Duddrága!
A kacsapecsenyébe sok a kosztelerin.
Az ötleteidben különben támogatLAKK.
A 38 és a szpíker nem ugyanaz.
Bár hasonlítanak.
De nem hiszem, hogy bármelyik is eljönne.
A madár biztos nem mer a többiek szemébe nézni.
A 38 tán van olyan pofátlan.
A másik nicked egyik hozzászólásáért pedig nyomás az Önkritika!
De azé továbbra is imádLAKK!
Kezdesz tetszeni. Remélem, a bulin találkozunk, hogy személyesen is megismerjelek.
Örülök, hogy nem vagy fekete, és speciel a szöke nöket kedvelem, de csak ha nem festik (kicsi melír megengedett.
Dud!
(igaz, nem tudom, ez hogy lyön az szerelmünkhöz)
Nem értek a hekkereléshez.
Azt tudom, hogy hogyan lehet valaki tochik, meg Madár, ha akar.
Azt viszont már nem tudom, hogy hogyan lehet a madár nick lyelszavát mögváltosztatni. Vagy bármijenét.
Vót nekem 1 fríméles címem.
Eccőcsak nem tuttam belemenni, mert walaki mögváltosztatta a lyelszavamat. Nyitottam egy jahúsat, meg 1 másik fríméleset, meg mittudomén mijet.
Esztán möglepve látom, hogy ami az elvett frímélemen történik, arról én másolatokat kapok. Tehát ha valaki odaír, azt én kapom meg (vagy én isch) Ezt onnan tudom, hogy a most létező frímélemen találtam 1 ijen lehetőséget, hogy átirányítás mentéschschel, meg mentésch nélkül. No, a régi frímélem így müxik. És nyilván ijjen véletlenek nincsenek.
(asztat nemtom, hogy mekkapom-e az összest, ami odamegy, de sok lyön, a bisztosch. Ojjan, ami a tochiknak, szól, meg ojjan isch, ami másnak. Egy részüket ischmerem isch)
Annak mög vékképp nem tudom, mi értelme, hogy valaki nyit egy nicket az én ímélemmel (franciska és társai), mert a lyelszó az hozzám gyün, oszt aszt ő úgysem láthassa. Vagy mégis???
A frantz se érti esztet!
piSzénpiSze1!
Mosmár nem csak izabella, hanem getzi is, sőt, a régi fríméles tzímemet is használja valaki (vagy inkább használta) de úgy, hogy mindenről kapok másolatot (bárnekapnék), sőt, amikor írtam a kekinek, kiderült, hogy oviban vagyunk, mer ő meg kaki lett közben.
Kiafene érti esztet?
Közben + nem tudom, mi van Dudommal, szerete, vagy nemeszeret!
Csak Dudusch iránti tiszteletből neveztelek így, merthogy Ő írja így a neved.
Ezennel megkövetlek és a következő találkozón következetesen "levackoregy"-ezlek majd !
A nagylábonélésről annyit, hogy majd eszedbe fogok jutni hamarosan ...
Tisztelettel : Sehonnai Bitang Ember
tziklon !
Kicsit áss a nagy hozzászólásszámú topic-okban - főként ahol bizonyos testrészek kerülnek szóba -, és megleled az okát (vagy a kételyed bizonyítékát ) :-)