Bérgyilkos az, aki havi fix bérért gyilkolászik. :)
Aztán van az alkalmi vagy szerződéses, egyedi megrendelés alapján. :))
És van aki önként dalolva. (ld.: Tenorista :))))
A Sakál mit bénázott? ? nagyon profi volt, és felkészült, csak a megbízói rontották el a dolgot. HA csak a filmet láttad, olvasd el a könyvet, az sokkal jobban van megírva.
A bérgyilkoson nem látszik, hogy az, ez alapkövetelmény. Közvetett úton kap megrendeléseket, senki sem tudja, hol lakik.
Saját hazájában ritkán dolgozik. Az erdőben a gödröket előre kiássák. MO.-gon kb. 1500 ember tűnik el évente, ebből 2-300-at találnak meg. A többi hol van, mit gondolsz?
Tökéletes gyilkosság létezik, nem is nehéz elkövetni. A bérgyilkos intelligens kell, hogy legyen.
Ha kellek, szóljatok: 280-62-66
JT utan kis valtoztatasokkal,szabadon:Edzocipő, tiszta köröm, fehér zokni, farmer dzsekivel vagy melegitofelsovel, Merdzsó, hájfej, feher bor. Ilyet is lattam.
a multkor loteren jon be harom ukran gyerek; aszongya a loveszetvezeto: 'latjatok azt a magasabbikat? na az robbantotta fel ket eve a jeep cherokeet' - minden volt az a gyerek csak nem amator
Egy fickó, akit látásból ismertem, még évekel ezelőtt beszállt az "olajszőkítő buliba".
Amíg "kicsiben" csinálta, nem is volt gond, de vérszemet kapott és nagyokat kezdett harapni. Finoman intették: ne tegye, legyen elég az elég.
Gondolta, miért pont ő ne? Kiborotvált gorillákat fogadott, négyet-ötöt, fegyvereset, golyóálló merdzsót vett az ecserin, stb.
Aztán egyik napon halálra gázolták - nem őt -, a 10 éves lányát...
3 "noname" figura, 3 autóval (még véletlenül sem 600 SEL...), egy elől, egy gázolt, egy fedezte a többit. Higgadtan, épp csak a megfelelő mértékű "idegességgel", tökéletes pontossággal és fedéssel igazolták a gázoló ártatlanságát, hiszen a kislány csak "kiszédült" elé... Semmi feltünés, semmi fux és mobiltelefon, szürke emberekék, mint bármelyikünk. Talán kicsit még szürkébbek...
Az esetet - egyértelmű balesetként - villámgyorsan lezárták. A 3 fickó, háromfelé szívódott fel (lakóhelyük persze az ország 3 részében leledzett...). Gyanúnak még az árnyéka se...
A szőkítős hapi azóta már nem szőkít. Van még egy fia, azt rejtegeti lázasan itthon, külföldön, a Holdon....
Ergo: a Leon-féle figura közelít az igazsághoz, de a módszer kevésbé látványos. Az igazi profi "balesetet okoz", nem látványosan puffogtat. A baleset is úgy jó, ha még kapcsolatba sem hozható senkivel (infarktus és társai). A "lövöldözős-robbantós" killerek primitív amatőrök...
Kedves Evilman ! Igen elgondolkoztató kérdést vetettél fel. Az én olvasatomban mindenki bérgyilkos aki az ÉN életemet bármilyen formában megpróbálja megrövidíteni.
Ilyenek az adó-törvények létrehozói, a TB. járulék összegének meghatározói, a közlekedésben részvevő bunkó, agresszív ki ha én nem tipusú vezetők. Tehát arctalan, személytelen ember-massza. Akire Te gondoltál az egy sebész: meggyorsít egy biológiai folyamatot és előrébb hozza a nagy találkozást a Mindenhatóval.
Milyen egy igazi bergyilkos ? Mint Leon a profi ? Esetleg a Stallones - Banderasos formedveny ? Regen milyenek voltak ? Ma milyenek lehetnek ? Igaz, hogy cehekbe tomorultek ?