Keresés

Részletes keresés

naya Creative Commons License 2001.05.24 0 0 20
feltamasztom ezt a topicot! :-)
itt a nyar..es nyilnak a topicok, csak nyilnak..:-)
neduddgi Creative Commons License 1998.08.06 0 0 18
Jackie, Hat belole onmagabol meg nem lenne sok, :))) felteve ha befogna a szajat, de a koncertjebol.... Lehet, hogy tul szigoru vagyok?
Jackie Creative Commons License 1998.08.06 0 0 17
neduddgi, nem sok azért az a 3 nap ? főleg Pap Ritából ;-)))
neduddgi Creative Commons License 1998.08.06 0 0 16
tochik,
Nem elegseges megoldas. Nem lehetne egy "peren kivuli megegyezes"? tochik megy, medwe jon. Hmmmm?

(Negativ, elutasito, nem konstruktiv hozzaallas eseten, meg akar 3 Pap Rita koncertre is itelhetnek, s a sulyosbito korulmenyeket figyelembe veve, mind a kuzdoteren kell vegig csapolnod.)

tochik Creative Commons License 1998.08.06 0 0 15
Kösz, fiúk (és mályláv, vagyis medwe's láv)
Télleg rendesschek vagytok.
A 29-i buliig inkább nem.
(azé benézek, olvasásilag)
medw.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.05 0 0 13
Jackie, Helyes a bôgés....
Jackie Creative Commons License 1998.08.05 0 0 12
medwe koma,

Te is tudod, hogy nem kell mindent mellre szívni...
Engem is bosszantanak az ilyen dolgok, már a LuciFeriéken is kiakadtam annak idején. De mit tehetünk ? Ignoráljuk, de nem lépünk vissza csak mert valaki nagyon unatkozik.
Sz@rj bele, de ne add fel !

Jackie

neduddgi Creative Commons License 1998.08.04 0 0 11
tochik,
Akkor most, hogy jol megaszontad, remelem maradsz. Tessek kijelentkezni az Eltunk tarsak rovatbol vagy mi az....
tochik Creative Commons License 1998.08.04 0 0 10
Jackie!
Kérdeztél, válaszolok.
Ovis játékok alatt azt értettem, amikor az én emilcímemen megjelenik 150 olyan nick, amit nem én indítottam. Olyanok, hogy "Izabella", meg hogy "gecizsidó". (kekinek valaki küldött egy olyat, hogy "kaki", ezt tőle tudom.
Aztán azt, amikor valaki nyit egy hasonló nevű nicket és nekiáll fikázni.
Meg azt, amikor egy nem tetsző pofának kinyírják a jelszavát, és 26 másik nickből tör elő az illető.
A t. Ig. nem tehet arról, hogy sokan születtek Degecen.
Nekem viszont nincs időm az ilyenekre.
Medweként elköszöntem, a 883. hozzászólásom után.
(ezt a nicket lelepleztem a Népszigeten, csak a következetesség láccata milyatt vettem elő)
További lyó lyátékot Nektek!
:-)))
Bambi Creative Commons License 1998.07.31 0 0 9
Kedves Colombo!
köszi, hogy átküldted a két URL címet
bambi alatt regisztráltam
udv
caldera@elender.hu
HJM Creative Commons License 1998.07.31 0 0 8
Csendben olvasgatva hozzászólásaitokat nem tudom belátni - ezt a T.ig-nak címzem! - hogy az eredeti adatok helyes bepötyögése után miért nem változtathatja meg azokat a szerencsétlen júzer a nick kivételével.
Ez egyúttal javaslat is lenne, ha ti is egyetértetek velem.
Antikrisztus Creative Commons License 1998.07.31 0 0 7
Ja es nem kellene megmondani a tisztelt szerkesztosegnek, hogy probaljak kijavitani a hibat? Mert eleg idegesito tud lenni... Raadasul valaki megvaltoztatta az aTTiLa nevemnek a password-jet... ez hogyan lehetseges?... Ez egyfajta cenzura akar lenni???
Antikrisztus Creative Commons License 1998.07.31 0 0 6
Csulok, Te egy arany ember vagy! :)

