Nekem nem menne, az biztos.
Arra gondolnek, hogy most 90 millio emberböl a fele azt gondolja,hogy milyen bena vagyok.
Egyebkent exhibicionizmus magasfoka.
Legközelebb majd megnezhetjük, hogy az amekikai elnök ül a WC-en es könnyit magan ?
Marhaság!
Azon kívül kizártnak tartom, hogy igazán "firsttime", szerintem jó nagy amerikai stílusú átverés az egész. Egyébként pedig, bár már jó vén vagyok, egyenlőre inkább magam próbálkozom, jobb az, mint másokat kukkolni.
A dolog NEM olyan, mintha egy pályaudvar, vagy egy áruház kellős közepén történne, ugyanis azokra a helyekre más célból megy az ember, nem ilyesmire számít, ezért ott nem is nagyon van lehetőség kikerülni. Az interneten viszont NINCS olyan kényszer, hogy éppen ezen a web site-on keresztül akarjon valaki eljutni máshová. Ez alól talán csak az lenne kivétel, ha az ominózus oldalon eddig pl. LEGO-t, barbie babát, bibliát, fizikát, vagy más effélét népszerűsítettek.
Lusta vagyok irni az eloszurobe, ezert kapasbol megnyitom ezt a topicot, tudomasom szerint ebben a temaban ez az elso.
Egy fiatal, amerikai par eloben, az interneten fogja (remelhetoleg) elveszteni szuzesseget.Ti mit szoltok ehhez, az igencsak bizarr otlethez?