A Twix reklámja viszont tetszik. Ikerpár ül és nézik a csokit ami" Mindegy,hogy melyiket választod.Mind a kettő friss,ropogós és fínom." Hátul meg két medve is nézi őket és ugyanezt mondja. Ez a reklám legalább humoros.
Először (és sajnos még sokszor utána) autóban, rádióban hallottam, aztán jött youtube reklámként valami videó előtt. (Most bevallom, hogy rákerestem, hogy nektek se legyen jobb! :D - Megtekintés, -hallgatás csak saját felelősségre, az okozott maradandó egészségkárosodásokért nem vállalok felelősséget! :D)
Arra a nagyon régi Az Gillette vagy Wilkinson reklámra emlékszik még valaki, amiben azzal a szöveggel reklámozták a borotvát, hogy "tűzpiros, akár egy Ferrari"? Miközben egy Saleen S7-est mutattak 😂
Ez a nemzet kedvenc sportja, mit tudsz tenni ellene? Ha amerikai lennél és folyton baseballra utalnának a reklámok (vagy orosz és jégkorongra és így tovább), az jobb lenne?
Amikor a fülbrvalós focista megpróbál kimondani négy teljes mondatot és az sem sikerül neki csak 5 vágásból akkor azért azonnal rohanok venni azt a valamit amit reklámoz. Bár nem tudom mi az, mert a második mondatának a végére az én agyam is lepusztul....
tényleg mindent úgy kell reklámozni, mintha mindenki focidrukker lenne? Globus, Euronics, Telekom, fasz tudja még mi. Én értem, hogy ez a cél, lezülleszteni mindenkit egy ilyen potrohos, agyhalott, fotelből ordító-söröző suttyóvá, akinek a gondolatai nem terjednek tovább annál, hogy fraddddiiiii...