Nem szeretném, ha a két azonos néven futó topic (ez megállt 98 08-ban valamilyen technikai próobléma miatt) a másik most tart kb 690-nél, és aktuális teljesen azt a ragyogó ötletet adná a cenzoroknak (magukat moderátoroknak szokták nevezni), hogy ez a legjobb pillanat a topic-ok
összevonására, és a sokszáz hozzászólás eltüntetésére, a téma megölésére, mid azt tették a jól működő Pannon Rádió topic-kal, amikor laza mozdulattal kivették a politika rovatból.
Tehát kérésem, a hozzászólásokat a másik "up to date" topicba tegyétek.
Lásd a másik kb. 200-nál tartó szerverhiba miatt megállt topicot, ahol szintén megtettem ezt a beírást
Az én politikai mércém a piac. Ott nem hazudnak az emberek, és szívből
beszélnek. Sajnos a mai piac után is csak azt mondhatom, hogy elképesztő az
a szegénység ahova jutottunk. Ha ez nem változik méghozzá sürgősen, a
következő tavaszt nem éli túl a kormány. Én a Fideszt semmibe sem becsülöm,
de ezt nem kívánom. Senkinek sem lenne ez jó, még az ellenzéknek sem.
Ego!
Remény és öröm önt el, amikor látom, hogy milyen élénken bizonygatjátok TÉNYEKKEL, hogy a Népszabóság nem MSZP szócső!:)
Rendes tőled hogy sűrű teendőid között arra is volt időd hogy megnevettess! Köszi!:)))
tochik!
Hát ha van kedvetek hozzá, én nem tilthatom meg. Majd elfordulok.
Szende!
Ellentmondást látok. Azt írod, hogy nem érdekel a Népszabadság, mégis tudni véled, hogy az elmúlt négy évben mit nem írt. Ezek szerint mégis olvastad? Egyébiránt rosszul vagy szelektíven emlékszel, mert pl. a Tocsik ügy firtatásában nem kis része volt a Népszabinak.
Az újság tulajdonosai között tudtommal nincs ott az MSZP, így kissé légbőlkapottnak tűnik állításod, hogy az MSZP lapja lenne. Ha arra gondolsz, hogy nem egyenlő távolságot tart a konzeratív és a szocdem. irányultságú pártokkal, akkor igazad van. De akkor írd ezt.
HJM!
Ha a Népszabóság nem MSZP lap lenne, hanem független, akkor talán érdekelne mit ír.
De nem az, hát nem érdekel.
A Tény: A Népszabóság az elmúlt négy évben mélyen kussolt az MSZP válogatott disznóságairól.
A hitele ezért egyenlő a ZÉRÓval.
Hogy neked az a Tény meg az Adat amit a Népszabóság ír...? :)))
Akkor tényleg van miért aggódnod.
Olvasok mást is még a Magyar Demokratát is néha.
Látogatok kormánypárti honlapokat is.
De hát a kormánypárti médiák még mindíg csak az elmúlt negyven év és az előző kormány leleplezésével vannak elfoglalva.
IMHO nem az a lényeg, hogy hol jelent meg, hanem az, hogy mennyi az igazságtartalma.
Ha úgy gondolod, hogy nem igaz, akkor légyszíves cáfold meg, adatokkal tényekkel.
Hidd el, hogy én örülnék a legjobban ha nem lenne igaz, mert jómagam is a nyugdíjasok kenyerét eszem.