Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.09 0 0 143

jah

Előzmény: Crock O. Deal (141)
Crock O. Deal Creative Commons License 2010.09.08 0 0 141
hogy ez milyen egy régi topik...
Előzmény: Medwe (-)
George Sand Creative Commons License 1999.07.31 0 0 140
"Egy virtuális újszülöttnek minden topic új." Érdekes volt végigolvasni, s miután többen írták, legyen az elején, ezért előreteszem. Hátha ott marad...

George Sand

moga Creative Commons License 1999.05.15 0 0 139
Szóval nézzetek el ide is ....
 http://tasztal.inventra.hu/
moga Creative Commons License 1999.05.06 0 0 138
Ha, ez a topic a felszinen lett volna, mikor én 0 -ás hozzászóló voltam ...

moga

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.04.07 0 0 137
Helló többszázasok!
Valami iszonyú bölcsességet azér' megereszthetnétek az ifjúságnak, okulásul!
-ant-
fucku Creative Commons License 1999.04.07 0 0 136
..
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.04.07 0 0 134
Talán nem hullagyalázás, ha most eztet itten ismét közszemlére teszem.
motto: 'EGY ÚJSZÜLÖTTNEK MINDEN "ÚJAKNAK" TOPIC ÚJ', vagy valami ilyesmi!
-ant-
DESTROYER Creative Commons License 1998.10.19 0 0 133
Segítek maci!
kismalac Creative Commons License 1998.10.18 0 0 132
Ha valaki nem értené:
a "te is +b...tad?" kérdés Anna nénire, Ragika szerelmére vonatkozik. A vonatkozó topicokban.
foti Creative Commons License 1998.10.18 0 0 131
Já pámágájú. (I help You)
neverdie Creative Commons License 1998.10.14 0 0 130
Minden új belépő megkapja ezt a topic-nyitót, miközben a topicnak lassan vége. Hát nem!
neduddgi Creative Commons License 1998.08.31 0 0 129
Minek? Van "Bemutatkozos No3."
Trebitsch Creative Commons License 1998.08.31 0 0 128
Frissítek.
Törölt nick Creative Commons License 1998.08.05 0 0 127
Csak bejelentem, hogy nem szeretem a sört. Még a szagát sem.
Nincs rosszabb, mint ha az arcomba lehel valaki egy cigarettás sörös lelket. Hovatovább semmilyen alkoholt nem szeretek. Csodkozom azokon akik tiszta aggyal mindent elkövetnek, hogy zavarosak legyenek.
Ez van.
Én tudok alkohol nélkül is zavaros lenni. Ezt nevezik müvészetnek.
Na megyek másik topikot etetni.
A papa jól van. Csinálja a $-okat.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.05 0 0 126
lucifair,
Elobb olvass, szolj hozza egy-ket temahoz, aztan ha vegkepp nem birod visszafogni magad, s abszolut nincs olyan topic, melybe mondandod beleferne, nos akkor nyiss egyet.
|De ne naponta|
lucifair Creative Commons License 1998.08.05 0 0 125
De vannak, csak nem értem ezt az egészet, mert topicot nyitni nem tudok, ezeket a szabályokat a jelszóval együtt megkaptam, miről megy itt akor a vita???? :-o
Acosh Creative Commons License 1998.08.05 0 0 124
Na mi van? Júliuzs húsz óta nincsenek újak?
Herb-Atea Creative Commons License 1998.07.20 0 0 123

Emberek, szállást keresek a Sziget'98 idejére 1 lány és 4 fiú részére! (Sátrazás nem jöhet szóba). Bővebben a "SZIGET'98 - iNteRNeTTo-sátor?" rovatban.

Na, csak hogy elölmaradjon ez a rovat is. ;)

/-/

Törölt nick Creative Commons License 1998.07.19 0 0 122
Azt vettem észre, hogy éppen a régi motorosok imádnak újabb és újabb topicokat nyitni, holott a már létezők közé nyugodtan beférne a mondandójuk.
Különösen igaz ez a politikai és a szex tartalmú topicokra, ezért is szálltam ki ezekből (korábban más néven regnáltam), mert képtelen voltam követni egyesek ismétlődő "agyrohamait".
Wágner úr Creative Commons License 1998.07.17 0 0 120
Hajrá Indi sztrovacsek! Koptasd azt az államot, hadd kopjon! Éjjen az anarchia, a rendnek az anyukája! Meg a Sör! ... puff, már megint leestem erről a hordóról...
Indi Creative Commons License 1998.07.17 0 0 119
Dudusch !

Kész végem van, esküszöm, hogy a törzsasztal mélyére nézek, vagy törzsasztalba folytom a bánatomat.

Off-Off Offtopic,
Ettől az állam felkopik...

Indi Creative Commons License 1998.07.17 0 0 117
Ahl,

Akkor méginkább felnézek Rád és a történetre. Nagyon tanulságos, mintegy forgatókönyvet lehetne belőle írni.

Bocs, ha oftopik vótam. Dehát ez az egyik szenvedélyem. Dudusch lenne a másik.

A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.07.16 0 0 114
Indi,

amit leírtam, csak életem történetének egy része. És minden szó átélt és igaz belőle.

Indi Creative Commons License 1998.07.16 0 0 113
Ahl,

Ezt Te találtad ki ?
Hát ez nagyszerű, szuper, tökös, meg minden. Bár én is egyetértek azzal, hogy a "szabadverseny" alakítsa a t. aztalt, poénnak jó volt amit írtál, de ugye nem gondolod egészen komolyan ?

A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.07.16 0 0 112
A téma az eredeti szándékkal szemben lekerült a lista éléről!

ÚJAKNAK!!!

