Keresés

Részletes keresés

Original Ganjaman Creative Commons License 2002.09.15 0 0 49
És ezt már most rögtön tudod? Jóformán meg sem melegedtek a bársonyszékben :-))
Előzmény: Kaszap Mátyás (48)
Kaszap Mátyás Creative Commons License 2002.09.15 0 0 48
Mert ez negyvenöt óta a legrosszabb.
Előzmény: Original Ganjaman (47)
Original Ganjaman Creative Commons License 2002.09.15 0 0 47
smiért nem az?
Előzmény: Kaszap Mátyás (46)
Kaszap Mátyás Creative Commons License 2002.09.15 0 0 46
Ez most abszolut nem aktuális.
Előzmény: Original Ganjaman (45)
Original Ganjaman Creative Commons License 2002.09.15 0 0 45
Felhozom, mert unatkozok :-))
Előzmény: naiv (44)
naiv Creative Commons License 2000.12.09 0 0 44
+ +

Nem szeretném, ha a két azonos néven futó topic (ez megállt 98 08-ban valamilyen technikai próobléma miatt) a másik most tart kb 690-nél, és aktuális teljesen azt a ragyogó ötletet adná a cenzoroknak (magukat moderátoroknak szokták nevezni), hogy ez a legjobb pillanat a topic-ok
összevonására, és a sokszáz hozzászólás eltüntetésére, a téma megölésére, mid azt tették a jól működő Pannon Rádió topic-kal, amikor laza mozdulattal kivették a politika rovatból.

Tehát kérésem, a hozzászólásokat a másik "up to date" topicba tegyétek.

Lásd a másik kb. 200-nál tartó szerverhiba miatt megállt topicot, ahol szintén megtettem ezt a beírást

Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.09 0 0 43
Az én politikai mércém a piac. Ott nem hazudnak az emberek, és szívből
beszélnek. Sajnos a mai piac után is csak azt mondhatom, hogy elképesztő az
a szegénység ahova jutottunk. Ha ez nem változik méghozzá sürgősen, a
következő tavaszt nem éli túl a kormány. Én a Fideszt semmibe sem becsülöm,
de ezt nem kívánom. Senkinek sem lenne ez jó, még az ellenzéknek sem.
naiv Creative Commons License 1998.08.18 0 0 42
Lásd "Törzsasztal"-ban
ego Creative Commons License 1998.08.13 0 0 41
Szende!
Én tényekről írtam, Te meg lózungokkal hozakodsz elő. Ez engem még csak nem is nevettet.
szende Creative Commons License 1998.08.11 0 0 40
Ego!
Remény és öröm önt el, amikor látom, hogy milyen élénken bizonygatjátok TÉNYEKKEL, hogy a Népszabóság nem MSZP szócső!:)
Rendes tőled hogy sűrű teendőid között arra is volt időd hogy megnevettess! Köszi!:)))

tochik!
Hát ha van kedvetek hozzá, én nem tilthatom meg. Majd elfordulok.

tochik Creative Commons License 1998.08.11 0 0 39
Hát visszajöttél, szende?!
Nem tudtam, mi hiányzik...
szopás is lesz most majd megint? Amúgy pulp fictionilag?
ego Creative Commons License 1998.08.11 0 0 38
Szende!
Ellentmondást látok. Azt írod, hogy nem érdekel a Népszabadság, mégis tudni véled, hogy az elmúlt négy évben mit nem írt. Ezek szerint mégis olvastad? Egyébiránt rosszul vagy szelektíven emlékszel, mert pl. a Tocsik ügy firtatásában nem kis része volt a Népszabinak.
Az újság tulajdonosai között tudtommal nincs ott az MSZP, így kissé légbőlkapottnak tűnik állításod, hogy az MSZP lapja lenne. Ha arra gondolsz, hogy nem egyenlő távolságot tart a konzeratív és a szocdem. irányultságú pártokkal, akkor igazad van. De akkor írd ezt.
38 Creative Commons License 1998.08.11 0 0 37
A Népszabó nem MSZP lap! Kevered az MSZMP-vel. Azóta FÜGGETLEN, mint annyi minden más!
szende Creative Commons License 1998.08.11 0 0 36
HJM!
Ha a Népszabóság nem MSZP lap lenne, hanem független, akkor talán érdekelne mit ír.
De nem az, hát nem érdekel.
A Tény: A Népszabóság az elmúlt négy évben mélyen kussolt az MSZP válogatott disznóságairól.
A hitele ezért egyenlő a ZÉRÓval.
Hogy neked az a Tény meg az Adat amit a Népszabóság ír...? :)))
Akkor tényleg van miért aggódnod.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.10 0 0 35
"Aki ifjukoraban nem volt jo mokamester a Piramis orsben,
Abbol nem lehet jo valsagmanager a mai szep uj vilagban."

neduddgi
HJM Creative Commons License 1998.08.10 0 0 34
Tévedsz kedves szende!

