Keresés

Részletes keresés

unguided Creative Commons License 2002.04.17 0 0 18
Bérgyilkos az, aki havi fix bérért gyilkolászik. :)
Aztán van az alkalmi vagy szerződéses, egyedi megrendelés alapján. :))
És van aki önként dalolva. (ld.: Tenorista :))))
veloci Creative Commons License 2002.04.17 0 0 17
Benne vagyok.Jelentkezz itt.
LUCzI FERencz Creative Commons License 2002.01.29 0 0 16
A Sakál mit bénázott? ? nagyon profi volt, és felkészült, csak a megbízói rontották el a dolgot. HA csak a filmet láttad, olvasd el a könyvet, az sokkal jobban van megírva.
Előzmény: Evilman (9)
Pollen Creative Commons License 1999.01.21 0 0 15
Hát nem láttátok a Csupasz Pisztolyban?!
Caveman_(tm) Creative Commons License 1999.01.21 0 0 14
EvilMan!

Nem akarlak elkeseríteni, de akár a szomszéd Pista bácsi is lehet bérgyilkos. És pont az a jó bérgyilkos, aki szomszéd Pista bácsinak látszik.

Caveman

harakiri Creative Commons License 1999.01.21 0 0 13
A bérgyilkoson nem látszik, hogy az, ez alapkövetelmény. Közvetett úton kap megrendeléseket, senki sem tudja, hol lakik.
Saját hazájában ritkán dolgozik. Az erdőben a gödröket előre kiássák. MO.-gon kb. 1500 ember tűnik el évente, ebből 2-300-at találnak meg. A többi hol van, mit gondolsz?
Tökéletes gyilkosság létezik, nem is nehéz elkövetni. A bérgyilkos intelligens kell, hogy legyen.
Ha kellek, szóljatok: 280-62-66
Cecil Creative Commons License 1998.11.11 0 0 12
JT utan kis valtoztatasokkal,szabadon:Edzocipő, tiszta köröm, fehér zokni, farmer dzsekivel vagy melegitofelsovel, Merdzsó, hájfej, feher bor. Ilyet is lattam.
irokéz Creative Commons License 1998.11.11 0 0 11
Evilman,
a bérgyilkosnak ezt a speciális alfaját hóhérnak nevezi a köznyelv.
Evilman Creative Commons License 1998.11.11 0 0 10
Miert nincs szerintetek egy "mindenki bergyilkosa" ? Megbecsult ember, es nepszavazassal dontik el, hogy kin teljesitse munkakori kotelesseget ? :)))

Evilman Creative Commons License 1998.11.11 0 0 9
Egy bergyilkost csak egy feladatra szerzodtetnek le egy orszagban ? A Sakal fele benazas vajon jellemzo rajuk ?
bagira Creative Commons License 1998.11.10 0 0 8
De ki a bergyilkos?Aki penzert ol, vagy aki nem azt oli meg akit kene?
Bunozo vagy katona?
Major Malfunction Creative Commons License 1998.11.10 0 0 7
a multkor loteren jon be harom ukran gyerek; aszongya a loveszetvezeto: 'latjatok azt a magasabbikat? na az robbantotta fel ket eve a jeep cherokeet' - minden volt az a gyerek csak nem amator
laikus Creative Commons License 1998.11.10 0 0 6
Egy fickó, akit látásból ismertem, még évekel ezelőtt beszállt az "olajszőkítő buliba".
Amíg "kicsiben" csinálta, nem is volt gond, de vérszemet kapott és nagyokat kezdett harapni. Finoman intették: ne tegye, legyen elég az elég.
Gondolta, miért pont ő ne? Kiborotvált gorillákat fogadott, négyet-ötöt, fegyvereset, golyóálló merdzsót vett az ecserin, stb.
Aztán egyik napon halálra gázolták - nem őt -, a 10 éves lányát...
3 "noname" figura, 3 autóval (még véletlenül sem 600 SEL...), egy elől, egy gázolt, egy fedezte a többit. Higgadtan, épp csak a megfelelő mértékű "idegességgel", tökéletes pontossággal és fedéssel igazolták a gázoló ártatlanságát, hiszen a kislány csak "kiszédült" elé... Semmi feltünés, semmi fux és mobiltelefon, szürke emberekék, mint bármelyikünk. Talán kicsit még szürkébbek...
Az esetet - egyértelmű balesetként - villámgyorsan lezárták. A 3 fickó, háromfelé szívódott fel (lakóhelyük persze az ország 3 részében leledzett...). Gyanúnak még az árnyéka se...
A szőkítős hapi azóta már nem szőkít. Van még egy fia, azt rejtegeti lázasan itthon, külföldön, a Holdon....
Ergo: a Leon-féle figura közelít az igazsághoz, de a módszer kevésbé látványos. Az igazi profi "balesetet okoz", nem látványosan puffogtat. A baleset is úgy jó, ha még kapcsolatba sem hozható senkivel (infarktus és társai). A "lövöldözős-robbantós" killerek primitív amatőrök...
Csülök Creative Commons License 1998.11.10 0 0 5
A bérgyilkosok elsősorban félelmetesek:

josarien Creative Commons License 1998.11.10 0 0 3
Kedves Evilman ! Igen elgondolkoztató kérdést vetettél fel. Az én olvasatomban mindenki bérgyilkos aki az ÉN életemet bármilyen formában megpróbálja megrövidíteni.
Ilyenek az adó-törvények létrehozói, a TB. járulék összegének meghatározói, a közlekedésben részvevő bunkó, agresszív ki ha én nem tipusú vezetők. Tehát arctalan, személytelen ember-massza. Akire Te gondoltál az egy sebész: meggyorsít egy biológiai folyamatot és előrébb hozza a nagy találkozást a Mindenhatóval.
DESTROYER Creative Commons License 1998.11.10 0 0 2
Én egy DESTROYER vagyok,a bérgyilkosok nem az én hatáskörömbe tartoznak.Egyébként mi bajod a Bérgyilkosok című filmmel?Szerintem nem rossz.
KillerJack Creative Commons License 1998.11.10 0 0 1
just look at me! ;-)))
ide Creative Commons License 1998.11.10 0 0 0
..és hogy nyerhet felvételt az emberfia ezekbe a céhekbe..?
;-)
Evilman Creative Commons License 1998.11.10 0 0 topiknyitó
Milyen egy igazi bergyilkos ? Mint Leon a profi ? Esetleg a Stallones - Banderasos formedveny ? Regen milyenek voltak ? Ma milyenek lehetnek ? Igaz, hogy cehekbe tomorultek ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!