Ne aggógyatok skacok! Ez csak tecc halál. Ha életet tudtok verni belém rögvest feléledek.
Medwe barétom köszönöm a bókot. Igyexik az ember. De főleg a közt szeretném a honlapommal szolgálni. Mert a Magyar Naturisták Egyesületéről keveset lehet hallani. Ezért csináltam az oldalukat is oda az én lapomra. Sok hasznos infóval.Bocs ha offtopick voltam. Ez nem a reklám neje...izé, helye.
A holnapi viszont kukucsra.
Addig is süssön Rátok a nap!
Hali gejza.
Szevasz gejza! Mán megin' egy halottnak hitt embör ficereg ittend, ahun mán annyian vagyunk az asztal körül, mint monddte Károlyba' a rulettasztalnál...
Kakukk!
Na mán itt vagyok én is. Azt hittem a tasztallnak végleg behánytak. De látom azéé kissé mozgolódik. ;~)))
Fontos figyelmeztetés! A Pelikántot meg ne báncsátok! Ha nem lenne kicsinyt feledékeny a 10telt társulat, akkó emléxene arra amikor a Virág elvtás aszonta a Pelikánnak, hogy Pelikán elvtárs eccer még kérni fogunk magától! Na mostan meg ez volt és pássz.
A többit meg ne forszérozzuk! Mert asztán jól bezárnak minket és a végén mindenki énekel. Vagy valami hasonló. De eztet má a 10telt Hídlakó a Perecesgomb, vagy Gombperec tagtársunk / a nem kívánt dörlendő / jobban tuggya, mert ezekhez az úri szerklikhez ő ért igazán. Na ennyit erről.
Addig is süssön rátok a nap ;~)))
Hali gejza.