mert van az ,hogy 100 velemeny folott az egesz topic atmegy anyazasba?? Lehet ,hogy ez is minositheti a magyarokat (persze itt is el ,hogy tisztelet a kivetelnek) !
Gratulálunk! Ön nyert! Legyen bármilyen Kishasi, Ragika, terembura vagy más, ön tény hogy nyert. Mit nyert? Tapasztalatot. Töltse ki a mellékelt ajánlószelvényt és rendelje meg a malacfaszát a szájába, így már semmi sem menti meg önt a korai ejakulációtól.
OFFTOPIC
Kedves Denes (of the USA)!
Orulok, hogy vegre ilyen szepen elbeszelgetunk. Volna meg egy keresem. A Ragika nevu szornyszulottet temesd el. Beke poraira. Undorito. Nala rosszabb csak a Malacka, de majd azt az allatkat is valahogy hurka/kolbaszositjuk. Tartsd meg a teremburat, az higgadt megfontoltsagaval talan meg informacio forrasunk lehet onnan Nyugatrol
Dönci papa!
Te tenyleg nem tudod, hogy hol lax? Szerintem Reading, PA. Tevedtem?
1et szeretnek kerni Toled. Barataid, szomszedaid, ismeroseid, kollegaid elott NE hozd fel, hogy Te valaha is magyar voltal! Tagadd le mindorokre! Mi is megprobaljuk! A madzsarok imidzse enelkul is eleg rossz, hat meg ha Te is pupozod.
Most látom csak! A képen pont egy HONDA F6C-van, de az európai verzió VALKYRE (valkür) vagy mi nevű. Ez már gép: 105 le. Egy 1360 ccm-es 'nagy' harley max 60 le, (jól van nem ez minősít egy motort, de azért utal valamire) és ezen nem veri ki a vibráció menetközben a farkad, mint egy Harley-nél.
Bloor! Én csak arra utaltam, a Harley-vel sokan társítják, a minőség fogalmát, pedig ha a minőséget a jó minőségű anyagok felhasználásában, a kiforrott konstrukcióban keresed, akkor pl. a Honda az egekben van hozzá képest, és még olcsóbb is. Imádom a motorokat, főként gyorsaságiakat szoktam tartani , de próbáltam már choppereket is, hááát lehet, hogy életstílusnak jó. A Harleyt lehet szeretni, én is szeretem pl. a veterán Danuviát, vagy a P21-et de nem kiabálok, hogy motorok királya.
Baropapa, te tök hülye vagy a motorokhoz: a Honda már a 70-es években elkezdett 6 hengeres motorokat gyártani, a mai napig forgalmazzák, Amerikában is népszerű Gold Wing néven. De ha tényleg venni akarsz 6 cyl. Hondát, inkább az F6C nevű cruiser-t javallom, az nekem is tetszik. Ja, a Harley-k általában 2 hengeresek.
Szeles! Hogy ki kitől mit koppintott, megtudhatod ha elolvasod a harley-sek 'bibliáját' Tod Rafferty könyvét. 82’-ben pont a Hondához mentek tanulmányútra a Harley-től, hogy megtudják a Japánoknál miért csak 5% a selejt, az ő 55%-uk helyett.
Lehet, hogy hülye vagyok, de ennyire azért talán mégsem.
Tudom, hogy Te marha okos vagy, de a többiek kedvéért hagy egészítsem ki némi magyarázattal egy mondatodat:
"Ahol én lakom, oda be sem engedik a magyar buszokat."
Az amerikai városok tömegközlekedési vállalatai a közbeszerzési törvény értelmében csak amerikai gyártmányú (Made in America) buszokat vásárolhatnak. Ez azt jelenti, hogy a busz X százaléka amerikában kell, hogy készüljön. A nálunk gyártott buszoknak is megvan a "Made in America" bizonyítványuk, vagyis NEM(!) "magyar" buszok.
Íme néhány város a megrendelőink közül:
WASHINGTON, CHICAGO, LAS VEGAS, MIAMI, PHILADELPHIA, HOUSTON, OAKLAND, BALTIMORE, PHOENIX.
Mondd, Te melyik faluban laksz?
