ÉREZNI!!!
Tegnap este, mikor hazamentem, annyira elöntöttek az érzelmi hullámok; és ettől úgy éreztem, hogy végre élek! És arra gondoltam, ez az egyetlen része a lényemnek, ami isteni eredetű - a hagyományos hit távoláll tőlem -, mert megmagyarázhatatlan, hogy honnan jönnek és mik az érzelmek. De ez az a mélység, amitől súlya van a létemnek. Mi maradna belőlem, ha ezt kiölném magamból?!?
Pusszantás mindenkinek, aki szereti a jazzt, annak kettő is, jobbról-balról :-)))
Most jövök a Morgan Workshop-koncertről (röpke élménybeszámoló: Kultúra - Jazzerek, ide gyertek! topic). Ez az én favorite thing-em. Ja, imádok még gitározni is - a legjobb, amikor egyedül vagyok otthon, rámjön egy hangulat, és olyan ösztönös figurákat játszom... jobb, ha más nem hallja. Azért tudok rendesen is játszani, az is nagy öröm.
A saját magam által jól elvégzett munkám tudatában ( amit sajna nem mindíg ismernek el...) bizsergető forró zuhanyozást egy pohár pezsgő, vagy vörösboros kóla társaságában elterülni egy hatalmas ágyon, természetesen kedvesemmel együtt.Bele az örökkévalóságba....CSODA !!!
Egy lyó kis autóval egy lyó kis hegyi szerpentin. Mondjuk Lillafüredről fel Bánkútra. Vagy onnan le. Vagy tovább Egerbe. Nyáron hajnal 4-kor, amikor kel a nap.
Na neeeem, ez már már maga az orgazmumus!
Egyrészt Higannyal értek egyet.
Másrészt amikor még nagyon fáj, de fáradt vagyok, igazán kialvatlan és álmos... és hideg van.. és az ágy meleg...
és fekszem és nem érdekel, mikor kell kelnem...
és kiélvezem azt a pár percet az elalvás előtt...
és addig még azt ámodom, ami nekem tetszik...
"Nyári napnak alkonyulatánál..." kilépni 4000 m-en a gépmadárból, és csak zuhanni, zuhanni, zuhanni az édes Anyaföld felé addig amíg az ernyőd meg nem állít.
Télen egy jó meleg szobában ülni a kedvessel, és nagyokat beszélgetni, amíg kint szállnak a hópelyhek.
Tavasszal sétálgatni az erdőben, egy tó partján megpihenni, és nagyokat hallgatni...
Ősszel beülni egy kávéházba barátokkal, és megvitatni az élet dolgait.
És fentiek bármilyen variációja, meg még ezer más.... :-)))