanak, de állítólag a megújult HungaroSport-on ÁPRILISTÓL indul az ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!!!! Ennek nagyon örülök, de ez még csak 99%, úgyhogy ne igyunk előre a medve bőrére. Üdv tépé
Szeretnék Phoebee leveléhez hozzászolni
szerény véleményem szerint ha minden magyar NBA rajongó venné arra a fáradságot , hogy küldjön a TV3 nak egy levelet akkor talán észrevennék ,hogy a
profi kosárlabda magyarországon is igen
népszerü sport és szerintem itt ennek lenne akkora tábora mint a labdarůgásnak
vagy a olcsó szombat délutáni szappan operáknak pláne , hogy végre egy honfitársunk (Dávid Kornél)is pattogtatja a bogyót odaát egyébbként Velem is közölték telefonon "a sport osztály " , hogy tárgyalnak a sugárzásról de félô ,hogy addig vacakolnak amig elkezdôdik a rájátszás és akkor lôttek ennek az idénynek . Egyszónak is száz a vége munkára fel magyar kosárlabda rajongók
írjunk egy pár Mailt mert lehet , hogy a tavaji volt az utolsó NBA amit magyar nyelven láthatott a lelkes hajnalig is
virrasztó közönség .
Ui: egy ismerösöm látott az NBA com-on egy lapot ahol meglehet tudni , hogy melyek azok a Tv csatornák akiknél valamilyen szinten látható NBA meccs és magyarországnál elnézést a kifejezésért sokkal csorobb istenháta mögötti helyeknél is elöfordul az NBA mint sportmüsor akkor pont nálunk miért nem ???
Az a baj, hogy a DSF a legtobb kabel-rendszerrol eltunt az elmult evben. Ha nalatok meg van, akkor szerencses vagy, nekem a kabeltv-sek azt mondtak, hogy legalisan mar csak nemet nyelvterulten lehet fogni. :(
az NBA-t nézzétek a DSF-en, kedden, szerdán, csütörtökön 19:00-től. Sőt hétvégén is van egy meccs, vasárnap késő este, a rájátszást pedig élőben adják, keddenként top10 és még sokminden érdekes, nézzétek
Az NBA.com legfrissebb listája szerint az idei szezon a világ 199 országában megy valamelyik tv-csatornán, érthetetlen - különösen Kornél színre lépése óta - hogy Magyarország nincs közöttük. Két hete írtam a tv3-nak, hogy mi a helyzet NBA ügyben, azt mondták, még tárgyalnak. Arra kérnék minden NBA rajongót, hogy írjon a tv3-nak (info@tv3.hu) vagy más csatornáknak, hátha oda tudunk hatni.