Sziasztok. Mi október 21-én indulunk Nov.7.ig. Delhiben akarunk 2 napot lenni utána el szeretnénk jutni Goa-ra. Búvárkodni is. De ha lehet utba ejtenénk 1 napra Raipurt is. Majd vissza Goa -rol Delhibe. Van valami ötlet hogy hogyan érdemes? Van esetleg valami gyorsvonat vagy ilyesmi? Mit érdemes megnézni,mien árak vannak,és mienek az emberek mennyire zaklatják az embert.Előre is köszönöm. Móni
Én még sosem jártam Indiában, de láttam a minap egy blogot, amit egy filmes és egy fotós fiú készít az indiai utazásukról, most vannak kint, április közepéig....amióta nézem ezt a blogot, Indiába vágyom
http://hdhippik.blog.hu/
HD Hippik Két elektromonyikus képalkotó kalandozási messzi indusföldön. A céljuk, hogy leforgassanak három dokumentumfilmet 1 hónap alatt. Vajon sikerül nekik? Kövesd nyomon Őket nap mint nap!
Nagy formátum, kicsi arc.
Gondoltam szivesen nézitek ti is majd ezt a blogot, gyönyörű képek, klassz videók és érdekes írások vannak rajta. Jó szórakozást!
Csak azert kerdeztem mert a mult honapban jartam arra es ugy emlekszem volt valami indiai stilusu kajalda az O utcaban. Es lattam egy masikat is asszem a Dob utcaban kozel a Koruthoz. Mindjart rad gondoltam hogy megjegyzem itt, de biztos ismered az osszes ilyen helyet. Egyebkent Mo.-n az indiai (es mas) jellegu ettermeket indiaiak futtatjak vagy magyarok?
Az indiai biztonsági górék szerint a Pakisztán-pénzelte Lashkar -Taiba nevű szervezethez tartoztak, jó esetben minimum nem az történik, mint ami a parlamenti robbantás után.
Indiai rendőrök lelőtték a mumbai robbantások egyik gyanúsítottját, egy másikat elfogtak
Mumbai, 2006. augusztus 22., kedd (MTI/Reuters/dpa)
Indiai rendőrök lelőtték kedd hajnalban egy rajtaütés során a Mumbaiban (Bombay) elkövetett robbantásos merényletek egyik gyanúsítottját, egy másikat pedig elfogtak - közölték rendőrségi forrásból. Mint egy magas rangú rendőrtiszt elmondta, a rendőrök körülvettek egy ütött-kopott házat a városközpontban, és kutatni kezdtek a múlt hónapban történt robbantások elkövetésével gyanúsított két személy után. A rendfenntartók megadásra szólították fel a keresett személyeket, akik azonban automata fegyverekkel tüzet nyitottak a biztonsági erőkre. A rendőrök viszonozták a tüzet, az egyik gyanúsítottat lelőtték, a másik férfit pedig elfogták. Mindkét gyanúsított pakisztáni állampolgár - jelentette az indiai tömegtájékoztatás hatósági forrásokra hivatkozva. Az indiai rendőrség áttörésként értékelte a rajtaütést a merényletek elkövetőinek felkutatására indított nyomozás során. A nyugat-indiai nagyváros elővárosaiban július 11-én öt vonaton és két vasútállomáson követtek el robbantásokat, amelyek 186 ember életét oltották ki.
Kedveseink Ha tetszik a party, ha tetszik a hely - kérlek ne csempésszetek be alkoholt a bulinkra, mert akkor megint költöznünk kell. Pesti árakhoz viszonyítva ez egy nagyon-nagyon baráti árakkal üzemelő hely, akiknek elsőre nagyon tetszett, amit csináltunk...
jövő szombaton, márc. 4-én este 9:30-tól Bollywood Dance Party címmel indiai bulit tartunk a B63-ban a VI. kerületben! ;) (Bp., Bajcsy-Zsilinszky u. 63., a Nyugatinál a Skála mögött) lesz indiai kaja, sör, lassi, rózsaszirup, bollywoodi és punjabi bhangra popzenék! belépő: 700 HUF http://weblapproba.uw.hu/imgs/BollywoodDanceParty_1280x1024.jpg pár m2 India, gyertek!