Keresés

Részletes keresés

Fine Tune Creative Commons License 2002.04.26 0 0 58
Még!!!!!
Wágner úr Creative Commons License 2002.04.26 0 0 57
Jééééé, hogy mik megvannak! Csak arra nem emléxem, hogy akkoriban, amikor nyilt ez a topik, még egybe' volt a Politika a Tasztallal, vagy má' külön volt a Politika meg a Tasztal meg a többi kocsma.... arra viszont határozottan emléxem, hogy ittunk.... Söööört!
Rocky Creative Commons License 2002.04.25 0 0 56
medwe!

Keretik megkulonboztetni a "Rocky" es "rocky" nickeket, mivel a rocky nevu user nem azonos velem (Rocky).

Koszonettel

Rocky

Előzmény: medwe (47)
Wágner úr Creative Commons License 1999.10.25 0 0 54
Fölpakoltam az Iszoldába, a többi közé... na, csak hogy meglegyen a sorozat, mer'hogy sorozatban kell eztet írni, izé, inni... Egészség!
barco Creative Commons License 1999.10.25 0 0 52
Gratulálok medwe, nekem nagyon tetszik!

Kapsz tőlem egy virtuális Hócipő krémet, ... nem - érmet!

HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.10.25 0 0 51
Kedves medwe
Kivételesen elhiszem, hogy nagyon jó a humorérzéked. :-)
MacPhisto Creative Commons License 1999.10.25 0 0 50
rég röhögtem ennyit!

te medwe figyelj, nem akarsz egyedül hetes lenni az ertéelen?eggyel jobb lenne a műsor

MacPhisto

Rsüni Creative Commons License 1999.10.25 0 0 49

Medwe!

Jó lesz.

Hun Creative Commons License 1999.10.25 0 0 48
Ez viszont marha jó.
medwe Creative Commons License 1999.10.25 0 0 47
medwe
Az ilyen topikokból talán nem lehet baj. Jobbakat meg azért nem találok, mert lemoderálták őket. Szóval hölgyek és urak: holnap október 23!

jéegynullás
0-át kell aludni ahhoz, hogy október 22. legyen

Rsüni
egyáltalán, ki a francot érdekel, hogy milyen marhaságot írtok ide

Trebitsch
na majd mingyá jön a Simicskázás meg hogy Pintér egy maffiózó. Inkább belebukuk egy konyakosüvegbe.

BaSand
Elnézést, ez itt a 78. Orbánt fikázó topik? Ez még hiányzik a gyűjteményemből. Ha valaki lementette volna az "Orbán a patás" címűt, az küldje el, mert a macskáim kikaparták.

speaker
Na ez a színtiszta rágalmazás. Méghozzá hogy patás. Azt is csak olyan találhatja ki, aki magával az Ördöggel cimborál. A liberalizmus komcsi őr dögévvel.

Pethor Donneck
Azért ennyire nem veszélyes a helyzet, mert a bíróság akár valóság bizonyításába is belemehet és akkor Orbánnak meg kell mutatni a patáit.

Galadriel
Pethorédesdrágám, jajde örülök neked, hogy végre itt vagy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Klein
én mint becsületes bibsi család leszármazottja ugyancsak nem szeretem, amikor a katolikusok. Nálunk van a pénz és a hatalom és elmehet a francba minden antikleinita. Ezt a Magyar Zsidó Hitközségek Szövetsége megbízásából kellett ideírnom, de úgy, hogy ki ne derüljön, Csurka Pisti bácsi diktálta.

toki
egyetértünk veled Klein, senki fogja összekeverni a Szabad Demokraták Gyülekezetét és a Hit Szövetségét! Lépjünk fel közösen. Hiszen csak bennünk bízhat, aki magyar.

rocky
Na helyben vagyunk. Ezek a mocsok liberálisok még azt is letagadják, hogy Bauer apuka vezette azt a tisztítót, ahol az ÁVH-s körömlegények nadrágjából tisztították a körömlakkot. Demszky is jobban tenné, ha az Erzsébet téren magára húzna vagy 15.000 tonna betont és nem mozogna, amíg meg nem köt. Utána lenne jó. Nekünk itt. Budapesten, vagy hol.

Hitetlen Tamáska
Rocky,
rólam itt mindenki tudja, hogy nem hiszek el semmit. Nem mondd, hogy mocskok a liberálisok, pláne tisztítós össszefüggésbe ne, mert rezső úgy kiveri a fogaimat, hogy attul kódulok.

