Így elsőre Johnny B. Good-dal, mert nagyon érdekel, hogy szóban is olyan lenyűgözően lökött-e, mint itt a Tasztalon írásban.
(Csak sajna ez édes álom fog maradni, mert már rég láttam errefelé... :)))
-Henry Kissingerrel, mert a föld legizgalmasabb politikusának tartom,
- Mickey Rouke-kal, mert izgalmas pasinak tartom
- Az anyuval, mert jó vle vacsorázni, és ritkán van rá lehetőségem sajnos :-(
- A kedvesemmel, mert vele mindig jó,
.... rengeteg ötletem van még ....
Styx (07-22-98 12:04 AM)
OFFTOPIC continued on
" szívetek joga kételkedni, de ha egyszer bebizonyosodna, hogy tévedtetek, ne felejtsetek el bocsánatot kérni "
természetesen azonnal megtenném - magam részérôl kifejezetten örülnék, ha kellemes meglepetésként bebizonyosodna, hogy tévedtem, amit nem szégyenlenék nyilvánosan sem beismerni, mint ahgyan nem szégyelltem kétségeimet nyilvánosságra hozni sem.
oftopic continued off
Történetesen velem is előfordult már, hogy kétségbe vonták a létezésemet, pedig az a valósnak nevezett életben volt. Higgyétek el, fájdalmas és eléggé megalázó érzés ilyesmit megtapasztalni! Természetesen szívetek joga kételkedni, de ha egyszer bebizonyosodna, hogy tévedtetek, ne felejtsetek el bocsánatot kérni (vagy legálabb fussatok egy kört az Önkritika topicban).
A 2elkedők már 5-en vannak :-) Velem.
Én vacsiznék a:
* kételkedőkkel (vacsi utáni témánk már lenne :-))),
* Bill Clintonnal (kíváncsi lennék rá)
* Ross dokival a Vészhelyzetből (helyes)
* Robi Baggioval (helyes)
* Fridivel (kíváncsi lennék milyen, amikor nem csinál hülyét magából)
Még sokan másokkal is, de most ezek jutottak eszembe.
Puszi, ennél jobban már ne süssön rátok a nap :-)))
A 2elkedők már 5-en vannak :-) Velem.
Én vacsiznék a:
* kételkedőkkel (vacsi utáni témánk már lenne :-))),
* Bill Clintonnal (kíváncsi lennék rá)
* Ross dokival a Vészhelyzetből (helyes)
* Robi Baggioval (helyes)
* Fridivel (kíváncsi lennék milyen, amikor nem csinál hülyét magából)
Még sokan másokkal is, de most ezek jutottak eszembe.
Puszi, ennél jobban már ne süssön rátok a nap :-)))
Dudus + Macimedvwe!
A live má + nem ment olyan jól mint az virtualításban! Bocs ha tévedék!
Haligejza /a 7 szinű nyakendős/ addi is süssön...................... stb.
;~/ :~) ;O) 8~) ;~) / nem kívánt törlendő!/
Van néhány ötletem:
-Orbán Vikit meghivnám egy vacsira, amikor megbeszéljük a kormányváltás mikéntjét.
- kis családommal szivesen vacsoráznék - mondjuk Lőrincen a Kakasban - lehetőleg szeptember végéig minden este (szponzor kerestetik!!), mert addigra talán rendbe tudnám szedni a konyhát annyira, hogy otthon is lehessen sütni főzni.
- szivesen vacsoráznék egy légkondicionált szoba hatalmas vizágyán, azzal a lánnyal, aki ma reggel olyan kedvesen nézett rám a Vigadó utcában!
Lenne még ötletem, de már igy is nagyon dagadt vagyok!!
- a Világbank elnökével
- Robin Williamssal (bírom a szövegét)
- Erika Eleniakkal... (miért? CSAK!)
- medwéwel, amikor éppen tudok vitatkozni, jól.
- egy lánnyal, amikor neki beszélôs, nekem meg hallgatós napom van.
- magammal. Csak olyankor mindig elzabálom elôlem a kajámat.
Szeles: Lehet esetleg elhívni, de sajnos borítékolom neked előre, hogy nem fogja elfogadni. Ha nem csak virtuális kitalált személyiség (egyébként nagyon jól kitalált virtuális személyiség), akkor sem fogja elfogadni. Én biztosan nem tenném az Ő helyében.
De nem tehetek róla, nem hiszem hogy nem virtuális. Olyan, mint aki most lépett ki Heinlein "Stranger in a strange land" (magyarul Angyali üdvözlet) című könyvéből.
(Egyébként nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek.)
Piszkos Fred
(07-13-98 3:21 PM)
vagy inkább elôtte kollektíven meghívni m.ágnest. hátha eljön és akkor se kételkedni, se kételkedô topikot nyitni nem kellene. 1 csapás 2 légy.
sziasztok,
en a ketelkedokhoz szolnek hozza: en ismerek egy lanyt, kikopott M-Agnes, csak mar 27. szoval szerintem M-Agnes is van, de ha tenyleg 21, akkor meselhetnek neki a jovojerol. nem lesz mindig olyan jo, mint most...