Keresés

Részletes keresés

covika Creative Commons License 2006.04.21 0 0 19

Szioka sorstársak!!

Nagykeservesen legyilkoltam a beszedett virusokat!

A nod32 és a

Spy Sweeper  kémprogramok segitségével.

A nod 32 még egy felnem ismert virist is talált amit a készítőnek el is küldtem!

Sok sikert mindenkinek!!

covika Creative Commons License 2006.04.18 0 0 18
Még hozzáfüzés! Én AVAS, Spy_doktor, Avir virusirtókat futtatam , megtalálják de nem törli annak ellenére ,hogy utasitom a törlését.
Előzmény: covika (17)
covika Creative Commons License 2006.04.18 0 0 17
Szevasztok!! Segitsetek!! Nekem is hasonló problémám van ,és hiába töltöttem le minden féle virus és féregírtót, nem használt egyiksem . Ha valakinek val ötlete, infója milyen progi irtja ki ezt a szemetet tegye közzé!!! Előre is köszönöm!
ZIZI91 Creative Commons License 2006.03.02 0 0 15

Kedves internetezők!

Nagyon szépen kérlek titeket, hogy nézzetek be a honlapomra. :-)) És ezzel nagy örömet szerezetek nekem. www.rozizi.gportal.hu

Ja és további jó szörfőzést!

rasen Creative Commons License 2006.03.02 0 0 14

Sziasztok

Az esti szörfözgetésem közben a gép letöltött valami kémprogram felismerőt / spyfalcon / egy teljesen korrekt oldalról. Most a frissítő ikon a tálcán állandóan kiírja egy buborékba:: your computer is infected! Állandóan újra letölti magát és talál férgeket a regeditben, system32 stb..stb.De én nem merek törölgetni, hátha csak átbszás az egész. Mindemellett sem az adaware se, sem a nod32, sem a symantec antivírus nem talál semmit, csak mikor ez a szemét ismét letölt ezt írják ki vírusnak. A progit töröltem, a parancsikonokat töröltem. . A kezdőlapom helyett is kémprogram letöltő oldal nyílt meg, visszaállítottam az eredetit.  Hogy szabaduljak meg ettől a szartól? Így akarnak eladni hogy előbb megszopatnak?! Segítségeteket kérem mert eszem ágában sincs jó pénzért. letölteni ezt a fos spyware softvert .

Kössz előre is a segítséget!

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.26 0 0 13

Help plíz, még ha off is...

Betöltődött valami sheriff-es program, amit azóta már sikerült kipusztítani, viszont azóta amint csatlakozik  gépem a nethez, röntön küldözgetni kezdi valami az emileket. Ez onnan látszik, hogy zsinórban nyílnak ki a Norton Antivirus ablakocskái, amik ellenőrzik a kimenő leveleket. Sem a NAV 2005, sem az ad-Aware nem bírja kiírtani ezt a levélküldő izét.

Gépen Win XP pro van, SP2-vel.

Mit tegyek???

lordxavier Creative Commons License 2006.01.26 0 0 12

Hali!

Nem tudja valaki, hogy a *.rez kiterjesztésű fájlt melyik programmal lehet használni? Valami resumer kell hozzá, de pontosan nem tudom.....:-)

Előre is köszi

Eaglet Creative Commons License 2006.01.23 0 0 11
már nem aktuális megtaláltam az ürlapok között
Előzmény: Eaglet (10)
Eaglet Creative Commons License 2006.01.21 0 0 10

Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem. Tudna valaki segíteni hogyan lehetne ezt a szakorvosi vizsgálatok összesítőt lekérni. Email címem: eaglet@vipmail.hu

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar
1046 Budapest, Erkel Gyula u. 26.
Tel.: (1) 369-3950

Kari oldal: http://efk.sote.hu
Hírek, információk, szakok, tantervek. A főiskola bemutatkozása. Pályázatok, linkek, elérhetőségek. Érdemes megnézni a „Szakok” menüpontot, itt részletes leírás található a szerezhető képesítésekről és képesítési követelményekről. A felvételizőknek szánt oldalon a gyógytornászok rövid felvételi tájékoztatója és a szakorvosi vizsgálatok összesítője található

vanchu Creative Commons License 2006.01.07 0 0 9
Eltaláltad. Amúgy Macintoshokon használják.
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.04 0 0 8

Nem biztos, hogy ide illik a kérdésem, de talán tudja valaki...

Miféle fájl lehet a "dmg" kiterjesztésű? Esetleg cd image?

alex55 Creative Commons License 2005.12.10 0 0 7

Szevasz!

Ez egy jó kérdés,véleményem szerint sehogy,mert nincs rá  kerete.No meg lehetséges a hómunkást nem is érdekli a net.

Előzmény: terembura (-)
Purusa Creative Commons License 1998.12.07 0 0 6
off

Ez az utolso.

off

?(/A)

Purusa Creative Commons License 1998.12.07 0 0 5
off

Elnezest, de nincs teszt-topic. Szoval csak gyakorolnek...

off

vomit Creative Commons License 1998.12.06 0 0 4
Ragika-terembura
"1200 ból, hogyan netezzen egy hómunkás"
tudod, van aki itthon húzza az igát. ha mind odatömörödnénk hozzád a melegbe, az sem volna szép, nem tudnál itt kit gecizni.
neduddgi Creative Commons License 1998.12.06 0 0 3
Szeretek netezni. Olyan bekes dolog...
terembura Creative Commons License 1998.12.06 0 0 2
A Halál,
Elmehecc a Kale Valagába.
Pudli Creative Commons License 1998.12.06 0 0 1
Telleg jo, hogy itt vagy. A vilag olyan lenne nelkuled, mint bubopestis nelkul.
A HALÁL Creative Commons License 1998.12.06 0 0 0

Terembura!

Megintelek!

terembura Creative Commons License 1998.12.06 0 0 topiknyitó
Nem vagytok sokan ezért kell, hogy nagy legyen a pofátok.
Lásd Népszabi.
1200 ból, hogyan netezzen egy hómunkás, Etelközben?
Mindenkinek jó, hogy itt vagyok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!