Hun
Aljas és visszataszító, aki koldulni látta Csurka nemzetvezetőnk árpádsávjait. Azt is a ballib sajtó találta ki, hogy kövér. Nem szükséges bizonyítani, hogy deli legény, mert nem vagyok én rádió, de százezer tanúm van, hogy fogyókurvázik.

pindiy
speaker és klein! Patikamérlegre téve írásaitokat, rájöttem, hogy ti ugyanazok vagytok.

rezső
(az ilyen alpári vitákba nem folyik bele, de azért szorgalmasan gyűjti az ebben a vitában való megnyilvánulásai kapcsán érkező gratulációkat és senkinek nem árulja el, miért kapott emlékérmet - lehet hogy már nem is emléxik)

Balázska2
Rocky, te vagy az Isten, és végre mindketten tudjuk, hogy mi vagyunk itt a zöld sziget a szadeszesek bűzposványmocsarában!

barco
a szakállam mától fogva ignore on, mert még valaki másodlagos fajtajellegnek nézi. Zsilettpengét ide, nehogy megszúrjam a a találkozón a lányokat.

HAME
Tessék, már megint itt a Duna! Egyszer nem figyelek oda, már lövik is a sok judaické panyít és pánt.

Dr. Emil Hipowonder
HAME nevű páciensünk esetében az orvostudomány által soha nem diagnosztizált, így latin névvel nem, de szlovákkal már rendelkező, súlyos pszichés zavarról beszélhetünk (prijednéhom kalasnyikov ústyi). A beteg az "a, az, és, vagy" szavak hallatán azonnal arra gondol, hogy beszélgető- vagy levelezőpartnere attól fél, hogy a Dunába akarják lőni. Kérem azonnal felkeresni panyi Helena Marosvásárhelyiová doktornőt a Velké Tyeplice melletti Lesznyi Pszichiátrovické Dovolenkán.

Előzékeny Géza
Már megbocsáss, kedves (boka összecsattan) Hihetetlen Tamáska, de nem vagy méltó arra, hogy a magyar nyelvet használd. Amit írtál az nem csak hogy magyartalan, de még szlováknak is gyenge. Menj el és kérj bocsánatot! (boke megint csattan)

Soltika
Velem van a MÁZOLÓ
aki Nagy Imre temetésén Jaco Pastorius
hanem fogadjuk el végre, hogy a pápai
tanulók még mielőtt kihúzza a főcenzor
FŐCENZOR FŐCENZOR CENZOR
Mary Karl Stadt a dédéerben,

de jó bögye volt Karinnak anno,
de lehet hogy mára mint a vizsla füle
FÜLEMBE FORRÓ NAPIMAÓT ÖNCSETEK
Soltika(most nem szomjas)+ a Fincikutyának
adjon már valaki inni

SKing
Soltika, kedves, mi itt szeretünk téged,
de nem baj, ugye?

barco
Rocky, ha a hülyeség gőzt fejlesztene,
te elhúznád az atomvonatot Vácig.
Honnan a fenéből vetted, hogy a beton
meköt? Bizonyíts. Akkora bunkó vagy,
mint az Erzsébet tér. IGNORE ON.

Fikusz Kukisz
na nyomás az ignorálás-megbékélés topik, és nekem nem marakodjatok itt, mert a medwével hoznak hírbe állandóan, ha nem van csend.

Wágner úr
Bocsánat, csak két Koncz Zsuzsa között egy sörrel a kezemben hukk! Na egésség.

jdr
Előzékeny Geyza, nekem nem bokacsattogj itt, mert annyi kultúra sincs benned, mint Orbánban a robusztusság.
Ttelettel:
jdr

Előzékeny Géza
Kedves jdr!
Ma sem nyújtottál valami kimagasló teljesítményt. Vegyél egy másodikos nyelvtankönyvet és olvasgasd a címlapját. Ha végeztél, akkor meg ne gyere vissza többet.
Geyzád

PuPu
ez a Gézus ma húde triznyák

Woland
Na ezek tiszta szabad demokraták. Megismerni őket már a szagukról is. A néphazugság tele van az állat propagandájukkal, sőt, már a hatos villamosról a szadesz folyik. Meg a Bauer-apuka kozmetikai szalonja.

Ökör ellenzéki
Ez a woland az a Woland?

Woland
Mocskos, tetű, aljas rágalom, biztos Zsáküsz bujtogatott, hogy ilyen szemét módon hírbe hozd az én tiszta, érzékeny, emberbaráti nevem. Most még nem szólok a moderátornak.

moderátor
Letöröl mindent. Wolandot meghagyja. Talán csalinak.

