Keresés

Részletes keresés

tomp Creative Commons License 2003.06.02 0 0 171
Asszitted mi, hogy beszóhacc?
Buktál...
vomit Creative Commons License 1998.11.24 0 0 170
mondom, a mókának is vége van egyszer
ótvar kormány, monnyá le!
Mogorva Creative Commons License 1998.11.24 0 0 169
Na mög van má a másik értékes Hingyi sógor is...

:((

Aszongya a HM-be a nyiltakozó elvtárs-bajtárs, hogy nem tuggya kicsoda protezsálta be tanácsadónak nevezett roppant értékes urat, csak azt tuggya, hogy dógozik.
Na ja. A többi nyíván kávédzani jár oda.
Eszem-f@szom megáll....

batmanus Creative Commons License 1998.11.24 0 0 168
Torgyi!
Be a lovad is a parlamentbe!
batmanus Creative Commons License 1998.11.24 0 0 167
Dagadt ügyvéd monnnnnnyá le!!!
Utas2 Creative Commons License 1998.11.24 0 0 166
Hingyi má'!

Azannya. Hűbelebunkó a kicsike, beszélni tud-e?

Azért jó látni, hogy vannak olyanok is, mint Fóka, meg Vince, akik röptetik a fapadot és nem csak a saját pecsenyéjüket sütögetik a hajtóművekből kicsapó lángon.

Joe bácsi Creative Commons License 1998.11.24 0 0 165
Tegnapi Esti Krónika, Parlamenti tudósítás:
Kuncze Gábor: ToJo azt mondja, hogy nincs köze a menye kinevezéséhez.
Valóban, ez már csak így szokott lenni, hogy valaki leérettségizik, Hingyiszorgalommal dolgozik, aztán a Gansperger felfigyel rá.
Az FKGP szégyelheti magát ezek miatt, a Fidesz a Simicska miatt, aztán megegyeznek, hogy egymást nem szégyellik a másik zűrös ügyei miatt.

Torgyán József (monnnnyonle): Az ellenzék most már igazán befejezhetné, hogy a kormányt izélgatja, és elkezdhetné az érdemi munkát, az ország ügyeinek előmozdítását. (TJ a Parlament napirend előtti, -alatti, -utáni, -helyetti hozzászólások számának örökös bajnoka ;-))))) )

Bocs, ha nem idéztem pontosan, de a parlamenti naplóban még nincs benne a tegnapi ülés anyaga.

Joe bácsi

libebols Creative Commons License 1998.11.20 0 0 164
Vince:

Nem ezért lenne éppen ideje, hogy végre szakember kerüljön oda?

Épp ma reggel idézték ToJo-tól, hogy Antall "a családja, rokonsága, pereputtya kinevezésével aláásta a nemzet felemelkedését" - idézet tőle '91-2 körül - , amire azt válaszolta, hogy nem_a_rokonokra gondolt anno, meg egyébként is ma visz hat kamion segélyt Kárpát-aljára. Ezzel engem meggyőzött -> hat kamion, az = négy rokon. Lehet, hogy bekerül a NAT-ba, mint Torgyán-tétel. Tőlem meg elveszik az érettségit meg a felsőfokú végzettsémet, mert én még ezt nem tanultam :(
Meg azt is mondta, hogy szerencsétlen Trixi annyira akart dolgozni, mér' baj az, hogy lehetőséget kapott. Javasolnám az 1 millió munkanélkülinek ToJo-t hátha nekik is tud szerezni állást.