Ja, és idősebb kollégáim köszönik a megtisztelő címet, csak egy kérdésük volt:
Te melyik egyetemnek nevezett gyorstalpaló tanfolyamot végezted el?
Bloor
az nem honda ok soha nem csinalta 6 hengeres
motorbiciglit, man elnezest ha tevedek
talan vot, lehetseges bar ketlem
ha tudcc egy elado 6cylindit vevo vagyok ra
a masik ami fotunt a gepezet csak egy uleses
namost megint lehetseges hogy tevedek
de a versenybringakon kivul nincs egyuleses
motorbike mamind a hondanak
tevedhetek de nem valoszinu
Ki nem állhatom azt a stílust, ahol még a legegyszerübb mondatot is tudatosan félreértik. Véleményemet fenntartom; a honda lehet 50cc vagy 1200cc nem tudom megfejteni a benne lévő humort, amennyiben elfogadom azt a feltételezést, hogy röhelyes. Már bánom, hogy megszólaltam.
Wágner úr, straw-watcher! igazad van, igyunk sört!
A H.D. összehasonlítani a Hondával csak azok merik akik egyikról sem tudnak sokat.
A Honda egy kiváló motorbicikli, a H.D. egy életstílus. Egyik sem röhög as másikon.
Pl.
Knorr Chicken Bouillon, vagy a tárkonyos házi csirkeleves. Mind a kettö leves, mind a kettö finom, mind a kettöt meg lehet enni.
Sorry.
Robzon! Válaszként csak annyit; az alami ízéről is lehet elképzelést alkotni úgy, hogy azt valaki elmagyarázza, azonban jobb megoldásnak tartom szert tenni egy almára és beleharapni. Aztán már mindenki azt mondhat amit akar.
Bloor! De miért? Nekem szimpi volt autszájder hozzászólása, és egybevág valamelyest az elképzeléseimmel. Great American Quality: pl. Harley Davidson (a Hondánál meg beszarnak a röhögéstől)
jovanma ragi teso.
pont te beszisz az oviro amiko mar ott is elloptad a kislapotut meg vodrut.
asztat meg ma ne is mongyam,hogy az ovono is miattad kert masik ovit ,mert allandoan baszogattad szeginyt.
no akko ennyit az oviro te magnas miska.
igazad van autszajder.
nehogy bedolj man ennek a hujegyereknek.
marmint az ocsemnek raginak.
sosem latott az meg elobe bus-t. kettes letraval jar a szerencsetlen. egyszer attam kocson a meregdragavadiuj Linkot oszt azt is a tocar hocta vissza kiforditva.
azota ha gyun a bildingen a windot klinelni akko kapja meg a kettesletrat. ojanko aztan kieli magat a gyerek.
ugyhu irja csak ijeneket neked van igazad.
Hajszálra állok attól, hogy Dénes nem olvas engem tovább !
IRGALOM !
Ezt nem teheted velem !
Hogyan fogok élni ezek után, ha már nem olvas ?!
;-)
"Bajdovej" látom, hogy végre megtetted az első bizonytalan lépést a Ragika stílus minősítésére.
Halovány de bíztató kezdet ! Csak így tovább !
Kishasi !
Nem érzékeny a lelkelm, így hát nem is bántottad meg.
Egyszerűen nem komálom ezt a stílust, akár USAmagyar, akár itthoni klaviatúrájából származik.
Ennyi az egész.
bye
Donneck
Ui." Akármeddig csiszolsz egy kavicsot, abból sosem lesz gyémánt !"
autszájder,
Mindezekböl következik, hogy hülye (bocsánat)is vagy. Idösb kollegáidnak meg mondd meg, hogy a buszokat nem Amerika rendeli, hanem a város ahova megy. Ahol én lakom oda be sem engedik a magyar buszokat.Még a kiállításra sem. Mert igényesek.
Itt a MAN-t, Volvo-t ( magyar csiklóval :) )meg a Mercit használjuk.
Imádlak az egyoldalúságodért.
Na, mehetsz.
A fiókban találsz kockás papírt, meg cerkát.
Alkosd meg magad.
Barom.
