Keresés

Részletes keresés

Igazatmondó Balambér Creative Commons License 2002.08.20 0 0 54
"Lábon hordta ki az agyhalált".

Nahát, hogy ez milyen igaz!

Előzmény: ZöPö (37)
Makkos Creative Commons License 2002.08.13 0 0 53
Lassan eltelik 4 év is az utolsó hozzászólás óta... persze, nickről nem nyitunk topicot... a korai Internettón persze még nem így volt :-)

Azóta jártál dokinál?

Wágner úr Creative Commons License 1998.09.27 0 0 52
Mit?!!! Hogy én vizet cipeljek?!!! brrrrr
Gabika Creative Commons License 1998.09.27 0 0 51
Wágner úr !!!

Az előbb bemutatott dolgokat kérném a
kéglimre IRL !!/ha szüks. mélek lakcímemet/

Wágner úr Creative Commons License 1998.09.27 0 0 50
Víz (brrrrr)
Wágner úr Creative Commons License 1998.09.27 0 0 49
Kávé:
Törölt nick Creative Commons License 1998.09.27 0 0 48
Nem mondtam, hogy Ragi nem iszik, csak vizet.
Meg kávét.
Wágner úr Creative Commons License 1998.09.27 0 0 47
Söröt!
Törölt nick Creative Commons License 1998.09.27 0 0 46
ZöPöcsy,
Hát még nem is programozol? Pedig olyan sötét vagy mint egy igazi.
ZöPö Creative Commons License 1998.09.19 0 0 45
Nem tudom, hogyan fizetik a programozást, ugyanis nem programozok. Mellényúltál, kisfiam.

A fogalmazásod pedig még mindig elégtelen. Tessék gyakorolni!

Törölt nick Creative Commons License 1998.09.19 0 0 44
most mar tudom
te vagy az a pedagogus aki otthagyta a palyajat mert a programozaset jobban fizetnek
most tehat megdoglesz egy kis dolgozatjavitasert, hogy bornirt pedagogusi egodat kielegithesd
itt mi ilyen emberekkel toroljuk a seggunket
gyere mert hianycikk vagy

mas
"A második tagmondat is kisbetűvel kezdődik."
remekmu

nadrag meg letolva johecc

Törölt nick Creative Commons License 1998.09.19 0 0 43
most mar tudom
te vagy az a pedagogus aki otthagyta a palyajat mert a programozaset jobban fizetnek
most tehat megdoglesz egy kis dolgozatjavitasert, hogy bornirt pedagogusi egodat kielegithesd
itt mi ilyen emberekkel toroljuk a seggunket
gyere mert hianycikk vagy

mas
"A második tagmondat is kisbetűvel kezdődik."
remekmu

nadrag meg letolva johecc

ZöPö Creative Commons License 1998.09.19 0 0 42
Bocsánat, a végéről lemaradt:

Tartalom: 1
Helyesírás:1
Külalak: 3

A jövő órára leírod kijavítva!

ZöPö Creative Commons License 1998.09.19 0 0 41
> ds9( hogy lehet valakinek ilyen jellegtelen neve?)
Mérhetetlen egoizmus. Ha ő nem érti, akkor nem is lehet értelme.

> Hogy hol lakom, ahhoz semmi közöd.
Vesszőhiány.

> Gyógyszert nem szedek, mert nekem nincs rá szükségem.
Tipikus ideggyógyószati ápolt szöveg: lásd Ken Kesey: "Száll a kakukk fészkére"

> Irományaitokkal a barátaimat szórakoztatom, Sikeresen.
Vagy a második tagmondat is kisbetűvel kezdődik, vagy pont kell a vessző helyére.
BTW nyilvánvaló füllentés: nincsenek barátai. Kétségbeesett alibikeresés.

> A földrajzról csak annyit: Hol van Kimball?
A második tagmondat is kisbetűvel kezdődik.

> Soraid eklatáns bizonyítéka a Lajtánál kezdödö balkáni mentalitásnak.
Az alany-állítmány száma egyeztetésének hiánya és az idegen szavak nagyzoló, helytelen használata az általános iskola elvégzését is kétségessé teszik.

> Külömben menny a pitlibe.
Jellegzetes "prosztó proli" íráskultúra (illetve kultúrálatlanság) és szókincs: ahogy ejtem, úgy írom.

ds9 Creative Commons License 1998.09.19 0 0 40
Ragika,

akkor csak annyit szeretnék megtudni, hogy kik a barátaid akiket itt te szórakoztatsz?
Mondjuk téged leszámítva, bár néhány embernek saját maga a legjobb barátja mint tudjuk.
Nem hiszem, hogy érdekelne, hogy hol van Kimball, de nem is arról volt szó, te magyarságodat megtagadó barom, hanem arról, hogy hol van Magyarország, amelynek volt szerencséje / ? / egy ideig téged itt tudni.
Azt hogy kinek mennyire van Lajtán túli, balkáni mentalitása azt hagyjuk, több éve dolgozom amerikaiakkal, de ezt a stílust amit te követsz ők sosem bírnák elővenni.
Tudod, lehet, hogy ők nem ilyen agresszív, idióta prolik, mint amilyen stílus irományaidból kisüt, tudod amelyekkel barátaidat szórakoztatod.
Egyébként nem arra voltam kiváncsi, hogy hol laksz, isten látja lelkem, nem akarlak meglátogatni / elég nekünk az amit itt belőled látunk, szerintem /, hanem csak arra , hogy az usa melyik részén / indok lásd: ds9 4.40 Pm 09.18 /.

