bocs a témátok mellé beszélésért.
mit gondoltok, hány napig tart még az erixxon szerint a westel születésnapja?
más.
a reklámok áltlában azért jók, és azért kell megnézni ôket, mert ott mutatják meg, hogy: na, ezt nem szabad megvenned. rám már így hatnak. off/end
Nem tudom, hányan vannak, akik levakarják teljesen az Internet Explorert, amikor felteszik a Netsape-t. Sajnos, még mindig vannak olyan helyek, pl. a Music Television, amiket csak az IE-vel lehet teljes mélységben bejárni. (Egyszerűen közlik, hogy ezt az oldalt csak az Explorernek mutatják meg. Az eljárás suxx!)
Mindegy, a lényeg: indítsatok egy Explorert, és kapcsoljátok ki a képeket, és indítsatok egy Netscape-t, és ne kapcsoljátok ki a képeket. Nálam működött, kipróbáltam.
Ha már itten van ez a reglám, (meg a többi), akkor legalább ne villódzana, mint a Kékes televízió, hanem csak ülne csendesen a lap tetején. Teszemaztat.
#OffTopic ON
És ha már itten villog, akkor mér ticket express-nek hívgyák mikó' példának okáért, nyelvvédőileg letne pl. jegyexpressz is?
#OffTopic OFF
Wágner sztrovacsek!
Az az érzésem, hogy sajnos a netcápából egyszerre csak egy profile-hoz tartozó ablakok lehetnek egyidőben nyitva, azaz ez nem megoldás a felvetett problémára.
A Neccápában akár több "profilt" is csinálhattok, az egyik automatikus képletöltéssel, a másikat meg kézivel... aztán el lehet indítani őket... igaz, hogy utána nagyon kapkodja az ember a fejét, hogy most éppen hol is van, de ez nem csak a képnézéstől szok lenni... nálam legalább is :)))
Tudom, hogy nem egy ideális megoldás, de esetleg felpakolhatnátok egy Operát a gépetekre, kicsi, gyors, ingyen van, stb.., és monjuk az internetto ablakot azzal nézegetnétek.
Ezt a multiablakos egyikben akarom a képeket másikban nem dolgot azt hiszem nem lehet megoldani.
Ellenben most a két kép miatt aki akarja módosíthatja a lenti számításaimat egy kettes szorzóval, azaz kb. 13 másodperc plussssz idő jelentkezik jelenleg a képek miatt, de csak az első letöltésnél.
hat ez szerintem nem fog neke osszejonni. Eddig nekem - IE 4.x-ig es Netcapa 4.x-ig fel-, le-, oda- es visszamenoleg - nem sikerult. Szerintem a draga keszitok fejeben meg nem fordult meg annaka lehetosege, h. vki egyes ablakaiba nem kivan kepet, masikba emg igen. Szoval kar keresned. (Bar ha esetleg vki tud egy registry-bejegyzest - bar ketlem -, bokje mar ide, ha megis lehet. :-) )
szalai: A kikapcs minden explorerabakra vonatkozik, de a kivánt képen jobb gomb/ show picture menüponttal letölti a kivánt grafikát (csak azt).
Mellesleg, ha multiban húzod le a graficsot azt ne mondd, hogy ez a két pöcsömnyi képecske fogja agyonterhelni a pénztárcádat.
Kedves Gen !
Nem szakértek ehhez a dologhoz, úgyhogy légyszíves ird le nekem, hogy kell kikapcsolni a képet, úgy hogy az Internetto kikapcs. a többi nem.
Rossz szokásom, hogy miközben itt olvasgatok, másutt több ablakban töltöget a gép, ahol viszont szükségem van esetleg a képekre. Ha ez megoldható, légyszives írd le nekem, komolyan érdekel. Internet explorer 4.0 böngészőm van, próbáltam a beállításoknál, de vagy mindet le tudom tiltani, vagy egyiket sem.
Előre is köszi. szalai
A gond az, hogy először betesznek egy reklámot azután kettőt, később tiz tizenöt fog itt virítani és villogni. Valószínű, hogy a susi megrészegíti a kedves szerkesztőséget.
Majd sírnak, hogy azért kell ez a sok francos reklám, mert el kell tartani kedvenc fórumunkat. Pedig csak a nem moderáló moderátort kell jól megfizetni, mert olyan csincsi. Azután lesz sok reklám és kevés vendég.Javaslom, hogy két oldalt még van hely
fűggőlegesen ezeknek a bugyuta képecskéknek. Ugyan senki nem kattint rájuk, de azért a pénzsőkét felvehetik az illetékesek. Meg kell
érteni, hogy aki ilyen gondosan gondozza a törzsasztalt az megérdemli a földi javakat!
