fczigony. Mar egyszer kerdeztem, milyen hazat meg hol, arultam?
Ami most van, az nemelado. A masik ketto, amikkozott valaszthatok: az egyik az amelyikre te 1/4-reszben buszkevagy. Az nalam 2/3-resz. Na ha meg tudsz kovetni, a masodik az pedig ahol szulettem. Aztpedig hogy melyiket valasszam masodiknak, meg varok.
Tudod malyd ahogyan a helyzet alakul, de igerem ami fenmarad azt eladom neked, a haronegyedesciganynak, osztakkor tenyleg hazat fogok arulni,lyutanyosan.
Marmostan, ha akarsz ertelmesen beszelni, esetleg atnezhetek a topicba amit nyitottal,
mert tetszik.
Ha fogalmad lenne arrol, hogy nekem mennyi lesz a nyugdijam hujegyerek akkor keresnel jobb ervet faszkalap. Ha neked csak az egy tizede osszejon majd akkor sokat mondtam.
Irass fel valami nyugtatot a korzetivel, mert ujabban remeg a kezed ha a nevemet olvasod.
Az a sargahus egy rossz doglott ponty te "kecsege".
Hol engedhet meg maganak egy rossz budos balkani bunko kecsege hust abbol a szegenyes tanari fizubol? Nem fizetsz adot? Na varjal csak! Holnap elso dolgom, hogy hivom Simicskat. Azt a leborult kurvaszentsegit!
Most meg mit izelsz, hogy mit igertem. Igertem en mar neked ettol tobbet is nem? Oszt mi lett belole? Tudod itt mindenki hazudik. Amerikas szokas. Ez itt a folklor!
Na nyomjal mar egy entert!
Jó a dumád baropapa!Az a kár,hogy engem is betettél!Ragika hasonmásoddal húzzatok vissza amcsiba és ne itt ugassatok!Büdös,kretén szakadék állat!
Most már csak így foglak szólítani:hazátlan hazaáruló!
Nalatjato, hat pont errol beszelek.
A szinajava, meg a muveltje, es ezek mind diplomasok. Ajjjaj, a helyzet rosszab mint
gondoltam, meg szerencse hogy csak 0.5%
Carfacú ragika épp megin a kutyáját bacca (Cammy?), miko jönnek a gyáli cigányok, kihúzzák a kutya valagából, és corra lecopják Cadai (1enlő Ragika) buzi facát. Baropapa a Herr m'afrodita cörny. Kicívja a Dénec vérit, ami a facába gyűlt. A faca a nyakán nőtt, nem coda, hogy Baropapa ennyire kívánnya.
Ekkor elélvez majd a cadicta Cadai arcába gyűjti a cpermáját. Az belekeni a cájába.
Cigánycalád otthon a putriban (otthon van Minnecota), Dénecke az actalfőn. Cart ecnek közöc tányérból mint cokácuk, majd lemegy a nap. Mindenki boldog (a kutya különöcen, kicragikákat kölykezik), végre mehetnek a kloákába fürödni. Az FDA ezt meg akarja akadájozni, de nem tuggya. Dénecke tajtégzik. Cadomazohicta dénecmadár jön. Ragika megragaggya, amaz elfingja magát ettől megdeglik. Cigányok táncolnak a
temetécin. Az eggyik lányon kék fackalap van.
Nem igazán akarom magam ilyen késői órán bugyutaságoddal fárasztani, nem érsz te annyit. Viszont az utolsó mondatod szemet szúrt.
Fogalmazási zavarokban szenvedsz, vagy mi van? Nem azt akartad írni, hogy a sulinetesek hozzászólásait tudod csak megérteni?
Na most ennek fényében, úgy gondolom, talán nem kellene deklarálnod a normális fogalmát. (Tisztelet a kivételnek, mielőtt valaki a lelkére venné, és félreértené.)
Tudod, nem olyan nagy baj az, ha alacsonyan van a léc, de azért 20 cm-el világcsúcsot képzelni, nos ez kicsit túlzás...
" A GfK Hungária Piackutató Intézet felmérése szerint a háztartásoknak csupán 9 százaléka rendelkezik számítógéppel, internethez pedig mindössze 0,5 százaléka tud csatlakozni. A felmérés szerint csupán olyan háztartásoknak van számítógépe, illetve internetes elôfizetésük, amelyeknek havi nettó átlagjövedelme a 100 ezer forintnál is nagyobb.'
Kedves Tasztal ha kerhetem a figyelmuket, a fantiekbol kovetkeztetve Mo-on, mind a kb 15,000 nettezot figyelembeveve, a tragar beszedu malacka, a masneveben irogato Ragadozo, a haromnegyedes ciganybogar (VW=fczigony) hogy ne isch schoroljam tovabb a neveket, kepvischelik a Tasztalt.
Gratula, a felscho tiz+otezer!?
Na, most elkezdek pofekelni egy szivart,
(igazi csempesz aru cubai) asztan gyuhettek
Ja, meg annyit, a Sulinettesek a legertelmesebbek.