A minap találtam egy olaldt (azaz a wiwen küldték), amely időkapszulaként működik! Feltölthetsz magadról videót, melyekben elmondod a célodat, majd 3 év múlva elküldik neked az e-mail címedre. Ezzel leellenőrizheted magad, hogy miket sikerült megvalósítanod a kitűzött célokból. Például megvetted-e már a rég kinézett autót, vagy együtt vagy-e még a pároddal, stb! Nekem nagyon érdekesnek tűnt, remélem ti is hasznát veszitek! Link
amúgy nem kell szentírásnak venni vannak elkerülhető rossz dolgok és persze elkerülhetetlenek, ha a jóslást arra próbálod használni, hogy az elkreülhetőt megváltoztasd az jó, de nem aszerint kell élni
kár hogy csak ennyi hozzászóló van, tud valaki más topikot is,gondolom van.
engem is érdekel a dolog nemsokára készülök, menyasszonyom évente jár minden bejött amit mondott neki, viszont egyik barátnőjének házasság előtt nem sokkal betonbiztos házassságot mondott mégsem lettt végül esküvő,miért lehet ez?megvannak írva fontosabb dolgok az életben előre azokat látja a jósnő, ill. a kártya? nem tudom hogy működik aki tud v.-mit kiváncsi vagyok, írjon B.K.:)
Nekem is nagy kérdés,hogy hogy csinálják. Mindenesetre azt ajánlom, csak akkor menj el jóshoz, ha valóban fel vagy készülve rá. Illetve mindenre, de nem csak azt illetően, ami téged ott abban a szűk órában vár.
Nekem utoljára egy idős cigány hölgy jósolt. Először is,amikor megbeszéltük a talit, lecseszett,hogy úgy érzi, nem vagyok felkészülve, túl ideges vagyok. Elment,majd visszajött. Azt mondta, hogy nagyon sok utazást lát. Távoli országokba fogok menni és lessz egy "hercegem".
Nem hittem neki akkor, röhögtem rajta, de mégis bejött.
Összvissz 3 évet töltöttem Spanyolországban, kisebb megszakitásokkal, és azután 2 évet Németországban. Az utazások elmúltak, a hercegek mentek. De végül is igaza volt a hölgynek.
Szóval nálam ez volt.
Látom, már rég volt hozzászólás ebben a témában, de hátha sikerül újra fellendíteni :)
Én most gondolkozom azon nagyon, hogy el kéne menni jóshoz, mert lenne pár kérdésem. Ugyanakkor félek is tőle, mert rosszat nem akarok hallani, és hát ki tudja.
Egy ideig én is nagyon szkeptikus voltam a jövőbelátással kapcsolatban, de kezdenek meggyőzni a tények. Több barátnőm is volt már jósnál, és hihetetlen, hogy amit jósoltak, azok kezdenek valóra válni. De a másik, ami nagyon fura, hogy az egyik bnőm a múltkor, amikor elment, a csaj rögtön megmondta, hogy mi a helyzet vele most. Olyan dolgokat, amikre nem lehet csak úgy ráhibázni (mint pl. családilag mi a helyzet vele, melóügyileg, meg minden ilyen). Szal ezt hogy csinálják?
Az az igazság, hogy befolyásolna. Ha krízishelyzetben mennék el, akkor meg főleg. Így hát szépen kivárom, míg nyugodt, kiegyensúlyozott időszakom lesz, akkor tiszta fejjel be tudom fogadni a mondandóját. De hát azt hiszem erre az időre csak várok, csak várok ...
Bocsi, de nem mindig van időm végigolvasni a neverending topicocat. Csak gyorsan átfutom őket.
Kedves Szörnyeteg Lajos
ejnye-ejnye, tessék a múltba is látni:), csak egy kicsit kell lentebb olvasni. Egyébként nem az enyém rövid, csak kíváncsiskodtam. Még egyáltalán nem voltál jósnőnél? És, ha nem miért? Pedig úgy látom érdekelnek ezek a dolgok.
Mi volt az előző kérdésed? (Amire ha valaki tudja a választ, mondja meg.)
Zalaegerszegen van egy jósnő, aki tényleg lát. (állítólag) Én spec nem voltam még soha, de azt mondják, hogy jobb mint egy pszichológus.
A sorsodat különben persze, hogy Te irányítod, de a jósnő (itt nem a sarlatánokra gondolok) látja minden egyes utad folytatását, és meg tudja mondani, hogy számodra melyik lenne a legoptimálisabb választás és miért. Persze nem akkor kell elmenni hozzá, amikor már túl vagy egy döntésen, hanem előtte. Ez a nő nagyon jól tud kombinálni, igen jó emberismerő és nagyon normális. Mindig a közeljövődet (1-2 éves viszonylatban) jósol, egyáltalán nem mellbevágó dolgokat mond, hanem megpróbál a neked legmegfelelőbb irányba terelni. Bármilyen téren.
Szörnyeteg Lajos
Mi van, ha valakinek rövid az életvonala?
Az előző hozzászólásomhoz hozzá kell tennem, hogy mégsem jelenthetem ki ennyire egyértelmüen, hogy csakis rajtam múlik. Talán úgy reálisabb, hogy bizonyos kereteken belül. Az igazság az, hogy kevés információ áll a rendelkezésünkre, (vagy a rendelkezésemre), hogy pontosan tudjuk mi is az igazság ez ügyben.
