Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 127
A zsidózás szerintem egy tipikus gumicsont. Sem a tiltása sem pedig a féktelen elharapódzása nem alkalmas arra, hogy megoldjuk vele a problémáinkat. Én leginkább közömbös vagyok ezzel kapcsolatban. Feleslegesnek tartom, hogy energiát pazaroljak olyan valamire ami felett nincs hatalmam. Még a holdon se próbáltam szállodát építeni. Minek?
Előzmény: meret99 (126)
meret99 Creative Commons License 2010.02.14 0 0 126
Legalább annyira, mint az, hogy Bayer Zsolt nyugodtan és burkolatlanul zsidózhat:D
Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 125
De most már minden lépésüket figyeli a közvélemény. Komoly Bilderbergekre szakosodott újságírók vannak már, akik valahogyan mindig meg tudnak szerezni titkos belső infókat... bár ez is gyanús. :O)))
Előzmény: meret99 (124)
meret99 Creative Commons License 2010.02.14 0 0 124
Igen:D Azóta rájöttek, hogy a nevekkel óvatosan kell bánni! Ezért nevezik ma pustztán világkormánynak..... persze veszélyes az is, ha részvevők foglalkozására utalnak, pl. bankosok! Meglásd hamarosan azt is elhagyják:D
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 123
'98-ban még Bildenbergeknek hívták őket, azóta sokat fejlődött az összeesküvés ipar. :O)))
Előzmény: meret99 (122)
meret99 Creative Commons License 2010.02.14 0 0 122
Már hogyne tudnék róla!:) Csak nálam másképp szerepel a nevük a szótáramban:D
Számos világdisznóság nyomhatja a lelküket, ha 1általán van nekik!
Előzmény: Medwe (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 121
Meglehetősen borzongató érzés azt látni, hogy halad a világunk Orwell 1984-e felé.
Nem akarom, nem akarom, nem akarom!
Előzmény: Törölt nick (120)
sabrina1a Creative Commons License 2010.02.13 0 0 119

egy cikket találtam, amiben az is szerepel, hogy pl. George Bush szintén tagja a csoportnak.

Busht meg eltávolították a szavazók, ezzel az összeesküvésélméleted megbukott.

A világot senki nem irányítja, egyes országokat meg csak az akit az emberek megválasztanak. Ha a politikus tesz az emberekért valami jót akkor újraválasztják, ha nem akkor meg repül.

Ti meg csak rettegtek télen-nyáron, és mindenkiben összesküvőt láttok aki nem ül otthon egyedül, magányosan a kredens mellett hanem társasági életet folytat.

Előzmény: Polly Pudlipötty (112)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.13 0 0 118
Az Obama-átverés:

http://www.yv.hu/play_a_video.html?autostartvideoplaying=true&uploadedfileidhash=2f91fc47fc2e0328583c20b62b6a1dad
Előzmény: totyakos medwe (117)
totyakos medwe Creative Commons License 2010.02.13 0 0 117
szóval a Bilderberg csoport egyik tagja miniszterelnök-jelölt lett

vajon van esélye/esélyük?
Hkoala Creative Commons License 2001.09.12 0 0 115
A titkos világkormány mit szól a WTC-akcióhoz?
pannonbetyár Creative Commons License 2001.07.11 0 0 114
össze vagy nem vonni, ez itt a kvescsön
pannonbetyár Creative Commons License 2001.07.11 0 0 113
vonni vagy nem vonni, ez itt az össze....
Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.07.11 0 0 112
...Ugyanmár a világot nem irányítja senki...

te meg csak mesehős vagy :) like me ;)
P.P.

ja, egy cikket találtam, amiben az is szerepel, hogy pl. George Bush szintén tagja a csoportnak.

az új világrend
jó hosszú.

P.P.

