Keresés

Részletes keresés

pipi Creative Commons License 2001.03.13 0 0 396
hol vagytok Ti régi játszótársak?
Rock Creative Commons License 1998.12.03 0 0 395
drogozni ugye itt nem kotelezo? Csak a nevsor miatt kerdem.
pipi Creative Commons License 1998.12.01 0 0 394
szervusztok Ti régi hálótársak
Wágner úr Creative Commons License 1998.12.01 0 0 393
Miér' nem a Kocsma Pincéjéből linkeskedsz? Direkt erre van összegyűjtve, de ezt neked is tudnod kéne - csempészáru mind és még gyorsabb is ráadásul!!! :))) Sööört! (ha már felkeltettetek)
Csülök Creative Commons License 1998.12.01 0 0 392
Micsoda kérdés ez, my dear old Wágner? Mér', a levegővételt tán abba lehet hagyni? Na egészségetekre!
Wágner úr Creative Commons License 1998.12.01 0 0 391
Mi van?! Má' megin' felébresztettek, pedig itt olyan nyugodtan szunyáltam a mexokott asztal alatti helyemen... Most akkor iszunk?
Színes Géza Creative Commons License 1998.12.01 0 0 390
na, kis szünet után...
a főcső
neduddgi Creative Commons License 1998.10.19 0 0 388
zsoltu,
koszonom az informaciot. Ennek megfeleloen foglak kezelni....
neduddgi Creative Commons License 1998.10.19 0 0 386
zsoltu,
Mondom: " ...vegigolvastam EZT a topicot ismet, nem talaltam olyant benne, hogy ne hallottam volna rolad. " Te sosem abban reagalsz ahol megszolitva erzed magad? Ennyire nem borulhat el az agyad az idegessegtol. Mibol gondolod, hogy mindenki olvas mindent. Orulhetnel, hogy magyarazom itt a naiv idealizmusodat. Kepzeld mar el, hogy valaki ide benez, mas topicot nem olvas, es csak sasol, hogy miket firkalsz....
Ja, es MARKS & SPENCER

Szines Geza,
Hmmmm... milyen furcsa - bar bizonyara veletlen -, hogy milyen gyors egymasutanban irtok ti mindig egymastkovetoen.
Nem szeretem a tudathasadasban szenvedo|nem deklaraltan tobb nickeseket|.
Na Astala Vizsla Baby...

Wágner úr Creative Commons License 1998.10.19 0 0 384
Eztet mindenesetre igyuk meg, aztán meg majd kiderül, vagy nem... de az is akkor már mind1 :)))
Színes Géza Creative Commons License 1998.10.19 0 0 383
Méghogy én lennék a zsoltu... De hát az nem lehetek én?!?!! Mi lenne akkor a rajongóimmal?
a főcső
neduddgi Creative Commons License 1998.10.18 0 0 381
Ja, meg valami. ha Szines Geza = zsoltu, akkor szijjatok gazt mindketten.
Ha nem, akkor a fenti mondatom ignoralando.
Mivelhogy igy lett a brekeges alairva:
"zsoltu/Színes Géza"
neduddgi Creative Commons License 1998.10.18 0 0 380
Szines Geza,
Koszonom.
zsoltu
ne bántsd neduddgit, jó ember az, csak kicsit nyers a modora... Ez meg egy fémszívűnél foglalkozási ártalom, nem?
A főcső
neduddgi Creative Commons License 1998.10.13 0 0 377
De csitt, mily fény tör át ablakon?
Napkelte az, s Napja neduddgi
neduddgi Creative Commons License 1998.09.17 0 0 376
Nincs itten semmi sorvezetek... Csak a duma meg a pialas allandoan. En probaltam. Majd megcsinalom magamnak, es akkor csak az en monitorombol fog folyni...
SORT!
tomi Creative Commons License 1998.09.17 0 0 375
Oké Szines Géza!

A jövőben ehhez tartom magam!

