Kérlexépen annakörülök, hogy túléltem egy karamboltot. Elég csinos ütközés vót, mcfordultunk rendesen, még jó, hogy nem sérűtt mc senki komojabban. Ha én vezettem vóna, most furdalna a lelkiösméret.
Remélem, később nem bánom meg, hogy örűtem ennek. Na pá!
Annak, hogy ma kivágtak polgári jog vizsgán. Nem értem, miért? Csak mert nem voltam képes öt nap alatt kilencszázötven oldalt (tankönyv+jogszabály) alaposan megtanulni?
Haj-jaj, majd megyek szeptemberben.
Egyébként annak örülök, hogy lehet lazítani, és ráérek parázni majd akkor, amikor vége van a nyárnak - leszek-e negyedéves?
Adiós!
:-))
esküszöm ráuszítom profokat Tasztalra, hátha megértöbbek lesznek amiér némileg hiányosabb tudásom :-))
Ps: kicsit más tipusú antikra gondoltam, de sebaj, ez se rossz :)
en annak orulok, ha sut a nap, vagy nem rossz tukorbe nezni, nincs sok pattanasom, de legjobban, ha a baratom oda bujik es puszilgat,es szepeket meg vicceseket meg komoly-szellemeseket mond, es olzan kedves, hogy csak na, es nem veszekszik velem es nem nezi kozbena tv-t es nem tanit semmi szamitogepesre, amit ugyse ertek meg.
Köszönöm neked is!!! Mi sem természetesebb, hogy valami nagyon károsat megiszunk ünneplésképpen (sajna nem a teástalin, úgy lácc). Valahogy a SmartAsst is rá kéne bírni, mert szegény nem tudja mi a jó, aszongya antialk. Ilyen hüjjeséget! :-) Na majd közös erővel jól meggyőzzük. ;-)
Szeretnék én is csatlakozni ünneplőid táborába!
Valami durvát majd meg kell innunk ha legközelebb találkozunk! (Nem traubisodára gondoltam, bár nekem az is nagyon durva... :-) )
Remélem azért diplomával a kezedben is ilyen maradsz! ;-)
jaj kedves Planney hidd el nekem, hihetetlen liba birok lenni néha, ha azt hiszem igazságtalan vád ér, néha jön a lila köd, képtelen vagyok tisztán gondolkozni, bedobom a durcást ahelyett, hogy érvelnék :-(( de az a jó, hogy azért kis idö mulva mindig leesik, hogy inkább meg kéne beszélni a dolgot, vagy a fönöknöm, vagy én ez változó... de ha hisztisek vagyunk, bizony elcsattan egy-egy FELMONDOK sikitás, mire Ö: jó, úgyis jki akartalak rugni... azért itt ´latlában már röhögni szoktunk :-)))
egyébbként hihetetlen mit birjátok piszkálni egymással SmartAss-szal, bájosak vagytok komolyan mondom :-)))
varázspórhasználattal pedig csak óvatosan, najó gyakorolhatsz rajtam péntek délelött, kb. 9-töl vizsgázom :-)))
Igen, SmartAss visszatérésének is nagyon örülök. Végre van kibe belekötnöm. :-)
Ezen felül az még külön csodássá teszi a napot, hogy dáliadrága finom haboskávét ivott, kibékült a főnöknőcivel (ez nem így volt: a főnöknőnek nem volt igaza), s milyen ügyeset varázshintőporozott. Ezt nekem is ki kell próbálni. :-)
helyes vagy zavarban harmónia :-))))!!!
(nem bírom abbahagyni,) ma elsösorban Planney diplomájának örülünk, NAGYON!
meg annak is örülök, hogy nagyon jó volt a délelötti Haboskávé egy nagyon kedves barátommal, meg néztem ma albérletet is, hát nem volt tökély, de elgondolkoztató azért, meg örülök újra látni SmartAss-t itt közöttünk, meg annak is örülök, hogy kibékültem fönöknömmel mielött hazajöttem (mert örületeset üvöltöztünk egymással koradélután... persze egyikünknek se volt igaza, hisztis libák voltunk, de utólag jókat tudunk nevetni ilyenkor magunkon :-)) ), szóval teljesen klassz kis nap nap volt ez a mai, és még ugye nincs is vége!
Csak nem bírtak eltalálni? Pedig edzettek célbadobásból, tudom.
Amúgy gratulálok. Vagy inkább akkor gratuláljak majd, ha elvégzel egy tisztességes egyetemet is?? :))
(Jujj, de kötözködős kedvemben vagyok ma...)