I. Blasius
Elárulhatnátok már végre, hogy mi a jó nektek a liberalizmusban. A Lib? Vagy a Coc? Merthogy a coc ugye mint tudja mindenki, a lizmussal együtt százezrek életét kívánta. Vagy éppen a komcsik tetszenek? Kádár nem szerette a sóletet. Fock Jenőről ne is beszéljünk. Biszku Béla pedig egyenesen a búsképű Kovács László anyósa. Hogy most az egyszer ne a szaeszt leplezzem le. Na erre varrjatok gombot, tisztelt ellenzéki fikázók.

MaZsola
Valószínűleg hülyére unnám magam, ha Blasius kiváló elemzései kimaradnának az életemből. Tudod, Blazkikám, százszor egy Biszku, aki még most is hű Sztálinhoz, mint egy olyan miniszter, akinek ma a túrós puszedlire esküszik, holnap meg a mákos bobájkára.
Tegnapzsola

quequecc
Nemrég hallottam a rádióban, hogy a fiatal baloldal másképp képzeli a jövőt. Nos én ezt úgy gondolom, hogy a jövő nem más, mint egy félmeztelen fiatal baloldal, aki épp mereng a múlton, és a háttérben dakota indiánok ugrálnak le a lóról.

Kovács bácsi
mi is errre gondoltunk, csak sokkal szebben

Rsüni
Akkor csinálok egy listát arról, hogy ki milyen szépen fest. Amúgy elegem van az állandó gügyögésből, amivel itt nyaljátok egymást.

HJM

Az októberi ünnepek és a liberalizmus (sajtókivonat)

Dr. Doolittle
ennyi ökörséget régen olvastam, megszakadok a röhögéstől. Persze amilyen hülyék vagytok, inkább sírnom kéne.

medwe
elbizonytalanodtam
lehet hogy nekem is?

The Dark One Creative Commons License 1999.03.22 0 0 46
Kedves medwe
Nagyon halkan, szinte suttogva megjegyeznem, hogy nem lenne-e ideje egy ujabb parodianak? A szelsojobb elemeit is be lehetne integralni. Hamar a tarsadalomba nem, legalabb a parodiaba. :)
Pocak Creative Commons License 1999.03.22 0 0 45
Medvegy,

Asszem egy rugora jar a zagyunk, nekem is ugyanaz a tippem mar egy ideje!
De most gyorsan beveszek egy antitippengitiszt.

Előzmény: medwe (44)
medwe Creative Commons License 1999.03.22 0 0 44
doktorúr, nem teccet folytatni!
Hacsak

úristen, csak nem girosz, vagyis Donerwetter???????

Előzmény: F.B. I. doktor (40)
alfalfa58 Creative Commons License 1998.12.21 0 0 43
Nekem is tetszett. A medwe bújjon elő!
Wágner úr Creative Commons License 1998.12.21 0 0 42
Ahá, szóval AntiSzamóca Szörp... kérem szépen, a Kocsmában mindenféle aljasság megtalálható... :)))
Trebitsch Creative Commons License 1998.12.21 0 0 41
Kedves F.B.I. doktor,

:-)).

Ezenkívül: egye fene, demá'.... :)
Egy ilyen rendes, szorgos szesztestvérnek nem lehet ellentet mondani!

medwe,

én a hejjedben eztet azé nem hagynám.
Leír a pájáról a zefbiájdoktor... :)

Lyut eszembe, már rég akartam kérdezni: az efbiáj amúgy lyól van? Mér kell neki orvos...???

Boldog karácsonyt mindenkinek, különösen azoknak, akik net-mentesen ünnepelnek!

F.B. I. doktor Creative Commons License 1998.12.21 0 0 40
Kedves Trebitsch,

Most látom csak, hogy Ön egy nagy hóhányó (MSZP-SZDSZ - Kedden lehull az álarc [98-12-21 9:46]).

Há' má' mé' ne má'? Itt a nyakamon a Karácsony, meg a BUÉK, mit számít az a 10 fél decilis vodka? Na meg az a kis piros köd a zöldfehér havon. KI MONDTA, HOGY MAGYARKODOM!? A Fradit azt nem hagyom! FRA-DI! FRA-DI! FRA-DI! Doki te meg minek szólsz bele?

Na itt a doki is. A TJII. Az nem iszik! Hát az egy antiakol… antilakó…, izé… színlyózan na. Dokikám fogd meg addíg ezt az üveget! Szóval az tudna itt beszéni, csak nem szabad odaengedni a T.asztatúráho', mert akkor azonnal szónókóni kezd. Ez az én formám.

