Keresés

Részletes keresés

bobalazs69 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 23

Csekkold le az oldalam.

bobalazs.atw.hu

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.08 0 0 22
Mit szoltok ahhoz amit ez a Gyurcsi alakit a kormannyal?
fczigony Creative Commons License 1998.10.27 0 0 21
Jó van,Baropapa!Bocs,de szerintem te akkor is aza a fasz RAGIKA vagy!
kismalac Creative Commons License 1998.10.26 0 0 20
Baropapa,

a clerocic multiplekcet ne keverjuk az Alzheimer úrral, ce a Kergemarhakórral.

A cógorom ic CM beteg, de attól még tök normálic, hogy nem tud rendecen járni. Az CM nem a cürkeállományt támaggya meg, kicfijam.

Te cimplán hüje vagy.

Baropapa Creative Commons License 1998.10.26 0 0 18
fczigony. Mar egyszer kerdeztem, milyen hazat meg hol, arultam?
Ami most van, az nemelado. A masik ketto, amikkozott valaszthatok: az egyik az amelyikre te 1/4-reszben buszkevagy. Az nalam 2/3-resz. Na ha meg tudsz kovetni, a masodik az pedig ahol szulettem. Aztpedig hogy melyiket valasszam masodiknak, meg varok.
Tudod malyd ahogyan a helyzet alakul, de igerem ami fenmarad azt eladom neked, a haronegyedesciganynak, osztakkor tenyleg hazat fogok arulni,lyutanyosan.
Marmostan, ha akarsz ertelmesen beszelni, esetleg atnezhetek a topicba amit nyitottal,
mert tetszik.
faszika Creative Commons License 1998.10.26 0 0 17
Nagyot szoltal oblogess! Ismeros?

Ha fogalmad lenne arrol, hogy nekem mennyi lesz a nyugdijam hujegyerek akkor keresnel jobb ervet faszkalap. Ha neked csak az egy tizede osszejon majd akkor sokat mondtam.
Irass fel valami nyugtatot a korzetivel, mert ujabban remeg a kezed ha a nevemet olvasod.

Szerva itt csere ott!

ZöPö Creative Commons License 1998.10.26 0 0 16
Ahogy te, a rokkantnyugdíjadból, kicsi pöcsi! :-DD
faszika Creative Commons License 1998.10.26 0 0 15
Az a sargahus egy rossz doglott ponty te "kecsege".
Hol engedhet meg maganak egy rossz budos balkani bunko kecsege hust abbol a szegenyes tanari fizubol? Nem fizetsz adot? Na varjal csak! Holnap elso dolgom, hogy hivom Simicskat. Azt a leborult kurvaszentsegit!

Most meg mit izelsz, hogy mit igertem. Igertem en mar neked ettol tobbet is nem? Oszt mi lett belole? Tudod itt mindenki hazudik. Amerikas szokas. Ez itt a folklor!
Na nyomjal mar egy entert!

ZöPö Creative Commons License 1998.10.26 0 0 14
Sárgahúsú kecsegét eszegetek, a moslékot tartsd meg, nem veszem el a vacsorádat!

(Engem nem zavarsz, de mintha azt ígérted volna, hogy többet nem szólasz meg, nem? Csak a tények kedvéért.)

faszika Creative Commons License 1998.10.26 0 0 13
Egy vodor moslekra nalam is jo vagy Zopo!
fczigony Creative Commons License 1998.10.26 0 0 12
Jó a dumád baropapa!Az a kár,hogy engem is betettél!Ragika hasonmásoddal húzzatok vissza amcsiba és ne itt ugassatok!Büdös,kretén szakadék állat!
Most már csak így foglak szólítani:hazátlan hazaáruló!
kismalac Creative Commons License 1998.10.26 0 0 11
Röfröfröf ui ui iiiuuuiiuuiuiuiiuiiii
ZöPö Creative Commons License 1998.10.26 0 0 10
kismalac, 98-10-26 9:55-tól negyedórás röhögőgörcsöt kaptam! Jövök neked egy korsó moslékkal sörrel, vagy amit iszol, mindegy! :-))
kismalac Creative Commons License 1998.10.26 0 0 9
Így actán ti, vályogvető cigányok ervényecülni tuttok.

Mékhogy én irigykedek.

Te fackalap, láttál már diploméc kicmalacot? Nem? Akko' meg mé kérdezed?