Egyébként, ha te az usa-ban vagy és nem vagy bezárva, nameg hagynak tv-t nézni akkor tudhatnád, hogy a ds9, az a STAR TREK:DEEP SPACE NINE rövidítése.Tudod ez a sorozat a jövőben játszódik ahol az emberek már eljutottak a fejlődés olyan szintjére ahova, úgy tűnik te nem fogsz.
Ha még nem láttad a sorozatot ajánlom nézz meg egyet, legközelebb 09.26 / Szombat este / lesz a UPN-en / a helyi csatornád nevét nem tudom /a Season Seven első része.

Mogorva Creative Commons License 1998.09.19 0 0 39
Hát asszem erről ennyit. Az, hogy arrogáns még elfogadható lenne, de az a mérhetetlen primítív rosszindulat ami írásából süt, nem bennünket minősít. Ez egy vén hazátlan, megkeseredett senki.

Ennyi.

Törölt nick Creative Commons License 1998.09.19 0 0 38
ds9( hogy lehet valakinek ilyen jellegtelen neve?)
Hogy hol lakom ahhoz semmi közöd.
Gyógyszert nem szedek, mert nekem nincs rá szükségem.
Irományaitokkal a barátaimat szórakoztatom, Sikeresen.
A földrajzról csak annyit: Hol van Kimball?

Soraid eklatáns bizonyítéka a Lajtánál kezdödö balkáni mentalitásnak.

Külömben menny a pitlibe.

ZöPö Creative Commons License 1998.09.18 0 0 37
Ne fáraszd magad, ez egy agyhalott. Ahogy Bölikukac mondá: "Lábon hordta ki az agyhalált".
ds9 Creative Commons License 1998.09.18 0 0 36
Ragika, igen drága
áruld el légyszíves, hogy hol laksz te az usa-ban mert , hogy ugye M.o.és a keleti part között 6 óra, M.o. és a nyugati part között 9 óra eltérés van .Na tehát a te első mai hozzászólásod 12.52 Pm / without ragika /ami, U.S. idő szerint 6.52 Am / 3.52 Am.
1. Nem tudsz aludni ?
2. Az orvos által felírt gyógyszer nem teszi lehetővé elalvásodat ?
3. Nincs munkád, unatkozol és elborult irományaiddal szórakoztatod a nagyérdeműt, bár inkább magadat ?
4. Én azon a véleményen vagyok, hogy az USA-ban az emberek nem hülyék, de jelentősen tudatlanok, te azonban megvalósítod a mondat első részében említett elmebeli állapotot. Másrészt, mert ugye Amerikában élsz / U.S. of A. /, ahol a földrajz a lakosoknak nem nagy erősségük, de mivel állítólag büntettél minket is már ittléteddel szeretném tudatni veled, hogy Magyarország nem a Balkánon található, hanem Közép-Európában / lásd mint pl: Ausztria /.

Egyébként a Balkán csak bizonyos emberek agyában található, és ha rád gondolok azt kell mondanom, úgy tűnik, hogy erős exportcikkünk.

Törölt nick Creative Commons License 1998.09.18 0 0 35
Csak vérezzetek, mint Zöpö.
neduddgi Creative Commons License 1998.09.16 0 0 34
Mindenkinek teljesen igaza van! Wagner Urnak tejesen!
SORT!
Wágner úr Creative Commons License 1998.09.16 0 0 32
Janusnak teljesen igaza van! Sört neki! (aztán majd vitatkozzon a Csülökkel :-))))
janus Creative Commons License 1998.09.16 0 0 31
Csülöknek teljesen igaza van!
Nadi Creative Commons License 1998.09.16 0 0 30
Nem is volt nehéz az agyának elhaláloznia, mert azt az agyat A.B.Normal-tól örökölte.
Csülök Creative Commons License 1998.09.16 0 0 29
Gyerekek,
szerintem jók ezek a topicok! Különben hol sütötte volna el Bölikukac a poénját (juszt se írom ide, keressétek meg!), amin vagy félórát röhögtem?
eMM Creative Commons License 1998.09.16 0 0 28
Igen arról van szó hogy a T. Asztaltársak élvezik hogy a Rgika baromságaira milyen szellemesen lehet válaszolni.
Ezzel Én is igy vagyok.
Tehát a Ragika Topicok maradnak és még Ő is jól érzi magát.
Mindenki jóll jjárrrrr :-)
Ragika!
Szerintem válassz magadnak másik pszihológust!
(ámerikában ugy is csapatostul ugrállnak :-))
Törölt nick Creative Commons License 1998.09.15 0 0 27
Volt, remenytelen
Mogorva Creative Commons License 1998.09.15 0 0 26
Olyan jólesik felhúzni, aztán nézni amint pörög mint a búgócsiga.

Persze ha lenne eszem szóba sem állnék vele, mert mint tudjuk, aki hülyével társalog annál fennáll a veszély, hogy összetévesztik vele...

Nadehát...

neduddgi Creative Commons License 1998.09.15 0 0 25
Asztaltarsak,
Ket eset van. A harmadik az az, hogy Ti is elvezitek a csevelyt... Akkor viszont nincs mit tenni.
Mogorva Creative Commons License 1998.09.15 0 0 24
Bingóóóó!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!