Wágner úr aranyos! Nincs még egy kis anti-szamócaszörp a konyhába'? A dokinak jó lesz a málna is!

A rezső? A rezső, az egy Szent! Az meg írja a levelét, izé a cikkjét az antik Demokráciába. Úgy kell nekünk ez a kis reklám, mint a szentelt víz! Megmondta a főnök, hogy februárig meg kell teremteni az egyensúlyt. Gyerekek, há' csinyájjunk má' egy kis antiszinuációt, hogy legyen mirő' írni!

Kedves medwe!

Jól gondolja meg, hogy elmegy-e! Mert akkor én folytatom! >:-(

Tisztelettel,
mint fent

banya Creative Commons License 1998.12.20 0 0 39
medwédes!
Nem kérlek, hogy maradj, nem kérlek, hogy gondold át a döntésed, csak reménykedem, hogy úgy se bírod hosszú távon belebrummogás nélkül... :-)
(Addig is: hiányzol.)
HJM Creative Commons License 1998.12.20 0 0 38
brumm :-( brumm:-(
bubu Creative Commons License 1998.12.20 0 0 37
nehaggyigyittminketmedw
nelkuledelfogyakedw
nick Creative Commons License 1998.12.20 0 0 36
medwe!!!
Ez most akkor azt jelenti,hogy...???
Miéééér???
Medwe Creative Commons License 1998.12.20 0 0 35
Ez volt odaát (változások a moderá... topik) a hattyúdalom, "Kádár Monika" nickkel. Kimoderálódott, többször is. Már a nick sem él. Közkinccsé teszem, mert is más a moderálás. A medwe hattyúdala itt:
Kádár Monika 98-12-16 23:26    adatok | e-mail Elismerem, érdesen fogalmaztam meg az asztal új szabályait, kérlek, nézzétek el nekem. Megvitattuk, amit meg kellett és a T.Ig. úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozzuk a hatosfogat teljes listáját. Azokat, akikkel éjt nappallá téve dolgozunk a törzsasztal megtisztításán, a moderálás mennybemenetelén.

1. Kádár Monika
Engem már ismertek. Én a csapat irányításán túl arról fogok gondoskodni, hogy senki ne tekintse a törzsasztalt az elfojtott szexuális vágyai fórumának, senki ne beszélhessen a legtitkosabb vágyálmairól úgy, mintha naponta háromszor megvalósítaná azokat.
Mivel monogám és családcentrikus vagyok, igyekszem a megtévedt fiatalokat mielőbb helyrerakni, helyes irányba terelni, hogy megtalálják a nagy Őt, akire felnézhetnek, akit teljes odaadással kiszolgálnak, hogy a dolgaik rendben menjenek, Ámen. És a továbbiakban semmi szexuális szabadszájúság, azt garantálom!

2. speaker
Ő figyeli majd a kopipészteket és vigyáz, hogy 3 sornál többet senki ne idézhessen. Ő fogja a szélsőjobbos sajtó begyűrűzését megakadályozni, ollózással, finomítással, hogy az asztal ne váljon a politikai szélsőségek játékterévé. Kiegyensúlyozott törzsasztal lesz, legkésőbb februárban!

3. ZöPö
ő a mi ragifelelősünk. Kiterjed ragika összes változatára, de odafigyel azokra is, akik reagálnak balkáni barátunk balákni megnyilvánulásaira.

4. zsoltu
A topicfelelős. Az ő reszortja (liberáldemokratikus döntésem) hogy naponta annyi topik nyíljon, amennyi a kor társadalmi elvárásainak megfelel, se több, se kevesebb. Azt, hogy ez pontosan mennyi, azt én határozom meg, egy táblázat alapján. A táblázatot pedig még nem csináltam meg, de majd a nyáron, ha ráérek... Addig meg mindenkinek kuss!
És kapjátok be!

Tehát mi hatan.
Ne vinnyogjatok annyit, én tudom, hogy nektek mi a jó. Ti még kicsik vagytok ahhoz, hogy ezt eldöntsétek. Ezt már a Nyírő is megmondta.
Ha meg nem tetszik, akkor nem muszáj betartani a játékszabályaimat, amit rajtam kívül senki nem fog megismerni soha!

