Keresés

Részletes keresés

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.02.16 0 0 57
Mónika, köszi! ))
Előzmény: Kádár Mónika (56)
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.02.16 0 0 56
kockásfülünyúl, arról az emilcimről, amit a Giga nickhez megadtál írják Kekinek egy levelet (keki@mail.internetto.hu) és abban kérd a jelszóváltoztatást. Ha azt a jelszót is elfelejtetted, amivel azt az emilt lehet buherálni, akkor sajnos új nicket kell nyitnod.
Előzmény: kockasfulunyul (54)
Bélus Creative Commons License 1999.02.16 0 0 55
Szerintem forditva - marmint a pint half liter, majdnem (0,568). Legyunk pontosak is ne csak helyesek...

Mas:
Szia Liba latsz engem?!
Előzmény: neduddgi (53)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.02.16 0 0 54
Mónika, légy szíves segíts, hogy a Danubius Cappuccino Gondolatok topicban használhassam az általam regisztrált Giga nevet, mert a kockasfulunyul teljsen más személyiség, az nem oda való.
Én elfelejtettem a jelszót és most nagyon kellene. Kérlek!!!
neduddgi Creative Commons License 1999.01.29 0 0 53
A liter az inkabb half pint. Ha mar szoba hozta itten a - ize boccsinger kedves nyeeeelvtan, itt - a Guinesse-t...
Előzmény: Wágner úr (52)
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.29 0 0 52
Csak semmi grammatikai hibát! Még csak a' kéne! Gondolj csak bele, neduddgi, a 100 gramm az nem lehet 70 vagy 80! Disznóság lenne az ilyesmi! A liter-a-túrákról meg má' nem is szólok egy szót sem nem :)))
neduddgi Creative Commons License 1999.01.29 0 0 51
nyelv tan,
Te bisztosan nattyon okos fiju faty. Asztat hotyan kell helyessen irni, hoty

"Ne okoskoggya man, a tartalom is szamit, nem csak az Amfora?"

Irhatnaaa falami velos tartalmasat. Nem baj ha lesz benne egy ket, boccsinger, egy-ket grammatikai, stilaris hiba. Majd kijavitjuk....
nyelvtan Creative Commons License 1999.01.29 0 0 50
legalább is = legalábbis
Előzmény: Wágner úr (48)
DESTROYER Creative Commons License 1999.01.29 0 0 49
Semmi bajom nincs Mónikával...korrekt.
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.29 0 0 48
Minek türelmetlenkedtek, drága jó sztrovacsekok?! Biztos nincs gépközelben, felpakolta a programot és itthagyott bennünket. Nyugi! Majd visszajön és beállít mindent (legalább is remélem), egy új programba meg nem jó, ha más belepiszkál, csinálja az, aki írta.
Addig is Sööört, hogy ne erőlködjek én se :)))
Foti 1999 Creative Commons License 1999.01.29 0 0 47
még mindig :-(((
Foti 1999 Creative Commons License 1999.01.29 0 0 46
Nekem telve a szandálom.

Foti névvel nem tudok bejelentkezni, elküld a búsba.

Lehetek megint amatör :-(

Valahogy az az érzésem Wágner úr erölködése ellenére, hogy itt nagy ívben le vagyunk tojva.

Már az új verzió tesztjére adott reagálások mutatták, hogy lehet tesztelni, véleményt mondani, de csak az biztos, qtyába sem veszik.

Most nem találom keki tesztelésre szóló témáját. Lehet, hogy a vörös ködtől. Vagy ezt is kicenzúrázta valaki ?

Foti 1999 Creative Commons License 1999.01.29 0 0 45
Nekem telve a szandálom.

Foti névvel nem tudok bejelentkezni, elküld a búsba.

Lehetek megint amatör :-(

Valahogy az az érzésem Wágner úr erölködése ellenére, hogy itt nagy ívben le vagyunk tojva.

Már az új verzió tesztjére adott reagálások mutatták, hogy lehet tesztelni, véleményt mondani, de csak az biztos, qtyába sem veszik.

Most nem találom keki tesztelésre szóló témáját. Lehet, hogy a vörös ködtől. Vagy ezt is kicenzúrázta valaki ?

