Uraim!
A Fórumban az a jó, hogy nem ismerjük egymást és tisztán szellemi képességek, vitakészség alapján lehet megítélni az embereket. Az ember fiatalon is lehet avéttos gondolkozású, de ismertem már idős embereket is, akik meglepően up to date ismeretekkel rendelkeztek dolgainkról és ennek megfelelően reagáltak.
Hogy én hány éves vagyok, azt Feud-(dr Watson) -a nagy adatgyüjtő- évre pontosan tudja, mert egyszer már elmondtam.
Micsináltam má´megin´ a modemekkel? Mi az, amit nem tudok ismét magamról, vagy elfelejtettem? Valahogy nem jut eszembe, hogy bármiféle "gyorsító" ötletem lett volna, hacsak nem a koktélos topikban :))))
Pocak:))) Nem talált! Az nem az évek száma, hanem az ÉV! Úgy már stimmel :)))
Egyébként épp ezzel hülyültünk tavaly (már írtam róla) a ruszki kocsmában, tudod, Moszkvában ünnepelték a 850. évfordulót, majdnem velem egyidőben, és akkor valamelyik sztrovacsek azt mondta, hogy cserélnem kéne, de amikor jobban belegondoltam (az a sok tűzvész, gyilkolás, tatárok, bojárok, cárok és trónkövetelők, lázadások és forradalmak, mindezeknek a leverése, a lődözések és bombázások, a vörösök, fehérek, zölkdek, sárgák és az összes létező szín, stb. stb.) mondtam, hogy kösz, de nem kell :)))
Miután leültetted a csillagok látványától felvillanyozott Pepita Oféliádat (na jó, tudom, az a Knapp dolga), igazán elárulhatnád, melyek itt a legősibb még élő topicok. Én kb. a 12 ezredik hozzászólás óta olvasgatok itt & néha írok, úgyhogy a kezdetek ködbe burkolóznak számomra. Modemmel pedig legalább három éjszaka lenne, mire e tudománytörténeti jelentőségű kérdés végére járnék.