vince Creative Commons License 1998.11.20 0 0 163
Hello Új fiú avgyok, de meg kell szólalnom.
Most azt fogják a fejemhez vágni, hogy a mundér becsülete, meg minden. És tényleg :-)Szóval mindenkit megnyugtatok, nyugodtan utazzon továbbra is Malév géppel. Mert mi tartjuk őket karban. Rengeteg nem hozzáértő ült már az igazgató tanácsban, mégse lett belőle katasztrófa. Maximum pénzügyileg. tunillik a kisemberek húzzák az igát keményen és őket még érdekli, hogy jó legyen az a repcsi.
Végzettség : szerintetek az ország képviseletére létrejött parlamentben mindenkinek van érettségije ?
csak ennyi.
p.s. a munkavédelmisek se rossz emberek, és nem is mind hülye.
Öki Creative Commons License 1998.11.20 0 0 162
Valóban, a Fidesz kijelentette, hogy következményei lesznek a Józsi bá' család beültetéseinek. Most az OV klán kezd helyeket és pozíciókat keresni magának! -))))
FehérI Creative Commons License 1998.11.20 0 0 161
De azt mondja a rádió, hogy az Orbán besokalt. Igaz kiváncsi lennék, milyen lépésekre gondol, én szurkolok neki, hogy ki tudja rakni a nagygazdát a kormányból.
opi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 160
Nocsak, ide még nem dobta be tini az Európai Utas-os cikket?
himfy Creative Commons License 1998.11.19 0 0 158
Állítólag a Szerencsejáték Rt. és a Malév közös finanszírozásában elindul a Tipp Trix nevű játék, ahol a szerencsés nyertesek búzabombát nyerhetnek.
libebols Creative Commons License 1998.11.19 0 0 157
Ha a Malévosok oktatása közben szerzett évtizedes gyakorlat jól használható a Szerencsejáték RT-nél, akkor ez azt jelenti, hogy a szerencsén múlik, rendben leszáll-e a gép, vagy lezuhan?
ego Creative Commons License 1998.11.19 0 0 156
Minden olvasó szíves tudomására hozom, hogy én viszont nem vagyok szódavíz!
Kedves Szódavíz!
Egyetértőleg nyugtázom eddigi hozzászólásaidat, de kérlek szálj le az "ego" ról. Elég baj az nekem, hogy a minap egy teherahtó oldalán láttam egy reklámfeliratot: Ego sport. Az sem én vagyok!
Törölt nick Creative Commons License 1998.11.19 0 0 155
Akkó' megvan a pelenkaügyi államtitkár is..
Wolverine Creative Commons License 1998.11.19 0 0 154
Bocs, elírtam, Pethor Donneck.
Wolverine Creative Commons License 1998.11.19 0 0 153
Pethot Donneck! Van még egy négyéves unokája is ToJonak...
L.A. Creative Commons License 1998.11.19 0 0 152
Kedves Névtelen/Dénes/Ragadozó/Terembura.

A "miért morzsolódik a kenyér?" szlogent még anno Dénes barátunk irogatta ide.

Nem tudom hogy nálatok mit szólnának hozzá a népek ha kiderülne hogy valamelyik miniszter a saját rokonait dugdossa be mindenféle állami cégekhez valamilyen igazgatósági tanácsba vagy éppen vezérigazgatónak?
Szerintem ha Pl. Clinton elnökről kiderülne hogy pl. a saját keresztlányát vagy sógorát ,(tetszés szerint folytatható) beültetné valamilyen ÁLLAMI intézmény felügyelőbizottságába (Nászasszon a szerencsejáték Rt fb tagja a kislány pedig a MALÉV fb tagja)vagy állami céghez vezérigazgatónak (torgyán keresztlánya) ahol nem kellene semmit csinálnia de az adófizetők pénzéből jó kis fizetést akasztana. És ráadásul kiderülne hogy az illető nem azért került oda mert okos volt és rátermett hanem mert a befolyásos rokon bedugta. Sőt ilyen rokonból kapásból lenne négy is (Torgyán fia,menye,nászasszonya,keresztlánya). Nos ez gondolom durranna akkorát mint az hogy leszopták-e az elnököt vagy sem?

Vagy ez az amerikai demokráciában bevett gyakorlat?

