Jaja, eddig is ezt a modszert hasznaltam, sot, altalaban 2-3 topic van nyitva nalam, akkor mar 6 ablakot kell nyitnom csak a Torzsasztal olvasasahoz. Es mast is szoktam olvasgatni, pld. hireket.
zsiguli,
nyitsz egy uj windowt, ugyanarra a topicra, az egyikben olvasol, es vadul kopizol, a masikat meg megnyitod "hozzaszolas"ra es ott meg vadul pastezol es kommentalsz. aztan elkuldod...
Szerintem is jobb lenne, ha elsőre nem az utolsó nap, hanem az utolsó 5 nap hozzászólásai látszanának. Biztos hogy vannak akik nem is figyelik hogy milyen dobozkák vannak a jobb felső sarokban.
kerenyitomi: nem tudom milyen topicjaidat toroltem ki, az egyetlen torles amit csinaltam, hogy megnyitas _elott_ az uj forumokat tisztara suvickoltam. Ott voltak a topicjaid?
Keki:
- A jelszavamat én rontottam el (ezt nem hiszem mert hozzá se nyúltam) vagy lehet a rendszer hibája???
- Ennek, amit most csináltam viszont nem lehet megváltoztatni a jelszavát.:(
kerenyitomi,
Ne szenvedj mar, biztos nem ez volt az oka, hogy Te nem kivanatos vagy. Biztosan nagyon kivanatos vagy. Mittomen.
Nezz meg engem, en levedtem magam, meg sose nyitottam topicot. Na azt rakjak at mashova!
édes kekim miért törölted ki a két topicomat?
oké, hogy nem ütötte meg a te mércédet, de azért szólhattál volna!!!
rám igazán nem jellemzo, hogy gyaláznék, a stílusom se alpári. az egyetlen amikor bazmegoltam az a galine topicjában volt.
ha nemkivánatos személy vagyok itt akkor kiszállok.
Kérdezz keki, majd a társulat eldönti, melyik fórumba pakold át. De nem kell kapkodni, előbb azt kellene megdumálni, milyen fórumok nyíljanak, erről a "Javaslatok a szerkesztőségnek" fórumban már megy a csevej.
Technikaliag se túl egyszerű átrakni témákat a másik fórumokba, de ezzel meg megbírkóznék valahogy. Arra viszont nincs időm, se energiám, hogy végigolvassam a témákat és eldöntsem hogy ez most kultúra vagy politika, stb. :(
Nem lehetne átmozgatni a régi témákból jónéhányat az új fórumokba? Úgy látom hogy csak nagyon kevesen használják ezeket az újakat, így talán gyorsabb lenne az átszoktatás.
a hozzászólásaid száma az adatok-ra klikkelve jön elő, a header-edben, minden beszólásodnál.
Az utolsó n nap hozzászólásainál, pedig az n állítható.
Legegyszerűbben úgy, hogy felül beállítod, hoyg az utolsó két nap hozzászólásai, de ha akarod akkor fennt a böngésződ címablakában (nem tom hogyhíjják) átirod a "DaysPrune=1"-et "DaysPrune=2"-re, vagy ahány nap topicjait akarod látni.