Én most szeretnék venni egy Terrano-t, de sajna nincs tapasztalatom róla. Megköszönném, ha mondanál róla pár dolgot. Fogyasztás, megbízhatóság, az autó viselkedése kanyarban, nem pattog az úton? Könnyű vezetni? Terepezési tapasztalatok?
Nekem egy Skoda Felicia 1,6-osom van.Most nyolc éves,háron évesen vettem már el kéne adni de egyszerüen nem visz rá a lélek.Mert nekem ez nagyon bejőtt.Megy mint a rakéta,csendes mebizható,és ami a legjobb ötödikben hegyen völgyön elmegy.
andd: nem, nem lila! Nekem nem tetszenek a szines lámpák! Bár ez sajna sárgán világít, de nem túl erős sárga, így nem annyira feltünő.
Mi az a sok dolog, amiért a rendőr megbüntethet? Fénykép kocsidróóóól???
CXmaniac: Óóóó a kicsike most nyári álmot alszik :-)) Ugyanis a minirolls csak télen teljesít szolgálatot, ha hó van. Na jó, azért majd néha beindítom, ha csak a közértbe kell kisétálni, mert az csak 100 méter. Azért nem állok ki a garázsból... Na persze amilyen sűrűn én közértbe járok :-))))
ath: lehet, hogy igazad van, de nekem így tetszik! tudod, kinek a pap, kinek a paplan... :-)
Aszpirin: nem, nem, nem emléxel rosszul, tényleg piros volt, de így egy kicsit sokkal szebb!!!
Cacho: hát mostmá 4 ködlámpa van. Ráadásul abból az alsó 2 szokott égni is. A felső 2 refire van kötve, úgyhogy az senkit nem zavar. Na persze, ettöl biztos állat autós vagyok, dehát ez van... :-))))
szvsz ez egy kicsit csicsás.
nem kellene a ragasztott beömlőnyílás meg a lámpatakaró, akkor jobb lenne. kár egy ilyen szép autót elcsúfitani!
nekem az első spoiler is egy kicsit túlzás.
nem vagyok futballgyulolo, pont ellenkezoleg, ha jo a foci tetszik!
teged minositettelek, mert nem veszed eszre magad.
175 centi vagyok, 78 kilo, fizikai munkat (is) vegzek, sportolom is (bicikli, konditerem)
utobbihoz: nem vagyok kopasz, es nem "gyurok"!
de latom, mar tobben helyretettek, ugy van, oda irogasd a dolgaid.
Megkérdezem Töled, hogy sikerült-e elolvasnod a topic címét? Néha napján ide jössz, és elmondod, hogy éppen melyik focistának milyen autója van. Ez ebben a topicban senkit nem érdekel, mert itt arról van szó, hogy az ide írogató embereknek milyen az autója!
Tájékoztatlak továbbá, hogy van egy olyan topic is, hogy Sztárok autói. Ez lenne az a hely, ahol ilyen tartalmú hozzászólásaidat elhelyezhetnéd, nem korbácsolva fel idöröl-idöre a topic látogatóinak véleményét.
Első kocsim egy 1985-ös Trabi volt 5 évvel ezelőtt. Szerettem nagyon, csak állandóan probléma volt a karbival.
Jelenleg egy bordó Lada 2107-est "nyúzok", ami szintén 85-ös évjáratú. A trabihoz képest minőségi ugrás volt: kényelmes ülések, tetőablak, 75 LE, csak a szervokormány hiányzik belőle...
Ügy néz ki, hogy tipusváltás előtt vagyok, remélhetőleg egy SAAB 900 boldog tulaja leszek nemsokára. Sajnos a kiszemelt áldozat sem mai gyerek, 20 éves, de nagyon beleszerettem :)
Ha meglesz, majd jelentkezem!
mi nem tudtuk normalis aron gyorsan eladni a kispolszkinkat, anno 13 evesen, 16.000 kmel gyari uj allapotu gumikkal, ujauto szaggal, karc es rozsdamentesen.. mindenki 150-160e ft-ot akart erte adni, mert regi az auto.. Inkabb megtartottuk szegenyt.. :))