Névtelen Creative Commons License 1998.11.19 0 0 151
Mint ezt tudnotok kellene, sem itt sem ott nem vagyok egyetlen párt tagja sem. Sosem voltam, nem is leszek. (Bushdemokrataszimpatizáns.) Tehát mint pártatlan megkérdezném, hogy mi a "big deal" egy ilyen állásban. (Persze nekem az is "new" hogy az igazgatósági tagság egy állás.)
Visszamegyek: Tehát mi a nagy dolog abban, ha valaki egy másodosztályú ország, fapados légitársaságának az igsági tagja?
Figyuzzá: Én meg az AlaszkaiMélymagyarCsüzliegyletIfitagozatIdeiglenesenDelegáltHejettesAlelnökJelöltje vagyok. ( Mert a papám magyar.)
Ha hiszed, ha nem.
Na jó nem pofázok bele a nemzet legfontosabb kérdéseibe.
Miért morzsolódik a kenyér?
Meg aztán ezzel az erövel meg is lehetne oldani valami problémát.
Jó,jó, megyek.
Szia.
K.J.
batmanus Creative Commons License 1998.11.19 0 0 150
Ez az egész leginkább egy viccre kezd hasonlítani!
Ha jól tudom a Józsi egy kertes házban lakik. Remélem nincs kutyája meg macskája, merthogy legközelebb nyilván azokkal találkoznánk majd valami felügyelőbizottságban, ahol valami jó "zsíros" állásokat osztogatnak, kizárólag szakmai alapon.

Dagadt Ügyvéd mongggggyá le!!!

robroy Creative Commons License 1998.11.19 0 0 149
T. Szodavíz!

Teljesen igazad van abban, hogy vidéken is az emberek többsége normális. Én a hozzászólásomban kifejezetten azokra gondoltam, akik torgyánra szavaztak. Ha a torgyánra szavazók körében végeznék felmérést kicsit más eredmények jönnének ki mintha az ország egész lakosságát vizsgálnánk.

Egyébként járok vidékre, és azt tapasztalom, hogy az emberek sokkal kedvesebbek, és vendégszeretőek, úgyhogy ha valakit a vidéki jelzővel megbántottam szives elnézését kérem.

Üdv

Kádár Mónika Creative Commons License 1998.11.19 0 0 148
mcemru kuldte (probald megegyszer a regisztraciot!):

Hat ez az uj hozzaszolas click most nemigazan talalo mert mi ujat lehetne itt mondani??
Azt csak fo foldmuvesunk vagy vizhordo rokonai tudnanak vagy valamelyik kis-nagy ember aki mostanaban kozel ult a konderhoz.
Hmm azert ezt nem kepzeltem volna hogy ilyen kis konderhoz ekkora nagy kanallal fognak hozza ropke fel ev alatt...
Mi marad meg a 3.5 evre?? Hjaa sajna az mar a mi vacsorankbol lesz ismet elveve, de remelem ez nekik az utolso lesz :->

Szoval meg csak annyit varva a tovabbi fejlemenyeket hogy amikor orszagunk fő kukkolojat es jamesz bondjat (magyar hangja Kover Laszlo)
ma megkerdeztek a parlament folyosojan - aki koztudottan a gyors beszed olimpia egyik helyezettje - kb. 2 percig csak hummogni tudott
es altalanos magyar beszed kitolto mondatokat (ertsd rizsat) adott at a riporternek eleg meghokkent abrazatba csomagolva.

Na hogy is van aza tortenet amikor a trojaiak (alias fidesz direkte kisbetuvel, mert jelenleg a Nemecseket helyettesitik) megszivjak jol a faloval??
Hat igen benne volt jol nekik Torgyasszeusz meg bandaja - ja bocs az a csaladja es az serthetetlen. Nehogy man megsertsek oket azzal hogy erettsegivel
nem vehetik el a funkciot tobb diplomas+nyelvek, uzleti eletben jartas emberek elol(most nem a regi rencer katonaira gondolok)??

Szoval ennyibe kerul ma 1 tobbsegnek 1 kisebbseg?? Jo-jo megertem vegulis Lauda Air is letezik, ugyhogy miert ne legyen ezentul TorgyanAir??
Csak hat mikor vezet ilyen jol a Torgyi? Meg autot se hat meg miniszteriumot... Meg hat szegeny N. Laudanak jol leegett arcarol a bőr,
de ennek az embernek meg akkor se egne le a pofaja ha komplett egyedul vegig jaccana a Lánglovagok összes szerepet, vagy az unokajat beultetne 4 elemivel pl. a Molhoz...