Én bizony kíváncsi lennék a múltkori közvéleménykutatás eredményére is!
Meg amit a sokat tapasztalt Törzsasztalosok gondoltak akkor, hogy most majd megint jönnek a reklámok az Asztalra.
Azon, hogy Wágner úr nem reklamál, hogy sört nem reklámoznak, külön csodálkozom!;-)
ribizli
Kedves Tasztaltársak!
Kellett nektek reklamálni !
mosmá itten köszönti az erikszon a wesztelt, asztán maj gyün az olvéjsz koka kola, némi szárnyas betét, kólgét fokkrém, mög néhány mosópor amelyik fótot kivöszi mán negyven fokon, aztán lyól ellöszünk itten. Mer a reklám az nem ám szükségös rossz, hanem taníccsa is az embört.
szalai reklámszakértő
De bizony borítalak! :-)) Komolyan: nem gondolok semmit, hogy hány százaléknak van bekapcsolva, hánynak nincs. Itt szóba került a dolog, voltak, akik háborogtak, nekik biztos be van. Én nekik üzentem. Így OK?
A reklám kell, mert különben még a végén pénzt kell kérjenek minden megszólalásért, már pedig én, ennyi hülyeségért, amit időnként összehordok, kizárt, hogy fizessek!
Nem-e lehetne-e -e, hogy csak a topic tartalomjegyzéken legyen kinnt?
Mogorva; Ha te viszavonod az osszes elozo, nem megfelelo kijelenteseidet. Akkor enis bocsanatot kerek az "idiota" jelzo kijelentesemert!
Tudod mit, enleszek a kovetendo pelda.
Moncicis, bocsanat, hogy idiotanak szolitottalak, ezennel visszavonom.
Ezer BOCSANAT.
Remelem ez eleg?
Valaszok johetnek Email-ben is.
Soltika, te mit csináltál annak idején a Népszigeten? :)))) Kérdezd már meg Dr. Fincit - ő még körül is szaglászta... biztos már előre tudta, hogy ki lesz a moderátor, nem hiába Dr. :)))))))))) Sört (dr. Fincinek is)!
Én is rohadtul rühellem a felesleges grafikákat. Fikákat. (Nem anyagi okokból, de ezt most hagyjuk.) Az usaneccel úgy toltam ki egy időben, amikor kivárhatatlanul lassú volt, hogy a browserben kikapcsoltam a képek letöltését. Onnantól kezdve csak röhögtem: "ti a reklámból éltek, én meg kib...tam veletek." Sapienti sat.
Ki ,és mi az a "GEN"?=talán Mónika?
Ha fenn kell tartani magát az Internettónak
akkor jöjjön a REKLÁM ,akit nem érdekel az
úgyis átlép rajta .
Pcsikvari
Az internettó ha megnézed most már talán /nem
tulajdonostól/ független és hiába próbálkoznak /fél elemmel játszani /bizonyos Moncsicsik .
Különben ha megnézed hogy "KIA" FŐSZERKESZTŐ
és /soltikánánál sokat számit az első benyomás és az nem rossz/ senkisem tudjahogy ki a Moderátor csajszi,/nem illett volna e-bemutatkozó látogatást személyesen tenni /legalábbis A t.asztalos közönség előtt
emiliben/
Hairmonikás marhaságos üdvözlégy:
soltika/etikát nem tanult tollashátú../ + Dr.Finci kutya NAGYTAPPANCSOS, ...
Azért ez az "Idiota" kifejezés megengedne egy bocsánatkérést, ha már így meggondolatlanul kiszaladt a klaviaturádon. Vagy te tényleg úgy gondolod, hogy megérdemli? Ne hülyéskedj már...
Wágner sztrovacsek!
Szerény véleménye szerint miért számoltam a napi egy letöltéssel? Azt vettem alapul, hogy a böngészők egy részénél megadható a cache elévülési ideje és hacsak valaki nem akar direkt kicseszni magával, ezt az időt nem állítja egy napnál rövidebbre.
Bocs, hogy beleböfögök, de a "letöltés" csak az első alkalommal érvényes, a későbbiekben már cash-ből lökődik fel a reklám (feltéve, hogy egy darabig ugyanaz marad)