Kedves érdeklődő Barátom, Barátnőm, a Törzsasztalnál! Ezt jegyezd meg, kőbe vésve:

Itt szép, új világ van - ha betartod, amire kérünk.

1. Ne válasz magadnak olyan nevet, mely mindenféle asszociációkra ad lehetőséget, legyél szimplán 45X45FrY és bemutatkozás2-nél add meg a paramétereidet, hogy az e-mail nyilvántartásunkban egyszerűbb legyen utánad nyomozni.

2. Nézd meg a címeket az utóbbi 3000 témánál, olvass el mindent, s majd ha öt-tíz év múlva végeztél, jelentkezz.

3. Csak azok az értelmes témák, amelyekhez több millióan szólnak hozzá. Ehhez a bevált recept: elég, ha megjelenik egy-két nőstény a színen, utánuk pedig ott liheg a holdudvaruk. Ó, háziasszonyok perverz ege! Még a száraz adatokra is rárántanál, még a Tepsifüles Magazin is veled van tele! (Bocs, Tamás!)

4. Mindig hablagyolj bele néhány angol divatszót és matekképletet a hozzászólásodba, különben a NET-es társadalom kivet magából. A legfontosabb ezek közül a topic (on és off), az 1szer és a rulez! Ez király, baresz, dögös és nem mellékes!

5. Csak olyasmit vess fel, amire semmitmondóan jópofizni meg poénkodni lehet, mert az életet képtelenség szomorú szemmel elviselni, pedig Jézus sohasem nevetett.

6. Ha netán olyasmit hozol elő, ami már az ősközösségben is elhangzott, számíts rá, hogy véletlenül sem viszik tovább a gondolatot, hanem a hozzászólások fele, privát e-mail-ek meg visszautalások helyett, arról fog szólni, hogy ne szólj hozzá, mert a fejedbe húzzuk a törzsasztalt.

7. Gondolkozni csak végletekben szabad, különben nem vagy mindig szimpatikus, csak egy majom, de nem biztos, hogy te jöttél le először a fáról.

Lejjebb olvashatod kétszer a tízparancsolatot, a fent pedig a hét halálos bűnt. De! Egyszer eljön az a pillanat, ami nem ismétlődik meg, és amit nem szabad elszalasztanod. És akkor itt hagysz mindent, ami fontos, elindulsz a nagyvilágba és hosszú ideig élsz külföldön. És börtönből szökött gyilkos és volt kommandósok közé keveredsz, akik közös nőket használnak és éttermek kasszáiért törnek be; és ha valaki nem tetszik nekik, kicipelik az esőbe, belenyomják a fejét egy pocsolyába, és azt üvöltik: "Mondd, hogy én vagyok a parancsnok!" És a legjobb barátod telenyomja magát anyaggal, és beadják neki, hogy meghalt, és amikor kijózanodik, kikattan és felmászik a tetőre, és azt ordítja a lentieknek: "Ha nem mentek el, leugrom!", mire ők röhögve így válaszolnak: "Mit gondolsz, mire várunk!", és ő sírva lemászik. És bejön az ellenbanda, mikor békésen iszogatjátok a whiskey-t, és az orrod előtt szétrugdalják és szétverik a vécécsészén a spanjaid fejét, és téged csak azért kímélnek meg, mert új vagy, de ötszös csavarod ki a felmosórongyot, mire feltörlöd a vért. És egy öreg bukméker a fiának tekint, de lekapcsolnak a zsernyákok, és azt akarják, buktasd le a társaidat. És egy náladnál tizenöt évvel idősebb nő szerelme megment, de lelépsz a lakásából, mert nem bírod feleségül venni. És a barátod Bécsben felül egy repülőre, és azóta Los Angeles-ben él, te viszont úgy érzed, hogy valakid meghalt, és felülsz egy vonatra és azóta Budapesten élsz. És behúzod a féket, elvégzed, amit kell, és naponta döntesz. De amikor vége, lehet feleség, gyerek, úgy érzed, ez a pillanat volt az, amiért érdemes volt élned - mikor engedtél magadnak, lelkesedés voltál, szenvedély és lüktetés! És nem az lesz a legnagyobb kaland az életedben, hogy megcsaltad a házastársad. És boldog leszel, és nem foglalkozol szabályokkal, csak feltételekkel.

És ne állj meg, ne nyughass, mikor nem a te neved van a képernyő tetején, égesd a gyertyát, mert ne feledd: ilyen pillanat csak egy van, egyetlenegy! És én már nem leszek sokáig veled, hogy erre figyelmeztesselek.

hant Creative Commons License 1998.07.16 0 0 111
Frissenérkezetteknek.
medwe3 Creative Commons License 1998.07.14 0 0 110
Csül!
Nem tudom.
Meg különben is, ki vagyok én?
Bocs az offtopikért.
:-)
Csülök Creative Commons License 1998.07.14 0 0 109
Balázs!
Én például olyankor írok némileg infantilis módon, ha a saját indulataimat akarom elfojtani. (Meg máskor is, mer ojjan jó, hogy itten eztet lehet! Ne harguggyá ránk lécci!)
Medwe!
Ez itt mostand offtopic vót avagy mégsem nem, mer egy korábbi kérdésre reagáltam véle?
Styx Creative Commons License 1998.07.14 0 0 108
Medwe!

Csak azért említettem a kodifikációt, mert úgy olvastam valahol lejjebb, hogy egyesek a te javaslataidat ilyen irányú kezdeményezésnek tekintették. A magam részéről, veled egyetértve, továbbra is a kérés-javaslat-óhaj körön belül maradnék.

(Egy napig nem járok erre és már alig találom meg, hol tartottunk...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!