Keresés

Részletes keresés

basic_channel Creative Commons License 2009.11.25 0 0 23
home cinetrip.. http://www.youtube.com/watch?v=DfmNhcBCcO4&feature=player_embedded
aevique Creative Commons License 2003.11.02 0 0 22
Igazabol amikor buli van, 2 medencet lehet hasznalni csak (bar meg csak 1x voltam ugyh lehetett kivetel), egy porgos fokozatosan melyulo hideget, es a nyugis termalt, aminek felelmetesen jo hangulata van. Tobb termet nem lattam, de igy is sokszor eltevedtunk az oltozoknel, na az labirintus! :)
raadasul a fiuk is rendszeresen a lanyoltozon vandorolnak keresztul, eleg vicces... erdemes mindenkeppen elmenni egyre, eletem mondhatni legjobb bulija volt a szamomra elso vizi-mozi! :)
Előzmény: klau1 (21)
klau1 Creative Commons License 2003.10.24 0 0 21
Bár nem fiu vagyok, elmondhatnád, hogy történik, hogy s mint kell végigmenni.
Azt olvastam valahol, hogy sok terem van, s valahogy sorban kell őket bejárni - kész labirintus, mi? :)
Van kitáblázás, hogy "na most merre?!" :)
Előzmény: aevique (20)
aevique Creative Commons License 2003.10.24 0 0 20
elkepeszto jo, bar nem tudom milyen tapasztalatokra gondolsz, csak pozitivumokat tudok mondani :)
Előzmény: klau1 (19)
klau1 Creative Commons License 2003.10.19 0 0 19
volt már valaki a rudas termál részében? milyen tapasztalatokkal?
balazs_endre Creative Commons License 2003.04.19 0 0 18
valaki ma?
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.25 0 0 17
Na ez az évadnyitó cinetrip elég rottyra sikeredett...
A zene elég szar volt, valahogy kommersz, a VJ-kről meg jobb nem is beszélni... :-/
teodorimusz maximusz Creative Commons License 1998.12.15 0 0 16
hat ja, csapbol is az folyik meg barom sokan vannak
Charmion Creative Commons License 1998.12.14 0 0 15
A cinetripet manapság egy kicsit túlzásba
vitték.
teodorimusz maximusz Creative Commons License 1998.12.14 0 0 14
legutobb 2000/fo
tagsagival 1500
tagsagi azt jelenti, hogy voltal mar egyszer
kaja van, pia is, meg minden ami szemszajnak...
Thomastheles Creative Commons License 1998.12.13 0 0 13
Az idopontokrol:
www.c3.hu/cinetrip
Szindbád Creative Commons License 1998.12.13 0 0 12
Nnna, pont ezt akartam kérdezni:)
qwer Creative Commons License 1998.12.13 0 0 11
meg tudnátok mondani, mikor lesz legközelebb?
matabondII Creative Commons License 1998.12.10 0 0 10
UJC: nem voltam ugyan ebben a félévben, de addig: zene, film a meleg fürdőben és gözben (mintegy három helyiségben, megjelenés strandruciban v fürdődresszben. ez dijóhéj, mindenképp érdemes megnézni, csak engem riasztanak az új közönségről szóló hírek.
ujc Creative Commons License 1998.12.10 0 0 9
Sziasztok,
valaki elmondhatná, hogy miről van szó. addig ok, hogy tilos party, de mikor van és mi az öltözet stb.
köszi
Törölt nick Creative Commons License 1998.12.10 0 0 8
Érdekes volt olvasni épp egymás után két különböző véleményt. Az egyik azt mondja ismerkedni itt nem nagyon lehet. Ehhez képest a másik állítólag minden alkalommal mással távozott. Ebből is látszik, hogy tök mindegy hova mész, nem ez számít. Persze az is kérdés, hogy milyen céllal mész oda.
notears Creative Commons License 1998.12.09 0 0 7
szerintem kicsit rossz, hogy a gőz és a normál medencék között csak a nagyon huzatos, és kabátos érkezőkkel teli előtéren át lehet mozogni. Ez olyan illúzióromboló.
cello Creative Commons License 1998.12.08 0 0 6
wow...