Wágner úr Creative Commons License 1999.01.28 0 0 44
eMM sztrovacsek, csak ismétlem, hogy nekem személy semmi közöm a Nettóhoz, a szerkesztőséghez, igy aztán nem is dumálhatok helyettük, ami személy szerint engem érintett, azt meg már sokszor elmondtam - ha rám hallgatnak, akkor mindenki azt csinál, amit akar /legfeljebb ott, ahol tud/ :)))
eMM Creative Commons License 1999.01.28 0 0 43
OK Wágner úr most már mindent tudunk:-)

Ez a tájékoztatás felsőfoka,amit itt elvárhatunk a nettótól.
Kivéve az erőteljes nyüstölsésre amit a (köszi Pollen!) időnként követünk el,lesz esetleg nyilatkozat.

Egyébként (kérdésedre válaszolva) Wágner úr,személy szerint nekem semmi bajom nincs veled.

Wágner úr Creative Commons License 1999.01.28 0 0 42
eMM sztrovacsek, há' velem meg mibajod van? Há' én má' tavaly válaszoltam az Árpinak, amikor kérdezte, de attól mer' én vagyok a stabilan instabil részeg, más még maradhat józan, csak nem gondolod azt, hogy muszájból inni fognak - ezt különben is sajnálnám tőlük, ha ráadásul nem is szeretik... akkor inkább felvállalom én az egész italkészletet :)))
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.28 0 0 41
Na, akkó' most ezen Lyól összeveszünk és utána mehetünk Sörözni kibékülésileg, és akkor megint vonszolhatok egy aggregátot neked, hogy legyen meg neked az az akármi, amit szeretsz :)))
Én másnapkor má' itten is voltam, ahogy szoktam, mer'hogy az volt a másnap, izé, második nap - és az belefér az alacsonymatematikába! És itten volt akkor a Keki, a Nyírő, a NyZ, a Trebitsch meg egy ismeretlen M(), de az szinte azonnal elfelejtette a jelszót és utána nicket váltott, bár nem szereti ezt és másnál sem :))))

Utána meg veled Lyól összevesztünk és utána meg ittunk Söröt és kibékültünk - na, ugye! Épp ezért ne vitatkozzá', hanem inkább hozom a gineszedet :))))

eMM Creative Commons License 1999.01.28 0 0 40
IGENIS a moderátorok vállaják magukat fel.
Persze hogy nem kell valós cím (kedves Wágner úr moderátor) de vállaja fel az "arcát" (nickjét).
Matulával eggyet kell hogy értsek.Az hogy kik a "Moderátor kör" tagjai, (jó étvágyat a vege vacsihoz) tényleg kiderült a hozzászólásokból.
Lehet hogy nem mindenki,de tudnék tippelni,csak nem veszem a fáradságot.(értsd bátorságot hogy ki legyek moderálva,olyan moderátor által aki névtelen)
neduddgi Creative Commons License 1999.01.28 0 0 39
Maraggyon maaa! "Ossze3tartas csutortok" van vagy mi?
Egyebkent is ott volt a :/Tasztal
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.28 0 0 38
neduddgi, te az OlvÍrról beszélsz - nézd meg a Bemutatkozás sorozatot - feltéve, hogy egyre gondolunk :)))
neduddgi Creative Commons License 1999.01.28 0 0 37
Monika,
Irod a modulatorokrol:
"...mindannyian tapasztalt Internettósok, még a törzsasztal előttről,..."

Minden tiszteletem mellett, ez nem fedi a valosagot. Legalabb egy van koztuk, aki kesobb lett internettos/Tasztalaos, mint pl. en. A sors furcsa fintora, hogy az altalam ismert modulatorok kozul O az egyik, akit alkalmasnak tartok a tisztsegre.

Szoval csak a pontossag kedveert jegyeztem meg.... |Ja, es O is vallalja a nevet, ha jol tudom. Javits ki, ha tevednek.|

Mogorva Creative Commons License 1999.01.28 0 0 36
Így igaz!
Major Malfunction Creative Commons License 1999.01.28 0 0 35
mit lehet ezen ennyit dumalni????

aki bejon ide az elfogadja a tulaj szabalyait

ha nem tetszenek a szabalyok huzzon a verbe

ijen ecceru.

mekklátja Creative Commons License 1999.01.28 0 0 34
Hát nekem itten úgy tűnik hogy mindenki ugyanazt akarja csak már nagyon sokszor megint elmondja aztán mennek a dolgok egymás mellett. Szeintem mekk:

