Én + majd gyövök a vaskapszlival. Asz 1 ollan fém esszkösz amit sebkutasznak is jól lehet használni. Főlleg ha asz illető jól beszorulá a mozi pénsztár oldalfalába mielőtte sztat a fejével jól átüté. Mert a Szivar nevű jassztól kapá ety gyönyörű naty poffont. Megjetyzém ijjet má elég régen láttam. Valamikó 1928-ban a stockholmi nehéz súlyú box bajnokságon. Az ügyeletes rendőr adá asz perecesnek mert volt némi civakodás közöttük. Maradok kell Ő 10-telettel, nevem Van, van. van nevem gejza.
1-részt nem Vivaldi, hanem Rinaldo Rinaldini, aki szintén benne van a zeneiroda lomjában és sokat voltam vele együtt bezárva, ugyanis én vagyok az, na!
2-részt a pajesz az nem fotos, de a spajszer igen, mert ez egy fontos szerszám és zeneileg is igy van, mert ez kell a Nyitányhoz, bár a Sört enélkül is nyitányolni tudom bármikor, na!
3-részt pedig szokás szerint most kivételesen a jobbik vörösborból kérek, de nem tisztán, hanem hígítva rummal - a Sört nem kell eltenni, mert azt is megiszom előtte, utána és közbe´is, hogy ne legyen ebből se veszekedés, na!
én nem bántok senkit. szerinter a Wágner Vivaldi Urnak van igaza. igyunk sört, vagy amit akarunk, és ne hadakozzunk neveken pajeszokon meg mindenféle cuccokon. én meg is mondom hogy mit csinálok: aggresszzzzzzzióó helyett nézem a starwars-t. most éppen tripió mászkál a sivatagban, és kalimpál a kezével a java /lukaszbácsi akkor még nem is tutta hogy mit is jelent ez a szó igazából :-)) / szappanosdoboznak...
Tompi,
látom, megszólícc ! majd hétfőn folytatjuk, mert hétvégén nem pénzel a MAZSIHISZ :-)), meg félsvábnegyedmagyarnegyedtótót nem is szokott. A hajam, pajeszostul(nem is volt) most vágattam rövidre. Téged meg gyalázzon véresre egy taliga aprómajom.Eszkabki.
Idefigyelj Te tompika rossz reklám az nekem hogy Te vagy, a végén még összekevernek bennünket. Nem akarnál választani valami más nevet :-\ Egyébként kapsz egy nyakatekert holibirikribifaxot ami igazán fáj :-)
"Ahogy minden egyes pofon mellé nem lehet közlekedési rendőrt odaállítani, úgy a topikok mellett sem állhat minden esetben tábla, de azért segítek egy kicsit (Egy Pofa Sörért a Kocsmámból :))) "
ezzel vitatkozokk de nem tudokk
eljen vivaldi petofi sebasztian wagner uur
sorfasztival atya
Ahogy minden egyes pofon mellé nem lehet közlekedési rendőrt odaállítani, úgy a topikok mellett sem állhat minden esetben tábla, de azért segítek egy kicsit (Egy Pofa Sörért a Kocsmámból :)))
látam hogy eza szokás
2:
Aztat gondűtam:
Ha valaki má nem bírja cérnával, itt jól bepancsolhat a vitapartnerének egy jó nagyot vagy valami
válogatott ínyencséggel kínálhatja
Pl: megfogom a Guga pájeszát és rárakom a rekamié lábát és addíg ugrálok rajta, míg az összes rugó ki nem jön belőle, és az majd jól pofánvágja és akkor az nagyon fájni fog neki
Aztat gondűtam:
Ha valaki má nem bírja cérnával, itt jól bepancsolhat a vitapartnerének egy jó nagyot vagy valami
válogatott ínyencséggel kínálhatja
Pl: megfogom a Guga pájeszát és rárakom a rekamié lábát és addíg ugrálok rajta, míg az összes rugó ki nem jön belőle, és az majd jól pofánvágja és akkor az nagyon fájni fog neki