Ha valaki tájékozott e téren, örülnék egy kis felvilágosításnak.
Az az igazság, hogy a bal tenyeredben vannak a lehetőségeid, a hajlamaid és a tulajdonságaid, a jobb tenyeredben pedig amit elértél, amit teljesítettél, és az utad, amerre jelenlegi állapotodban haladsz.
Férfiaknál általában a jobb tenyérből kezdik, a nőknél pedig a bal. Persze ez megváltozik balkezes embernél. Akkor fordított az eset.
Ha érdekel a tenyérjóslás valakit, kérdezzen nyugodtan.
Természetesen a balból, mert a jobbikban ott a Söröskrigli a jobbik Sörrel, vagy fordítva, DE a Sör az mindig ott van valamelyikben, ezért csak a másikból lehet :))))
van egy remek kis tortenet errol, gondolom sokan lattatok a Twilight Zone cimu sorozatot. Ennek egy epizodjaban Demimur jaccott.
Arrol szolt, hogy van egy lany, akinek a josno megjosolja, hogy ha hozzamegy a legelso ferfihez akivel talalkozik, akkor az a ferfi nemsokara elveszti egy hozzatartozojat, akitol egymillio dolart fog orokolni.
Termeszetesen az elso utjaba klerulo ferfi roppant gusztustalan(nem is tudom, hogy talaltak ily csuf szineszt) es baromi szegeny.Szerelmes lesz a lanyba, aki nem nagyon birja a hazaseletet, vesz egy lottot, es nyer vele. Hazamegy, kipakol a frejenek, es kozli vele, elhagyja, erre a ferfi megoli.
Na, és ahhoz mit szóltok, ha teljesen pontosan ismeritek azt a jövőt? Tegyük fel egy hapinak a "világ legszebb nője", egy lánynak meg a Mr. Univerzum jut, ha a fene fenét eszi! Kötelező! Ha beledöglik sem kerülheti el! Erre van itélve és végre is hajtják rajta! Bármit is csinál övé a fele királylány meg a szép szőke herceg a teljes királysággal, és ásó, kapa, nagyharang, továbbá éljen legalább ezer évig!
Na, megyek Sört inni, hogy magamhoz térjek ezektől a fényes serspektíváktól :)))
Breki
Nem számít, hogy keresztelsz, csak ne kerüljön annyiba, mint a jósnő!: ))
Drága Atti
Köszönöm! Pontosan erről volt szó. Mindenkitől elnézést a késedelmes hozzászólás miatt.
HoD
Lényegében teljesen egyetértek veled. Egyébként nem hittem és nem hiszem, hogy a jövőmet bárki konkrétan meg tudja mondani, ha így lenne nem lennék kíváncsi rá! Én valahogy úgy gondolom, hogy több lehetséges jövőkép közül láthat egyet a jós, jósnő, ami épp abban a pillanatban dominánsabb. A jövőmet én alakítom! Nem hiszek az előre megírt sorsban, ami elkerülhetetlen.
Ráadásul kihívásnak tekintem a jóslatot. Vagyis, amit nem akarok, hogy bekövetkezzen
megmutatom, hogy nem is fog. Csak kíváncsi voltam egy-két véleményre, és egy kicsit elgondolkodtatott a már említett két ismerős sorra bekövetkezett jóslatai. Talán egy kicsit rossz passzban is voltam és külön köszönöm a hozzászólásod, mert majdnem feladtam.
Egyébként a rendszeresen jósóltató emberek szerintem döntésképtelenek.
Wágner Úr
Ha legközelebb jóslatokra vágyom, ellátogatok a kocsmádba!: ))
Atti,
Az 1. kérdésedre: Igen, és ez érzékenység függvénye. A jóslat arra mutat, hogy lép a lehetőség megnyilvánulásba.
Arról van szó, hogy a szabad akarat bekavar. Az emberi tudat legfőbb működési elve az identifikáció. A jóslás így determinációt szül. Továbbá: minden jóslás csakis a samsarai létre reflektál. Így másodlagos és érdektelen, sőt, a korlátokat és feltételeket erősíti.
Hagyjuk meg ezt a foglalatosságot a mámiknak.
hali
HoD
Nekem általában bejön, magamnak szoktam néha napján Ji King-el jósolgatni. Bár ritkán, mert csak kritikus helyzetekben használom, eleddig vagy 4-5-ször. És igazából nehéz dolog helyesen értelmezni az eredményt.
A Tarot kártya is jó, könnyen kezelhetö, de megérteni szintén nehéz.
A jó jós az értelmezésben nyerö.
Breki!
Persze, hogy tudnak, de ha vki tejjesen maga alatt van, az összes haverja meg él és virul (minden tekintetben), akkor úccse nagyon tuggya elfogadni a biztatást, meg a többit. Ezért lehet, hogy jobb egy _külsös_, aki független a delikvenstől. Annak lehet, hogy könnyebb hinni...
Szerintem is csak az önbizalom volt fontos. De ha ezt valaki _hivatásszerűen_ tuggya nyujtani, akkor az jó... Most hívhattyuk jósnak, vagy pszichológusnak, vagy akárminek...