Hello! Nekem megvan a Zseb-Garfield 61. száma(Country kandúr) teljesen jó állapotban. Lépj kapcsolatba velem e-mailben a tegabi@vipmail.hu, msn-n a gabee017@hotmail.com, vagy telefonon a 06705262874-es számon.
Sziasztok! Segítene valaki? Hogy hívják azt a szarvast, aki néha nagy ritkán a Garfield magazinokban szokott megjelenni külön független sztoriként 2-3 oldaon keresztül az erdei kalandjaival?? Annyira cuki, de elfelejtettem, pedig rákeresnék a neten, hátha van önálló oldala is... Asszem dámszarvas, vadász-szezonban rizikós az élete, de jól kijön a vadász kutyájával (asszem Spurival) Köszi!!!!!
Láttam egy tök jó képernyővédőt,hátha valaki tudja honnan tudnám letölteni. Egy autó motorblokkja van rajta,és szépen sorba mennek bele az alkatrészek amig fel nem épül egészen. Tulajdonképpen ez lenne a lényege,hogy alkatrészről alkatrészre,csavarról csavarra összerakódik egy motor. S mikor kész,kezdődik előről. Ha valaki tud hasonlót,az jelezhetne,bár látom nem sűrün látogatják e fórumot.
Eladó az Adoc-Semic Kft. által kiadott "Garfield Zsebkönyvek" 1-37-ig terjedő számai. a 28-as sajnos hiányzik, helyette a 14-ik kétszer van meg, tehát lehet cserének használni! Tehát összesen 37 darab könyvecske, melyeket 1995-től egészen 2001-ig adtak ki.
Kikiáltási ár: 17.000 Ft.
Licitálni, alkudozni, jelentkezni az okerman@ak47.hu e-mail címen lehet.
Igazi archív gyöngyszem az elkötelezett Garfield rajongók szemében, tehát várom az e-maileket! :)