ÜDV

Csülök Creative Commons License 1998.09.17 0 0 374
Mit nem hallok (illetve olvasok)? Itten az író kollégákat szapulják, miközben az egyik legnagyszerűbb alkotó (szerénységem tiltja megnevezni!) lassacskán szomjan vész? Sör meg sehol! Na szép! Sebaj, majd én hozok magamnak, kicsit is, meg nagyot is:

NAGY HORDÓ

Használati utasítás: a nagy hordó a kis hordóból nyílik, egérklikk alkalmazása által.
Színes Géza Creative Commons License 1998.09.16 0 0 373
Csutak Tomi!
Az a helyzet, hogy én VAGYOK a nagyvilági főcső. A regényíró meg nem jól írta meg a regényet, mert a Színes Gézaság a nagyvilági főcsőséggel egyenértékű valami.
Ízlelgesd csak a nevet.
a főcső
tomi Creative Commons License 1998.09.16 0 0 372
Te Szines Geza

A regeny(ek)ben egyaltalan nem Te voltal a Nagyvilagi Focso!
Vagy ez benne a poen?

UDV
Akkor en meg Csutak

Csülök Creative Commons License 1998.09.16 0 0 371
Na, nehogy má', hogy sehol ne lehessen egy laza (két laza, három laza, ...) seritalt benyakalni a nagy viták közepette!!
Tényleg, Wágner úr, hol tart a Sörvezeték nemes ügye?
neduddgi Creative Commons License 1998.08.31 0 0 370
Voroskarom,
Elfelejtettem :((
Voroskarom Creative Commons License 1998.08.31 0 0 369
neduddgi
Most már ideje befejezni a mondatot. Érdekelne. Mit is mondtál?
neduddgi Creative Commons License 1998.08.28 0 0 368
Voroskárom, Ha csak hu........... Na eltereltek itten a gondolatomat.

Wagner ur,
Maga meg mara........ Na megint elterelik itten a gondolatom.

Voroskarom Creative Commons License 1998.08.28 0 0 367
neduddgi
Hát persze, hogy ragaszkodom a vodkához, az a kedvencem! Persze a sört is megiszom, ha Wágner úr szolgálja fel. Steppenwolf-ügyben meg csak a jövő héten várható megoldás. (Lassan függőség alakul ki bennem. Rosszul vagyok, ha nem ülhetek az asztalnál. Lehet ez kóros is?)
Wágner úr
nem baj, ha csempészett a pia, csak rendesen adózz utána. (Tanútam ezt a hozzáállást.)
Vöröskarom
neduddgi Creative Commons License 1998.08.28 0 0 366
Na! Ez az! Az a karton ott a hatterben nagyon szimpatikus. Csak nincs hozza nyitom.
Wagner ur?
neduddgi Creative Commons License 1998.08.28 0 0 365
Na megjott az eccakas muszak. Csokollak, de tegnap megkaptad a sorodet csicsas korsoban, most meg megsem mondasz le a vodkarol? Makacs egy noszemely vagy Te!
Steppenwolf ugyben mi a helyzet?
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.28 0 0 364
Nagysád, természetesen állok, hukk, bocsánat, inkább ülök, hukk, bocsánat, na jó, akkor fexem itten a rendelkezésére, DE felszolgálni attól még tudok.. szóval, mondjuk a mai vígságot kezdjük ezzel... hukk, bocsánat.

A neduddgi meg érje be mondjukezzel! Nem kell állandójan azt a Guinnesst követelni, mert már az egész készletet megitta és még nem futott be a következő csempészhajó... hoppá, most akkor itten elszóltam magam a Bolontsági királynő előtt?

Voroskarom Creative Commons License 1998.08.28 0 0 363
Wágner úr
Máris biztosra veheted azt az állást ott az udvarnál. A jövendőbelimmel ugyan még nem beszéltem meg a dolgot (most a kikötőben mászkál ingoknitaterrábanvagy miben, s ezen okból kifolyólagosan sűrűn verik), de tutira el van intézve. Persze én akkor is kapom a vodkámat, igaz?
neduddgi Creative Commons License 1998.08.27 0 0 362
:)))))) GUINNESS!!!! :))))
Csak egy uveggel? :((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!