Baropapa Creative Commons License 1998.10.26 0 0 8
Nalatjato, hat pont errol beszelek.
A szinajava, meg a muveltje, es ezek mind diplomasok. Ajjjaj, a helyzet rosszab mint
gondoltam, meg szerencse hogy csak 0.5%
kismalac Creative Commons License 1998.10.26 0 0 7
Tegnap ect álmottam:

Carfacú ragika épp megin a kutyáját bacca (Cammy?), miko jönnek a gyáli cigányok, kihúzzák a kutya valagából, és corra lecopják Cadai (1enlő Ragika) buzi facát. Baropapa a Herr m'afrodita cörny. Kicívja a Dénec vérit, ami a facába gyűlt. A faca a nyakán nőtt, nem coda, hogy Baropapa ennyire kívánnya.
Ekkor elélvez majd a cadicta Cadai arcába gyűjti a cpermáját. Az belekeni a cájába.

Cigánycalád otthon a putriban (otthon van Minnecota), Dénecke az actalfőn. Cart ecnek közöc tányérból mint cokácuk, majd lemegy a nap. Mindenki boldog (a kutya különöcen, kicragikákat kölykezik), végre mehetnek a kloákába fürödni. Az FDA ezt meg akarja akadájozni, de nem tuggya. Dénecke tajtégzik. Cadomazohicta dénecmadár jön. Ragika megragaggya, amaz elfingja magát ettől megdeglik. Cigányok táncolnak a
temetécin. Az eggyik lányon kék fackalap van.

Cép, nem?

kismalac Creative Commons License 1998.10.26 0 0 6
Büdöc geci Baropapa. Te fackalap. Kabd be a cülkömet, te otromba ciganyvajda Ragika. Kurva anyád hogy van? Büdöc négercar.
foti Creative Commons License 1998.10.26 0 0 4
Az anyázást itt nyugogdtan folytassátok. Akit érdekel az alapfelvetés, azt várom a Luxus-e az Internet ? témában.
Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 1998.10.26 0 0 3
Barompapa meg a Brommogorva egy súlycsopi. Élvezik egymást.
Bekulázok.
Törölt nick Creative Commons License 1998.10.26 0 0 2
Barompapa meg a Brommogorva egy súlycsopi. Élvezik egymást.
Bekulázok.
szadai Creative Commons License 1998.10.26 0 0 1
Baropapa! Tok igazadvan
Mogorva Creative Commons License 1998.10.26 0 0 0
Barompapa!

Nem igazán akarom magam ilyen késői órán bugyutaságoddal fárasztani, nem érsz te annyit. Viszont az utolsó mondatod szemet szúrt.
Fogalmazási zavarokban szenvedsz, vagy mi van? Nem azt akartad írni, hogy a sulinetesek hozzászólásait tudod csak megérteni?
Na most ennek fényében, úgy gondolom, talán nem kellene deklarálnod a normális fogalmát. (Tisztelet a kivételnek, mielőtt valaki a lelkére venné, és félreértené.)

Tudod, nem olyan nagy baj az, ha alacsonyan van a léc, de azért 20 cm-el világcsúcsot képzelni, nos ez kicsit túlzás...

Baropapa Creative Commons License 1998.10.26 0 0 topiknyitó

" A GfK Hungária Piackutató Intézet felmérése szerint a háztartásoknak csupán 9 százaléka rendelkezik számítógéppel, internethez pedig mindössze 0,5 százaléka tud csatlakozni. A felmérés szerint csupán olyan háztartásoknak van számítógépe, illetve internetes elôfizetésük, amelyeknek havi nettó átlagjövedelme a 100 ezer forintnál is nagyobb.'

Kedves Tasztal ha kerhetem a figyelmuket, a fantiekbol kovetkeztetve Mo-on, mind a kb 15,000 nettezot figyelembeveve, a tragar beszedu malacka, a masneveben irogato Ragadozo, a haromnegyedes ciganybogar (VW=fczigony) hogy ne isch schoroljam tovabb a neveket, kepvischelik a Tasztalt.
Gratula, a felscho tiz+otezer!?
Na, most elkezdek pofekelni egy szivart,
(igazi csempesz aru cubai) asztan gyuhettek

Ja, meg annyit, a Sulinettesek a legertelmesebbek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!