én mondjuk párosával mennék, de azért jól hangzik.

na és a zenéről valami bővebbet? mikortól meddig tart? beugró tényleg 1800/fő? kaja/pia van? (extasy nem érdekel)

pillapalack Creative Commons License 1998.12.08 0 0 5
en sok mindent hallottam mar a sikamlos testu hidrogenezett nenikrol, meg a barataikrol.

mindenkeppen kiprobalni.

Rigoletta Creative Commons License 1998.12.08 0 0 4
Mi ez? Írjátok már le! :-) Fürdőmozi?
Karma Ranjung Lhamo Creative Commons License 1998.12.08 0 0 3
Ha bejön az acid-kultúra, mindenképpen érdemes kipróbálni. Tiszta keleti-hedonista feeling, nem pedig hajnalig tartó túlélési maraton. Tényleg rulez. Nagyon csípem, amikor a szervezők igyekeznek hangulatot kelteni mindenféle igényesebb kiegészítőkkel: füstölő, díszítés, jelmezes emberkék, miegyéb. A film és a zene párosa pedig élményszámba megy.
A gőzben ugyan jó eséllyel lehet indulni a fejfájásért, a kabinosnéni pedig némi frusztráltságról tesz tanúbizonyságot úgy hajnaltájt, de ez mitsem ront a bulin.
Az ismerkedésről annyit, hogy előny az, hogy a másikon se ruha, se smink,csak a pőre valóság, de sötét van, mindenki kecsesen csúszkál és verejtékezik. Izomzombikat és cicababákat tigriscsíkos fürdőruciban egyszerűen nem kell észrevenni. Vagy csak kacagás céljából.
teodorimusz maximusz Creative Commons License 1998.12.07 0 0 2
hat igen, nyakam meg most is sajog a dec 05.-i mulatsagtol, igazabol mindenkinek javasolni tudom, hogy egyszer legalabb kiprobalja. teljesen belsoseges hangulatu
kornyezetben kapcsolodhat ki, kapcsolatteremtesrol pedig annyit hogy nyilvan "van ra lehetoseg".
cicalanykak es fiukak egyre novekvo szamban kepviseltetik magukat, de azthiszem ez nem jelent problemat senkinek, alapvetoen itt senkinek semmi nem jelent problemat :)
arisztid Creative Commons License 1998.12.07 0 0 1
Lanyok, fiuk en peldaul nagyon jol kihasznaltam az ismerkedesi lehetosegeket, sokkal simabban, mondhatnam vizesen mukodnek egy ilyen helyen a dolgok. Abban a vizualis, muzikalis, nedves kornyezetben sokkal felszabadultabb a hangulat, eddig mindig mas csajjal tavoztam a Cinetripbol.
Csa, Arisztid
Ambipotalamusz Creative Commons License 1998.12.07 0 0 0
kirraj!

erdemes kiprobalni, bar egy kicsit draga (1800penz volt legutobb) zene: ha tetszik a tilos radio, akkor ez is fog. csajok: nem a kimbezingerek uralkodnak, eleg normalis a dolog, itt az palik sem izmukkal hoditanak, bar ismerkedni szerintem nem nagyon lehet, vagy maximum annyira, mint egy strandon nyaron. szoval nagyon jo hangulata van, elmeselni nem igazan lehet.

cello Creative Commons License 1998.12.07 0 0 topiknyitó
volt már valaki a fenti műintézményben? ha igen, milyen? én kipróbálnám, de azért érdekelne néhány tapasztalat... pl. milyen a zene? milyen a társaság (kigyúrt mácsók és butikbulák, vagy emberek)? hogyan zajlik? stb.

előre is köszi,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!