Csatlakozva az elottem szolokhoz javaslatom az hogy hirdessunk Malévval soha tobbe nem utazom kampanyt. Matricak es kituzok a Köztarsasag teren atvehetok :-)
Na de komolyan akkor utazom legkozelebb Malévval - ugyse szeretek repulni - ha szemelyesen a kis Trixi adja majd a jegyet, mint ahogy ez tole elvarhato lenne.
Szoval inkabb Trainspotting...

Csülök Creative Commons License 1998.11.19 0 0 147
Orig...,
nem létezik, hogy ekkora marhaságokat komolyan írjál. Hol dolgozol, a Ludas Matyinál? Gondolod, hogy a FIDESZMPPMDFMIÉPKDNPFKGP nem kürtölte volna tele az egész országot? Gonolkodjá..., Á!
Más!
A keresztlány is igaz. Úgy lett vezérigazgató, hogy két éve végezte el az egyetemet(legalább elvégezte persze.)
originalqszi Creative Commons License 1998.11.19 0 0 146
Oh kedveskéim, kár fölkapni a vizet, hisz minden kormány ezt teszi, még külföldön is!!! Csak hát a média nem a kormány kezében van...sajnos:((((( Gondolod, hogy azt megírnák, ha mondjuk Pethő Ivánka dédnagymamáját a MOL vezérigazgatójának nevezték volna ki, de oroszul bizisten már elfelejtett és már az ő apukája is texasban fúrta az olajat? 100000-et teszek egy ellen, hogy agyonhallgatták vólna. Nem hiszitek? én igen:DDDDDDDD
Árpi Creative Commons License 1998.11.19 0 0 145
Zozi (98-11-17 1:32 PM)!
Nem a MALÉV támogatásának az ára ez, hanem a MALÉV jelenlegi vezetése támogatásának. Remélhetőleg, mert hogy nézne ki, ha egy tulajdonos nem támogatja a tulajdonát. (Persze a ToJo nem tulajdonos, na ja, ezért csak így tud kisíbolni pénzt a buliból.)

zimber (98-11-17 2:13 PM)!
Írod, hogy a felelős "Orbán Viktor nem bújhat szó-vivők háta mögé!! " Jaj, Te kis naív. Már hogyne bújhatna.

szodaviz (98-11-18 12:07)
Igazad lehet, szerintem is úgy kisgazda a ToJo, mint én. Sehogy. És aki használja az agyát, az falun is tudja ezt.

himfy (98-11-18 12:56)
Bár így lenne! De tartok tőle, hogy az OVIsok ha mind összeteszik amijük van, ekkora okosságra akkor sem képesek.

SirOmega Creative Commons License 1998.11.18 0 0 144
Figyeljetek meg! A Torgyanbol hamarosan kozepcsatar lesz az ftc-nel.
Cowboy Creative Commons License 1998.11.18 0 0 143
Kedves Moncsi! Köszi a linket, megnéztem. Torgyán-ról jutott eszembe, hogy itt kint találkoztam egy magyarral, aki szintén 55-ben kapta a mérnöki diplomáját (a Paksi Atomerömü Vállalat volt vezérigazgatójával együtt). És nem akárkik voltak, 4 év alatt elvégezték a gimnáziumot és az egyetemet is! (Meg azt a 6 általánost ami "félbemaradt" a háború miatt.) Szerencsére csak 1szer láttam (már csak ezért is érdemes kint maradni) Torgyánt a TV-ben és rögtön a kiképzö örvezetöm képe ugrott be, aki Vadkan néven mutatkozott be. Istenem, nem tudott elszakadni a foglalkozásától, disznópásztor volt.
Üdvözlettel,
Cowboy
Steph Creative Commons License 1998.11.18 0 0 142
Szaktudás

Ifj torgyánné hazatér a családhoz és dicsekszik az angol nyelvtudásával.
széles mosollyal fordul torgyán papához:
-do you speak english?
-hööö?
hatalmas mosollyal fordul torgyán mamához:
-do you speak english?
-hööö?
óriási mosollyal fordul a szobalányhoz:
-do you speak english?
-Yes, I do.
-hööö?

szobalány diplomával, miniszter meg hööö?

T-boy

Dömper Creative Commons License 1998.11.18 0 0 141
fokukac

Bezonyám!

És a Nemzeti helyén szobrot állítanak neki :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!