Szavadon is foglak : a cime a kovetkezo lenne : Az Azsiai valsag ... ha erdekel valakit rajtam kivul akkor az szoljon... asszem, hogy ez nem tartozik a medwe koma altal felvetett kocsog topicok koze sem, mert ilyen meg nem volt... vagy azert nem volt meg mert tenyleg nem erdekel senkit? :)

Jackie Creative Commons License 1998.07.31 0 0 5
a passwordös csapdába én is belesétáltam, így több mint 600 hozzászólást veszítettem, de már rájöttem, hogy nem az számít !

medwe, milyen ovis játékra gondolsz ?
nyiss mellé 'értelmes' topicot !

Jackie

Medwe Creative Commons License 1998.07.31 0 0 4
Zsoltu!
Akkor is nyár volt, amikor osztódással szaporodtak a köcsögnél köcsögebb topikok.
A tasztal 1 kicsti valóban unalmasabb lett, sőt, az utóbbi napokban már szinte bosszantó, hogy óvodás játékokra használják többen is.
A köcsög topikot valaki már hónapokkal ezelőtt megfogalmazta, nekem az a köcsög, ami
1. a 27. ugyanabban a témában, valami olyan arc nyitotta, amelyik véletlenül rábukkant a tasztalra, fingja nincs, hogy mi folyik itt és feltalálja a spanyolviaszt (és 5-6 hozzászólás után odébbáll)
2. ami nehányan rendszeresen művelnek: mondjuk utálják a kelkáposzta-főzeléket és naponta nyitnak erről egy topikot, mindig más címmel, majd soha többet nem szólnak hozzá.
Ezt megteheti egy régi is (mert az anti-kelkápok között többen már 30 felett vannak), de valahogy ők is megcsendesedtek.

S végül sokakat hiányolok én is. Még tlacit is.

Antikrisz!
Vannak még porblémák. Én pl. jelszót sem tudtam változtatni, pedig okom lett volna (hálistennek a játékos kedvű baromarcú engem még nem talált meg). Viszont kértem valamit többször is, először HAME, majd keki segített. Kösz!

Csülök Creative Commons License 1998.07.31 0 0 3
Kedves Antikrisztus,
két megoldás is van:
1. Irj ide egy címet és én megnyitom a topcit, te meg majd írsz bele bevezetőt J
2. (De ezt nem én mondtam) , fogsz egy rég elhalt topicot, ami már senkit nem érdekel, és gyorsan hozzászólsz 643 és félszer. L
F.B. I. doktor Creative Commons License 1998.07.31 0 0 2
Nekem is sikerült megfiatalodnom egy jelszó megváltoztatással, de idősebbeknél ez már inkább előny.

Persze most ezzel a hozzászólással megint csak eggyel több lett...

Topicot pedig nyisson más helyettem!

Tisztelettel,
mint fent

Antikrisztus Creative Commons License 1998.07.31 0 0 1
medwe koma!
Nagy vagy! Jo, hogy megnyitottad a topicot, ugyanis van valami amit En is meg szeretnek koszonni :
Azt, hogy volt a kozelmultban 50 hozzaszolasom es miutan megvaltoztattam a jelszavamat, hozzaszolasaim szama is megvaltozott 1-re es nem tudok topicot nyitni!
Kuldtem mar levelet is, de valasz meg nem volt...
egyszoval koszike, jol kitoltatok velem :(
Biztos, hogy nem tudnanak valamit csinalni ezzel?
Medwe Creative Commons License 1998.07.27 0 0 topiknyitó
t. Ig!
Kösz.
Gyorsabban jön.
Áttekinthetőbb.
Nem nyílik naponta 500 új köcsög topik.
Egyszóval: köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!