Ne írjatok se ide, se az emilemre, mert úgyis mindenkinek válaszolok, ha kedvem lesz, de az a helyzet, hogy nem lesz.
Mert én vagyok itt az egyetlen alkalmas nemválaszoló!
Úgyhogy nagyon vigyázzatok magatokra!

sziasztok!
medwe (medwe3, tochik, Fikusz Kukisz, Beke Kata, OrbánViktor, Kádár Monika (!), ) off

Medwe Creative Commons License 1998.12.08 0 0 34
szia, Esik!
zongröptetés közben elfelelytettem válaszolni Neked:
vót vagy 1-2 óra, de nem csesztem, mer qrvalyól szórakosztam közben, amíg csinyátam!

I.Pocak Pocakovna!
A kopi onnan van, ahonnan goszpogyína speakernyica nyúl le a forrásokhoz.

speaker Creative Commons License 1998.12.01 0 0 33

Az EU lehallgatási terve

A nyugat-európai telefontársaságok és az Internet-szolgáltatók a jövôben kötelesek lesznek megadni a rendôrségnek buncselekményekkel kapcsolatban gyanúba került ügyfeleik titkos adatait – írja a Der Spiegel legújabb száma brüsszeli értesülésre hivatkozva.
A hamburgi hírmagazin indormációja szerint az Európai Unió központjában már elkészült az a tervezet, amelyet az uniós tagállamok igazságügyi és belügyminiszterei következô tanácskozásainak egyike elé terjesztenének. Elfogadása esetén a dokumentum arra kötelezné az uniós telefontársaságokat és az Internet-szolgáltatókat (on-line cégeket), hogy közöljék a rendôrséggel azon ügyfeleik titkos azonosítóit (mobil telefon PIN-száma, mailbox kulcsszava, Internet kódja), akiket a nyomozó szervek buncselekmény gyanúja miatt meg akarnak figyelni.
Németországban az ilyen lehallgatáshoz minden esetben bírósági határozatra van szükség. A brüsszeli tervezet azonban errôl nem, csupán „a törvény által felhatalmazott hatóságokról” tesz említést – írja a Der Spiegel.
A szolgáltató cégeknek gondoskodniuk kellene arról, hogy az általuk nyújtott szolgáltatás muszaki színvonala a lehallgatás alatt is kifogástalan maradjon.

speaker Creative Commons License 1998.12.01 0 0 32
TÖRZSASZTAL PARÓDIA:

KÉRDÉS:
Te kire szavaztál?
MEDWE:
Gőzöm sincs, Te ki vagy és miért kérdezed, de én is feltettem a kezem.
SEMMI érdekeltségem nincs a szadeszben, egy-két szadeszes pofától kifejezetten hányok (Wekler, Eörsi) kifejezetten nem komálom a mostani elnököt, Demszkyt sem és mongyuk Konrád Györgyért sem rajongok, de számomra ők a legkisebb rossz.
A szocikra meg ezévben azért szavaztam, mert nem akartam azt, a most van. Tehát másodsorban a coclibre szavaztam elsősorban Orbán-Torgyán-Csurka ELLEN.

belakov Creative Commons License 1998.12.01 0 0 31
medwe!

Gratula. Olyan mint az eredeti csak jobb!

Medwe Creative Commons License 1998.12.01 0 0 30
lám, ez a speaker hogy felylődik!!!!

Wsztrovúr!
Majd a 3. kiadást lécci, addig + mán nem váltosztatok.

Pocak Pocakovna!
Az általam ismert érzékenységet mindig respektálom. De neféjj, lesz még 3. kiadás, abban meg kutyabarát légiutasok... ;-)))

speaker Creative Commons License 1998.12.01 0 0 29
Mai hír a MAGYAR HÍRLAPBÓL:

Az Internetto törölte nyilvántartását

Megsemmisítette a látogatókról vezetett másfél évre visszameno nyilvántartását az Internetto internetes folyóirat. Az adatvédelmi biztos ajánlása szerint ugyanis ezeket az adatokat az Internetto szerkesztosége nem kezelheti, az Internet felhasználói ugyanis nem tudják, hogy rögzítik a személyükre utaló technikai adatokat. Mint ismeretes, korábban a IV. kerületi rendorkapitányság kérte az Internetto foszerkesztojét az Öreg álnéven író felhasználó adatainak kiadására.

Pocak Creative Commons License 1998.12.01 0 0 28
Medwe,

Gratulalok, total eltalaltad! Persze a mu nem tokeletes, hiszen engem, I. Pocak Pocakovnat kihagytal, de sebaLy, ez legyen a legnagyobb baLyom. Elfelejteni, persze, nem fogom! :-)
A speaker-kopit honnan kopiztad?

Wágner úr Creative Commons License 1998.12.01 0 0 27
Medwe, akkor meg írd át és küldd a változást, én meg felpakolom :))) Sööört!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!