Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2000.01.06 0 0 10
no ez az:(((((((((
gejza Creative Commons License 1998.06.28 0 0 9
Én + majd gyövök a vaskapszlival. Asz 1 ollan fém esszkösz amit sebkutasznak is jól lehet használni. Főlleg ha asz illető jól beszorulá a mozi pénsztár oldalfalába mielőtte sztat a fejével jól átüté. Mert a Szivar nevű jassztól kapá ety gyönyörű naty poffont. Megjetyzém ijjet má elég régen láttam. Valamikó 1928-ban a stockholmi nehéz súlyú box bajnokságon. Az ügyeletes rendőr adá asz perecesnek mert volt némi civakodás közöttük. Maradok kell Ő 10-telettel, nevem Van, van. van nevem gejza.
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.28 0 0 8
Na szóval, drága jó sztrovacsekok!

1-részt nem Vivaldi, hanem Rinaldo Rinaldini, aki szintén benne van a zeneiroda lomjában és sokat voltam vele együtt bezárva, ugyanis én vagyok az, na!

2-részt a pajesz az nem fotos, de a spajszer igen, mert ez egy fontos szerszám és zeneileg is igy van, mert ez kell a Nyitányhoz, bár a Sört enélkül is nyitányolni tudom bármikor, na!

3-részt pedig szokás szerint most kivételesen a jobbik vörösborból kérek, de nem tisztán, hanem hígítva rummal - a Sört nem kell eltenni, mert azt is megiszom előtte, utána és közbe´is, hogy ne legyen ebből se veszekedés, na!

Ja, és egészségtekre is!

kaviat Creative Commons License 1998.06.27 0 0 7
én nem bántok senkit. szerinter a Wágner Vivaldi Urnak van igaza. igyunk sört, vagy amit akarunk, és ne hadakozzunk neveken pajeszokon meg mindenféle cuccokon. én meg is mondom hogy mit csinálok: aggresszzzzzzzióó helyett nézem a starwars-t. most éppen tripió mászkál a sivatagban, és kalimpál a kezével a java /lukaszbácsi akkor még nem is tutta hogy mit is jelent ez a szó igazából :-)) / szappanosdoboznak...

kaviat béke van emberek...

RaSeK Creative Commons License 1998.06.26 0 0 6
Hát én majd jól lenyírom a Birkákat, meg a Kékesi László (APEH)-et/ot/öt, meg a Kávássy Sándort, mer' mind az én emil címemet használják!!!!
Guga Creative Commons License 1998.06.26 0 0 5
Tompi,
látom, megszólícc ! majd hétfőn folytatjuk, mert hétvégén nem pénzel a MAZSIHISZ :-)), meg félsvábnegyedmagyarnegyedtótót nem is szokott. A hajam, pajeszostul(nem is volt) most vágattam rövidre. Téged meg gyalázzon véresre egy taliga aprómajom.Eszkabki.
tompika Creative Commons License 1998.06.26 0 0 4
Asztat hiszem én vagyok a régebbi te palala
Tompala Creative Commons License 1998.06.26 0 0 3
Idefigyelj Te tompika rossz reklám az nekem hogy Te vagy, a végén még összekevernek bennünket. Nem akarnál választani valami más nevet :-\ Egyébként kapsz egy nyakatekert holibirikribifaxot ami igazán fáj :-)
tompika Creative Commons License 1998.06.25 0 0 2
"Ahogy minden egyes pofon mellé nem lehet közlekedési rendőrt odaállítani, úgy a topikok mellett sem állhat minden esetben tábla, de azért segítek egy kicsit (Egy Pofa Sörért a Kocsmámból :))) "

ezzel vitatkozokk de nem tudokk
eljen vivaldi petofi sebasztian wagner uur
sorfasztival atya

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.25 0 0 1
Drága jó Tompika sztrovacsek!

Ahogy minden egyes pofon mellé nem lehet közlekedési rendőrt odaállítani, úgy a topikok mellett sem állhat minden esetben tábla, de azért segítek egy kicsit (Egy Pofa Sörért a Kocsmámból :)))

Klikkelj már ide, légyszí! Egészségedre!

tompika Creative Commons License 1998.06.25 0 0 0
látam hogy eza szokás
2:
Aztat gondűtam:
Ha valaki má nem bírja cérnával, itt jól bepancsolhat a vitapartnerének egy jó nagyot vagy valami
válogatott ínyencséggel kínálhatja
Pl: megfogom a Guga pájeszát és rárakom a rekamié lábát és addíg ugrálok rajta, míg az összes rugó ki nem jön belőle, és az majd jól pofánvágja és akkor az nagyon fájni fog neki
tompika Creative Commons License 1998.06.25 0 0 topiknyitó
Aztat gondűtam:
Ha valaki má nem bírja cérnával, itt jól bepancsolhat a vitapartnerének egy jó nagyot vagy valami
válogatott ínyencséggel kínálhatja
Pl: megfogom a Guga pájeszát és rárakom a rekamié lábát és addíg ugrálok rajta, míg az összes rugó ki nem jön belőle, és az majd jól pofánvágja és akkor az nagyon fájni fog neki

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!