Igazabol amikor buli van, 2 medencet lehet hasznalni csak (bar meg csak 1x voltam ugyh lehetett kivetel), egy porgos fokozatosan melyulo hideget, es a nyugis termalt, aminek felelmetesen jo hangulata van. Tobb termet nem lattam, de igy is sokszor eltevedtunk az oltozoknel, na az labirintus! :)
raadasul a fiuk is rendszeresen a lanyoltozon vandorolnak keresztul, eleg vicces... erdemes mindenkeppen elmenni egyre, eletem mondhatni legjobb bulija volt a szamomra elso vizi-mozi! :)
Bár nem fiu vagyok, elmondhatnád, hogy történik, hogy s mint kell végigmenni.
Azt olvastam valahol, hogy sok terem van, s valahogy sorban kell őket bejárni - kész labirintus, mi? :)
Van kitáblázás, hogy "na most merre?!" :)
UJC: nem voltam ugyan ebben a félévben, de addig: zene, film a meleg fürdőben és gözben (mintegy három helyiségben, megjelenés strandruciban v fürdődresszben. ez dijóhéj, mindenképp érdemes megnézni, csak engem riasztanak az új közönségről szóló hírek.
Érdekes volt olvasni épp egymás után két különböző véleményt. Az egyik azt mondja ismerkedni itt nem nagyon lehet. Ehhez képest a másik állítólag minden alkalommal mással távozott. Ebből is látszik, hogy tök mindegy hova mész, nem ez számít. Persze az is kérdés, hogy milyen céllal mész oda.
szerintem kicsit rossz, hogy a gőz és a normál medencék között csak a nagyon huzatos, és kabátos érkezőkkel teli előtéren át lehet mozogni. Ez olyan illúzióromboló.
Ha bejön az acid-kultúra, mindenképpen érdemes kipróbálni. Tiszta keleti-hedonista feeling, nem pedig hajnalig tartó túlélési maraton. Tényleg rulez. Nagyon csípem, amikor a szervezők igyekeznek hangulatot kelteni mindenféle igényesebb kiegészítőkkel: füstölő, díszítés, jelmezes emberkék, miegyéb. A film és a zene párosa pedig élményszámba megy.
A gőzben ugyan jó eséllyel lehet indulni a fejfájásért, a kabinosnéni pedig némi frusztráltságról tesz tanúbizonyságot úgy hajnaltájt, de ez mitsem ront a bulin.
Az ismerkedésről annyit, hogy előny az, hogy a másikon se ruha, se smink,csak a pőre valóság, de sötét van, mindenki kecsesen csúszkál és verejtékezik. Izomzombikat és cicababákat tigriscsíkos fürdőruciban egyszerűen nem kell észrevenni. Vagy csak kacagás céljából.
hat igen, nyakam meg most is sajog a dec 05.-i mulatsagtol, igazabol mindenkinek javasolni tudom, hogy egyszer legalabb kiprobalja. teljesen belsoseges hangulatu
kornyezetben kapcsolodhat ki, kapcsolatteremtesrol pedig annyit hogy nyilvan "van ra lehetoseg".
cicalanykak es fiukak egyre novekvo szamban kepviseltetik magukat, de azthiszem ez nem jelent problemat senkinek, alapvetoen itt senkinek semmi nem jelent problemat :)
Lanyok, fiuk en peldaul nagyon jol kihasznaltam az ismerkedesi lehetosegeket, sokkal simabban, mondhatnam vizesen mukodnek egy ilyen helyen a dolgok. Abban a vizualis, muzikalis, nedves kornyezetben sokkal felszabadultabb a hangulat, eddig mindig mas csajjal tavoztam a Cinetripbol.
Csa, Arisztid
erdemes kiprobalni, bar egy kicsit draga (1800penz volt legutobb) zene: ha tetszik a tilos radio, akkor ez is fog. csajok: nem a kimbezingerek uralkodnak, eleg normalis a dolog, itt az palik sem izmukkal hoditanak, bar ismerkedni szerintem nem nagyon lehet, vagy maximum annyira, mint egy strandon nyaron. szoval nagyon jo hangulata van, elmeselni nem igazan lehet.
volt már valaki a fenti műintézményben? ha igen, milyen? én kipróbálnám, de azért érdekelne néhány tapasztalat... pl. milyen a zene? milyen a társaság (kigyúrt mácsók és butikbulák, vagy emberek)? hogyan zajlik? stb.