Lbodonyi:
Összehozzuk a vizsgálatot. csak hívj fel, és tarcsd yol a szemed elé a teflonkagylót, én pedig kocsányos szemeimmel szépen beslisszolok a kézibeszélőn található kis lyukakba, oszt majd megdiagnosztizálom a túlvégen a szömödet. :-)
Esetleg viszek magammal napelemes szeblámpát. :-)
Ja, amúgy a kukker@hix.com lev.listán mindenféle érdekes helyeket ajánlgatnak.
Pár reklám az uraknak (nekem nem kell), éccakára: ingyér és bérmentve, csak a verést tessék mellőzni:
Végre egy hiteles reklám! Arra gondolok, amiben az új Citroěn Xarát, Claudia Schiffer mutatja be. Csak annyit tennék hozzá, hogy egy átlagembernek nem kell ahhoz ekkora márka, hogy a gatyája is rámenjen...
Magyar gégészek egy csoportja cáfolja azt a nyugati kísérleti eredményt, miszerint csak kelet Európára lenne jellemző az a születési rendellenesség, ami által politikusaink akár több héten keresztül is beszélhetnek egyfolytában annak veszélye nélkül, hogy mondanának valamit.
Kedves néző! Kísérletképpen egy játék: következő szavainkban elrejtettünk egy kakukktojást:
1/. kakukktojás 2/. kakukk tojás 3/. Kakukktojás
Beküldendő; egy kakukktojás. A helyes megfejtők között egy kakukk tojásait, míg a helytelen (esetleg rondák) között a Lbodonyi írásait sorsoljuk ki. Úgy kell nekik!
Csizmasarkalást, atomerőmű-felújítást, szemfelszedést, horoszkópok-, és adóbevallások készítését, zongoratanítást, bankhitel ügyintézést, lépcsőház-takarítást, amerikai-, és skót-angol nyelvtanítást (kezdő, haladó, anyanyelvi!) vállal hétfőn, szerdán 08.-tól 14.-ig, valamint szerdán 14.-től 14.15.-ig szorgalmas, ügyes, számlaképes házaspár.
Ugyanitt szakembert keresünk 60 wattos izzók kicseréléséhez! (Létra szükséges!)
Keresek korban hozzám illő nőt, asszonyt esetleg lányt, 143 éves korig, akivel élete hátralévő 2-3 napját békében és boldogságban tölthetnénk el. Mivel kedvelem a ducikat; daganatos kocsmárosnők, tömött bukszával előnyben! Jelige; "holtodiglan".
Hozott tenyérből jóslást vállalok.
jól vanna, éppen indultam aludni!
BL.
Ahá, értem má'! :)))) Kitörés ellen is csinálsz olyan villany akármit? Van egy ismerős smasszerem a karanténban, de néha Sörér' meg lehet vele állapodni és akkor nem lőnek a csempészekre... :)))
Vagy úgyis lehet tpikát nyitni, hogy eéámekellem a Zakáso sút című Muszorgily műt, vagy ha móndok egy vicet?
- Két rozmér beszélget ebéd után. Figyuzz, -mondja az egyik, - leetted magad!
- Hol!!
Nem lehet hogy ez 69 es akart lenni??:-))
Szerintem ha valaki legalább ilyen szinten nem tudja növelni ezt a számot akkor talán még nem elég érett a topicnyitásra!
Értem ezt ugy hogy nem számokat írogatunk be hanem legalább valami kis hjumort netán értelmet, esetleg nem ,de legalább valami agytevékenységre utaló dolgot.
Persze ha már valaki a számokat megismeri az is 1 szint :-)
Mis (10-13-98 6:25 PM )
+VAJON MIT CSINÁLJUNK A 9-ESEKKEL?
=féktelen aztaltarsunk igy igyekszik hozzászólásainak számát gyorsan növelni.
felôlem tegye. ámbár nem fair imho.
Ez az ÚJ SZÓ engem érdekelne, de nem tudok szlovákul meg magyarul. Nincs ennek valahol csehül kiadott változata? (ez nem egy beszélgetós lap mint a TÓK-SZÓ?)
Bocsi a hüjjülésért, maj Mc. Karascham. TANK.
BL.a/kimarattam
VAJON MIT CSINÁLJUNK A 9-ESEKKEL?
Ez egy ajánlat honlapügyben, vagy mi?
Ajánlatom egy szlovákiai magyar napilap, az ÚJ SZÓ , amit az Internetton is részben megtalálhattok , teljes változata a "www.voxnova.sk" címen érhető el!
mi(s)
Én a VESZETT VERÉB nevű kedvenc humorlapomat, mert nem durva, nem politizál direktbe, nem is tudom milyen igazán, nyitottam egy topicot ami sajna félrement a teknikán, "humor; milyen legyen" ott vannak róla bővebben, szeretem, őszintén /érdek nélkül/ ajánlom. BL. (A találkára, ha tudok menni, viszek belőle régi, új számokat.)
Kedves ASZTALTÁRSAK!
Ki,kinek mit ajánl a figyelmébe?
Én például ezt:a HIT CSARNOK avatója
1998 okt. 12-18-ig élőben hallható és látható a következő címen:www.hit.hu