1. A Wágner sztrovacseknek igaza van abban, hogy kinek van joga dönteni (-> még egyéb lázongós topikok), azt lehet elfogadni vagy nem, ez van.
2. Moderálásra szükség van, hogy hogyan -> 1. pont
3. Viszont ne azért ne mutassák az arcukat a M-k mert hogy freemail mekk mittudomén a másik (nem ugyanaz a szerepkör sem) hanem mert minek? Kádár Mónika teljes arccal ott van ahol van, ővállalja személy szerint a m-ást, ezzel együtt a másik négyet is: lelke rajta, bátor tett. Nem látom jelentőségét, tudom-e konkrétan, ki m-t le, ha mekkvan pontosan a hely, ahova mehet a reki.

mekkÜdv

Maminti Creative Commons License 1999.01.28 0 0 33
Elnézést, hogy beleszólok az eszmecserébe, de szerintem nem az a fontos, hogy kik a moderátorok, egy van-e vagy 12, hanem, hogy kikerüljenek a topicokból a nem odaillő beírások, s hogy az adott topicban az adott témáról lehessen vitatkozni, és ne arról, hogy ki tud jobban anyázni...
Matula Creative Commons License 1999.01.28 0 0 32
A nevüket azért nem hozzuk nyílvánosságra, mert meg akarjuk őket kímélni bizonyos attrocitásoktól.

Minek itt játszani a nagy rejtélyest? A beszólások alapján már úgyis rég kiderült, hogy kik a moderátorok.

originalqszi Creative Commons License 1999.01.28 0 0 31
Móncsi, hogy miket irkálnak Neked itten össznyevissznya:DDDDD Tudod mi kellene???? egy "grep" lehetőség, szóval szörcs, hogy az ember az összes topicban megkereshesse...... saját magát:DDDDD Qszi=egoista, no jó... szeretteit is, pl. MindenkiMacáját:DDDDDDDD.
Tudod, ki a francot érdekel, hogy pl. Mogorva(bocsi:(((()mit írkál ezésaz topicban. Engem az érdekel, hogy ki mondja: "Édes qszikám", vagy "drága qszim", vagy "Qszim, Te vagy a lgszebb qszi" vagy... no egye fene "dögölj meg qszi":DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.28 0 0 30
Mindenki marhára várja a Keki új progiját, megmondom őszintén, hogy halvány gőzöm sincs, hogy abban milyen plusz szolgáltatások lesznek, ugyanis semmi köze nem lesz a jelenlegi és a feltuningolt UBB-hez.

Csak folyton-folyvást ismételgetem, hogy az UBB új verziójában, amit pld. a Kero felrakott a Nagy Összeomlás idején a saját szerverére (TörzsKISASZTAL) alapszolgáltatás, hogy mindenki javíthat utólag a saját hozzászólásban, a moderator a fórumon levőkben, az administrator pedig az összeset - és minden módosításról automatikusan belekerül egy üzenet, azaz látható, hogy ki módosított benne utólag. A törölt hozzászólásokról (topikokról) pedig minden további nélkül készülhetne lista is, de ez tényleg annyira technikai kérdés, hogy csak egy rendszergazdi (programozó) oldhatná meg.

Knight of Improbability Creative Commons License 1999.01.28 0 0 29
Wagner sztrovacsek! Te itt felre tetszel erteni. Senki sem keri a moderatorok, lakascimet es telefonjat. A nick-boven eleg lenne. Meg akkor is ha freemailes. Csak tudjam, hogy mostan pedig bobebubu torolte ki ezt vagy azt. Es amikor legkozelebb bobebubu viselkedik idiotan akoor megkerdedzhessem, hogy: Te bobebubu, most magadat mer' nem torlod ki? Ez olyan marha nagy keres?
Wágner úr Creative Commons License 1999.01.28 0 0 28
N e t S h a r k sztrovacsek, én nem mondtam soha, hogy baj, vagy ciki lenne, hogy valakinek freemail-es címe van, sőt, teljesen érthető az, hogy sokan biztonsági vagy egyéb okokból azt használják. Csupán azt böfögtem, hogy egy ilyen, személyi adatok nyilvánosságra hozatalával kapcsolatos követelést úgy nyomja fel valaki, hogy közben saját maga teljes ismeretlenségben marad.

A jelen esetben pedig épp arról van szó, hogy Mónika "hivatalból" csinálja, azaz a Nyírő őt bízta meg ezzel, és ugyanúgy, mint a többi szerkesztőségi munkatársnak az ő neve nyiltan szerepel, itt is, meg az impresszumban is - vili, hiszen ez a munkahelye, ez a munkája.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!