Nagy megtiszteltetés nekem - azon túl, hogy e topic szerény ám hosszú nevemmel indult -, hogy a múlt hét szerdáján egyidőben ezrek és ezrek zengték fennen szárnyaló nickem e honban és annak kívüle!
Kedves Sehonnai Bitang Ember,
bár el akartad süllyeszteni ezt a topicot, közeledvén 5000. hozzászólásodhoz én felhozom.
Végigolvastam az eddigi 4993 bejegyzésed. Szeretlek olvasni, mert szórakoztatsz, elgondolkodtatsz, mert... egyszerűen szeretem a stílusodat.
További soxor 5000-ret kívánok neked és nekem is - önző vagyok, na... :-)
(Megyek is az Önkritikába)
ehe előbányásztam ez a mókás kis topicot, és rájöttem hogy tényleg jófejeza Sehonnai Bitang Ember /no kopi pészt/... /érdemes a régi neveken kicsit elnosztalgiázni :))/
dudusch!
Maga tschak ne akarlyon kischeprűzni schenkit az ÉN topicomból?
Mimaga?
Topicgizda?
Vagy a feszülettel hadonászó ferences vénember holdudvarába tartoz?
Inkább a schaját ditschőlyítéscje tályán schepregeschschen!
ha osztozunk az átokban, akkor kevesebb jut egyesekre (meg a kettesekre is).
Úgyhogy előre, önfeláldozó testvéreim, Sehonnai Bitang Ember szenvedéseinek csökkentésére, és dudusch örömére! :)
(amúgy én csak csendben rajongok a topic-címszereplőért)
DE : szerénytelenségem és csekélységem nem érdemelte ki azt a sok jót, amit Tőletek itt kaptam.
Csak amúgy is a fellegekbe magasodó egómat sikerül így még feljebb tornáznotok ...
En ugy tudom, hogy most nincs neki haloja (nem hajhalo, nem pokhalo, nem is halaszhalo, hanem interhalo!). Pontosabban nem fer hozza. De majd o elmeseli, egyszer, talan.
Majd szólok itten a kikötőben az egyik sztrovacseknek és akkor maLyd odaáll és őrzi azt az emléket, vagy micsodáját a Sehonnai Bitang Lyó Embernek és akkor senki sem meri aztat kopizással megbántani, vagy ilyesmi...
Kedves Sehonnai Bitang Ember!
Soxeretettel:
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai Bitang Ember
Sehonnai BItang Ember
Sehonnai Bitang Ember