Azok a drága idösebb kollegáid kommunista tejen szakérettségivel nevelkedet kágéesté elvtársak. Ök aztán tudják, hogy hogyan lehet elveszteni a nyugati ( rohadtkapitalistakizsákmányolóimperialista) piacot. Hülyének kell nézni a vevöt.
Egyszerü mint a pofon.
Ez a Magyarimázs.
Istenem! Segíts.
Néhány hozzászólással ezelőtt olvastam, hogy a kínai termékek minősége messze elmarad az amerikaitól. Ehhez egy kis adalék:
A cég, ahol dolgozok, az amerikai piacra gyárt városi autóbuszokat - Magyarországon. A cég csak amerikába szállít, ugyanis:
1. ott most elég jó áron el lehet adni a városi buszokat (túlzsúfolt közlekedés, környezetvédelem és egyéb hangzatos baromságokat hangoztató közlekedési politikának köszönhetően)
2. a fejlődő és kelet-európai országokon kívül másnak (EU) nem lehet eladni a buszainkat, mivel igénytelenek.
Idősebb és tapasztaltabb mérnök kollégáim mindig figyelmeztetnek, ha a tervezésnél apró részletekre túl sok időt fordítok: "Figyelj b+, ez nem Németországba megy, hanem az USA-ba." Odaát ugyanis a következők a fő tervezési szempontok:
1. nagy legyen (robosztus)
2. bika erős legyen
3. bírja úgy kb. 50 évig
Az ergonómia, szépség, netán harmónia fogalmakról egy átlag amerikai mérnöknek nem jut eszébe semmi.
THE GREAT AMERICAN QUALITY!!!
Egyébként az amerikai összeszerelő üzemben dolgozó mérnök kollégáim felsőbbrendűségükből kifolyólag mélységesen lenéznek bennünket ("Hé, öcsi! Az asztalon, ott előtted, az egy számítógép. Láttál már ilyet?"), de egy rohadt összezippelt fájlt nem tudnak kicsomagolni - MSC (Master of Science) diplomával a zsebükben.
*******off******
Kishasi:
Kishasi
10-16-98 7:11 PM adatok | e-mail
**************OFF************
Pethor Donneck asztaltars!
Nagyon erdekelne, mivel sikerult megbantanom erzekeny lelkedet? A tartalom, vagy a forma? Ha tudnal peldalodzgatni, talan
sikerul lecsiszolgatni a kiallo szogleteket. Tudod, a gyemant az mindent karcol... Ahogy az english mondja: "Diamond in the
rough..." ;))
**************ON************
te hasznalni a rossz szotarat
stupidity in the rough
akarom mondani diamond in the rough
tanuldmameg amit mondani akartal az
The diamond scratches everything
na 2-0 ide
Namost Ragika, hány nyelven mondják még ilyen szépen:
"Hogy a fattyútnemző apád a retkes-táskás hímvesszejét ne helyezte volna belé
abba a sötétbanya anyád hetvenhétszer kib...ott loncsos-rongyos istentelenül
büdös bukszájába hogy egy ilyen degenerált korcs elfajzott beképzelt féregnek
adott életet?"
Pethor:
Bravo! Sikerult egy ujabb hitelrontasi trukkot kitalalnod: kiragadsz ket szot egy hosszu hozzaszolasbol es bejelented, hogy ez valami egesz masra vonatkozott amirol soha nem nyilvanitottam velemenyt.
Eszervet barkitol szivesen meghallgatok. Te viszont mar csak egy hajszalra allsz attol, hogy besoroljalak azok koze a nevek koze akiknek a hozzaszolasait nem olvasom el. Tudod ki van meg ebben a kategoriaban nalam? Na fogodzkodj meg, a Ragi. Jo tarsasag, igaz? Innentol a te dontesed, hogy milyen stilusban kommunikalsz tovabb.
**************OFF************
Pethor Donneck asztaltars!
Nagyon erdekelne, mivel sikerult megbantanom erzekeny lelkedet? A tartalom, vagy a forma? Ha tudnal peldalodzgatni, talan sikerul lecsiszolgatni a kiallo szogleteket. Tudod, a gyemant az mindent karcol... Ahogy az english mondja: "Diamond in the rough..." ;))
**************ON************