Nem értem, miért lenne égő az, ha valaki Dragonball rajongó. Én 18 éves korom ellenére mindig megnézem.
Egyszerűen király!
Csak sajnos ritkán látom.
Majd ha sokról lemaradnék, akkor ha kérném, valaki elmesélné, mi történt közben?
Előre is köszi. Most megyek, mert már tuti megy.
Szevasztok!
Sz Tamás
A dragon egyaltalan nem ego. gondoltam h nyitok ilyen topicot majd meg is teszem nekem mas kerdeseim lesznek..
Sajnos most nem tudok konkret cimet de ha altavistan rakeresel kihoz jokat parat neztem az egyiket pl. tobb mint 200.000-en lattak eddig (!)
Hi all!
Nagyon régen voltam már itt, nem is tudtam, hogy így megszaporodott a társagág (14 óra alatt több mint 50-100 hozzászólás).
Térjünk a lényegre. Én gyüjtöm a Dragonball-os linkeket, minél többet megnézek, ha van rá időm, de kevés ismerősöm talált már IGAZÁN JÓ linkeket, ahol minden együtt van. Ha ti tudtok ilyen címet, írjátok be ide, azt hiszem sok ember örülne neki. Én megkezdeném a sort, de kérlek benneteket, 2szer ugyanazt ne küldjétek. Amerikai, Magyar, Angol nyelvű oldalakat keresek.
Nekem ez a kettő tetszik a legjobban:
http://www.fozelek.com/capak/hgabika --> Tartalom linkbe --> Dragonball linkbe ,