Előzmény: Munchausen (111)
Munchausen Creative Commons License 2001.07.09 0 0 111
Egyáltalán, ki irányítja a világot? A közérdek, magánérdek, a sors keze, vagy a Bilderberg Group?
Ugyanmár a világot nem irányítja senki, hacsak nem a Stupidity Group.
Egyébként az ehhez hasonló, gyanusan gusztustalan összefonódásokat diplomáciának híjják és a zászlaja alatt elkövetett rengeteg disznóság történik nap mint nap...
Viszont, e-nélkül olyan nyers és egyszerü lenne minden, az emberiség pedig nem bazalttégla...

ps: Ahogy elnézem persze a sors keze benne lehet a dologban, de inkább a balsors keze...

Előzmény: Kaeso (110)
Kaeso Creative Commons License 2001.07.08 0 0 110
Én még élek! Kicsit tényleg összeesküvés-elmélet ízű lett ez a topic, pedig szerintem az is érdekes kérdés lenne, hogy egy ilyen szervezetnek milyen szerepe lehet pl. az iraki, az izraeli, stb. konfliktusok fennntarásában, vagy rendezésében. Egyáltalán, ki irányítja a világot? A közérdek, magánérdek, a sors keze, vagy a Bilderberg Group?
HanG99 Creative Commons License 2001.07.08 0 0 109
T. Topicnyitó!
Értelmezhető az 1 órás csönd úgy, hogy csekély 5 óra alatt megdőlt egy összesküvéselmélet, +Bokros-gyalázás, vagy pedig a társaság azért némult el, mert az összesküvők szép sorban, csendben kinyírták őket?
Ezek szerint már csak én maradtam on-line (életben), de már hozzám is elindultak a lator telefonzsinór kihúzók?
Most csöngettek nálam is, megyek ajtót nyitni, ha fél órán belül nem jelentkezem be, akkor vagy valóban van összesküvés, vagy csak nem engedett az asszony a gép elé :))
....
halleves Creative Commons License 2001.07.08 0 0 107
kedves Derek !
TELJESEN OFF!
...rosszul esett , hogy egy rendes becsületes magyar szocdem kivájja egy másik ...etc ...szemét!
:O)
hogy nagyon rövid legyek ...nem volt nagyon rossz..saját hagyma , saját paprika ...saját hal (én vettem a piacon)...:O)
na de majd a tett helyszínén további info mer még offolásért is lecsuknak...
pvc...Rodostóból....
Előzmény: Derek (105)
El Buitre Creative Commons License 2001.07.08 0 0 106
Nem lett volna szükség a megszorító intézkedésekre, ha nem folytak volna el milliárdok pl. a tb-önkormányzatoknál vagy a Postabanknál. Bokros egy technokrata, aki végrehajtotta a rábízott piszkos munkát. Meg is jutalmazták érte egy Világbanki állással. Tényleg nem érdemes az ürgét védeni.
Előzmény: Kaeso (104)
Derek Creative Commons License 2001.07.08 0 0 105
Milyen volt a halle?
Előzmény: halleves (103)
Kaeso Creative Commons License 2001.07.08 0 0 104
Nem vagyok közgazdász, de a megszorító intézkedéseket szerintem meg kellett hozni. Ezt Bokros vállalta magára, én sem szeretem érte, de a mai gazdasági növekedés megalapozásában azért volt egy kis része. De tovább már nem fogom védeni!
halleves Creative Commons License 2001.07.08 0 0 103
Titkos lista! szt má egy pvcpadlo is tuggya..:O)
hali.

A VAúból meg azt tudtam meg , hogy a FIDESZ meg szabadkőmíves ármány ...itten Debrecenben...!

Nézzétek meg ...:O)

Dr Mac Creative Commons License 2001.07.08 0 0 101
Értem én a viccet, kérem. Tudom, hogy az összeesküvés-elmélet szerelmesei már nyalogatják is a tíz ujjukat.
A helyzet nem annyira egyszerű, mint látszik. Ugyanis a Bilderberg csoport csak az egyik része egy nagyobb szervezetnek. Ez a szervezet ténylegesen képes kormányokat megbuktatni, országokat gazdaságilag tönkretenni, hogy aztán a nekik tetsző emberek kerüljenek hatalomra. Ennek a szervezetnek a tagja pl. a FED (USA nemzeti bankja) elnöke, a Coca Cola elnöke, a Sony elnöke stb. Az USA-ban az igazi hatalom az ő kezükben van. Nekik teljesen mindegy, hogy ki lesz az elnök, mert mindkét jelölt az ő emberük.
Egy kicsit elkanyarodtam. A lényeg, hogy létezik egyfajta szövetség néhány titokzatos szervezet között, akik gazdasági potenciáljukkal bármit megtehetnek. A titokzatoskodás pedig azért van, mert tudják, hogy az egyszerű embernek kell az illúzió, hogy ő választja a vezetőit és az országa társadalmi berendezkedését.
Előzmény: HanG99 (93)
rocky Creative Commons License 2001.07.08 0 0 100
Kaeso,

