Szevasztok!! Segitsetek!!
Nekem is hasonló problémám van ,és hiába töltöttem le minden féle virus és féregírtót, nem használt egyiksem . Ha valakinek val ötlete, infója milyen progi irtja ki ezt a szemetet tegye közzé!!!
Előre is köszönöm!
Az esti szörfözgetésem közben a gép letöltött valami kémprogram felismerőt / spyfalcon / egy teljesen korrekt oldalról. Most a frissítő ikon a tálcán állandóan kiírja egy buborékba:: your computer is infected! Állandóan újra letölti magát és talál férgeket a regeditben, system32 stb..stb.De én nem merek törölgetni, hátha csak átbszás az egész. Mindemellett sem az adaware se, sem a nod32, sem a symantec antivírus nem talál semmit, csak mikor ez a szemét ismét letölt ezt írják ki vírusnak. A progit töröltem, a parancsikonokat töröltem. . A kezdőlapom helyett is kémprogram letöltő oldal nyílt meg, visszaállítottam az eredetit. Hogy szabaduljak meg ettől a szartól? Így akarnak eladni hogy előbb megszopatnak?! Segítségeteket kérem mert eszem ágában sincs jó pénzért. letölteni ezt a fos spyware softvert .
Betöltődött valami sheriff-es program, amit azóta már sikerült kipusztítani, viszont azóta amint csatlakozik gépem a nethez, röntön küldözgetni kezdi valami az emileket. Ez onnan látszik, hogy zsinórban nyílnak ki a Norton Antivirus ablakocskái, amik ellenőrzik a kimenő leveleket. Sem a NAV 2005, sem az ad-Aware nem bírja kiírtani ezt a levélküldő izét.
Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem. Tudna valaki segíteni hogyan lehetne ezt a szakorvosi vizsgálatok összesítőt lekérni. Email címem: eaglet@vipmail.hu
Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar 1046 Budapest, Erkel Gyula u. 26. Tel.: (1) 369-3950
Kari oldal: http://efk.sote.hu Hírek, információk, szakok, tantervek. A főiskola bemutatkozása. Pályázatok, linkek, elérhetőségek. Érdemes megnézni a „Szakok” menüpontot, itt részletes leírás található a szerezhető képesítésekről és képesítési követelményekről. A felvételizőknek szánt oldalon a gyógytornászok rövid felvételi tájékoztatója és a szakorvosi vizsgálatok összesítője található
Ragika-terembura
"1200 ból, hogyan netezzen egy hómunkás"
tudod, van aki itthon húzza az igát. ha mind odatömörödnénk hozzád a melegbe, az sem volna szép, nem tudnál itt kit gecizni.
Nem vagytok sokan ezért kell, hogy nagy legyen a pofátok.
Lásd Népszabi.
1200 ból, hogyan netezzen egy hómunkás, Etelközben?
Mindenkinek jó, hogy itt vagyok.