Olvasok mást is még a Magyar Demokratát is néha.
Látogatok kormánypárti honlapokat is.
De hát a kormánypárti médiák még mindíg csak az elmúlt negyven év és az előző kormány leleplezésével vannak elfoglalva.

IMHO nem az a lényeg, hogy hol jelent meg, hanem az, hogy mennyi az igazságtartalma.

Ha úgy gondolod, hogy nem igaz, akkor légyszíves cáfold meg, adatokkal tényekkel.

Hidd el, hogy én örülnék a legjobban ha nem lenne igaz, mert jómagam is a nyugdíjasok kenyerét eszem.

szende Creative Commons License 1998.08.10 0 0 33
HJM!
Magam alá örülnék ha kiderülne,hogy nem csak Népszabóságot olvasol. De ez a veszély nem fenyeget.
HJM Creative Commons License 1998.08.10 0 0 32
Na itt van egy újabb "jótétemény":

A PM újraosztja a terheket?

Tb-járulék csökkentése a nyugdíjasok terhére?

Dilidodó Creative Commons License 1998.08.10 0 0 31
38!

És az, hogy mi van a fejekben, téged mit zavar?
Van egy pár neonáci a jelenlegi német államban, mégsincs fasizmus ott...

Mielőtt még azt hinnéd, hogy kommunista beállítottságú lennék, ezúton szeretném magam elhatárolni ettől.

Dodó

bubu Creative Commons License 1998.08.10 0 0 30
Ugylatszik ilyesmit szokas mondani, valami huje amerikai is mondott olyat hogy aki fiatalon nem liberalis annak nincs szive, aki oregen nem konzervativ annak nincs esze ;-))

Csulok, antifaszista mozgalmak is vannak...
de ez semmi, a neten levelezok ezrei ervelnek az inkvizicio ellen ;-))

38 Creative Commons License 1998.08.10 0 0 29
Dilidodó, a kommunizmus Kínán, Vietnámon, Koreán és Kubán kívűl még a fejekben maradt meg jelentősen..
38 Creative Commons License 1998.08.10 0 0 28
ego, ezt még megbocsátom. Idézőjelben én is odaírtam volna. De pufajkásnak lenni más. Ezt akartam írni. Bár Horntól is Czinege et. kérte..
:-))
Josh Creative Commons License 1998.08.10 0 0 27
Ez a topik is kezd elfajulni

Josh

Csülök Creative Commons License 1998.08.10 0 0 26
38,
akkor bővebben.
1. Az, hogy ebben az országban csomó egykori kommunista meggazdagodott, az valóban felháborító, csak éppen semmi köze a kommunizmushoz, sőt éppen ők lesznek leglekesebb harcostársaid, a kommunizmus elleni engesztelhetetlen küzdelemben, mert hogy most már a sajátjukat védik. :((
2. Ki beszél itt fegyverről? Az ember nem harcol a falrafüggesztett tigrisbőr ellen, csak azért mert a tigris valaha veszélyes ragadozó volt! Már nem él! (De te azért csak küzdjél bátran!)
ego Creative Commons License 1998.08.10 0 0 25
38!
(1:18 PM) Te a vesémbe látsz. Nem nekem címezted soraidat, de én tényleg az állam elidegenedése tárgyában írtam diplomamunkámat. (Anno 1972.) Úgy gondoltam, hogy mindkét fajta állam irányába ütök majd néhány jókorát. Jött azután az első konzultáció időpontja, mikor is profeszorom az állam és jogelméleti tanszéken azt mondta: Gondolkoztam a maga dolgozatán. Meg kellene változtatni a címét. Ki kéne egészíteni azzal, hogy "a burzsoá államtipusban". Mi tagadás nem lettem hős és kiegészítettem.
Mea culpa.
38 Creative Commons License 1998.08.10 0 0 24
Dilidó, meg még itt erős nyomokban..
38 Creative Commons License 1998.08.10 0 0 23
Fegyverrel kéne? Bolsi módszer..
Csülök Creative Commons License 1998.08.10 0 0 22
Gyerekek, hagyjátok 38-at harcolni! Hagy győzze már le a vörös fenevadat puszta billentyűzettel, szemtől szembe.
ego Creative Commons License 1998.08.10 0 0 21
38!
Kösz ezt a Churchill mondást én is ismerem. Nem mond ellent annak, hogy Brandt is mondhatta, amit mondott.
Dilidodó Creative Commons License 1998.08.10 0 0 20
38!

Vedd már észre, senki sem szereti a kommunizmust, senki sem kommunista itt, pusztán azért mondják, hogy hagyd abba, mert kommunizmus csak Vietnamban, Kínában és még egy-két dzsungelben van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!