Ott voltam azon az emlékezetes BME-beli Bokros-diákok találkozón, s alkalmam volt hallani a diákok kórusát: "Bokros Bunkó Lajcsika". Amit az ipse ott elöadott az töményen kimerítette a bunkóság minden elképzelhetö fokozatát. Ráadásul elég nagy nyilvánosság elött. És akkor itt a végkielégítését, meg az országnak történö károkozását (pl. BB privatizáció) még nem is említettem. Maradjunk abban, hogy a "bunkó" minösítés még inkább kedvezö Lajcsikánkra nézve.

Előzmény: Kaeso (99)
Kaeso Creative Commons License 2001.07.08 0 0 99
Bokros bácsit lehet szeretni vagy útálni, de bunkóság lebunkózni.
Ezek okos emberek, a baj csak az, hogy nem választással jutottak világkormányzati pozícióba, hanem hatalmuk alapján. Ugyan nem véreskezű diktátorok, de zavaró, hogy titkos döntéseikkel bármibe beleavatkozhatnak. És nem lehet őket felelősségre vonni.
Előzmény: rocky (97)
rocky Creative Commons License 2001.07.08 0 0 97
Tanársegéd,

azért én nem esnék pánikba. Egy olyan szervezet, ahol Bokros Bunkó Lajcsika is tag, azt nem tudom igazán komolyan venni. Valójában ha egy ilyen seggfejet bevettek, azzal minösítették is magukat. Surányi sem állt sorba ott, ahol az észt osztották. Egész eddigi életében egyetlen fitying értéket sem teremtett. Jól nyalt a rendszerváltás elött a pártban, utána meg másutt. Ennyi. Azok tettek rá, akik egylkönnyen kezelhetö, önálló gondolat nélküli bábot kerestek. Erre a célra meg nem rossz. Apropó, mi van most Surányi fözsenivel? Hol rontja a levegöt?

Előzmény: TanárSegéd (73)
Polly Pudlipötty Creative Commons License 2001.07.08 0 0 96
rosszabb, ha valaki demagógságból cseszik ki veletek, mintha szántszándékkal??
vagy jól kormányozzák a világot?
megnyugodni -szerintem- még korai
P.P.
Derek Creative Commons License 2001.07.08 0 0 95
Valahogy en is igy vagyok vele, miota lattam a listat.
Előzmény: hozzászóló_ (94)
hozzászóló_ Creative Commons License 2001.07.08 0 0 94
Ha tényleg ezeknek az embereknek a kezében van a világhatalom, és nem teljesítmények nélküli nagyszájú handabandázó demagógok kezében, akkor megnyugodtam.
HanG99 Creative Commons License 2001.07.08 0 0 93
Ezzel az erővel a Nobel-díj bizottságot is kinevezheted titkos világkormánynak, bár e szerepre a Nemzetközi Eszperantista Szövetség alkalmasabb, mert senki más által nem ismert nyelvükön kommunikálnak egymással, e titkos nyelven jelennek meg határozataik, felhívásaik, biztos Kennedy-t is ők gyilkoltatták meg, csak az FBI-nak nincs elég eszperentóról fordítani tudó tolmácsa, emiatt nem tudták eddig ezt bizonyítani. :)

Üdv HanG
Ha szerinted elég sok híres, nagyhatalmú ember együttese, akkor miért nem a Bayreuthi Bérletesek Egylete a világkormány?

Előzmény: Dr Mac (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!