Miér' nem a Kocsma Pincéjéből linkeskedsz? Direkt erre van összegyűjtve, de ezt neked is tudnod kéne - csempészáru mind és még gyorsabb is ráadásul!!! :))) Sööört! (ha már felkeltettetek)
zsoltu,
Mondom: " ...vegigolvastam EZT a topicot ismet, nem talaltam olyant benne, hogy ne hallottam volna rolad. " Te sosem abban reagalsz ahol megszolitva erzed magad? Ennyire nem borulhat el az agyad az idegessegtol. Mibol gondolod, hogy mindenki olvas mindent. Orulhetnel, hogy magyarazom itt a naiv idealizmusodat. Kepzeld mar el, hogy valaki ide benez, mas topicot nem olvas, es csak sasol, hogy miket firkalsz....
Ja, es MARKS & SPENCER
Szines Geza,
Hmmmm... milyen furcsa - bar bizonyara veletlen -, hogy milyen gyors egymasutanban irtok ti mindig egymastkovetoen.
Nem szeretem a tudathasadasban szenvedo|nem deklaraltan tobb nickeseket|.
Na Astala Vizsla Baby...
Ja, meg valami. ha Szines Geza = zsoltu, akkor szijjatok gazt mindketten.
Ha nem, akkor a fenti mondatom ignoralando.
Mivelhogy igy lett a brekeges alairva:
"zsoltu/Színes Géza"
Szines Geza,
Koszonom.
ne bántsd neduddgit, jó ember az, csak kicsit nyers a modora... Ez meg egy fémszívűnél foglalkozási ártalom, nem?
A főcső
Nincs itten semmi sorvezetek... Csak a duma meg a pialas allandoan. En probaltam. Majd megcsinalom magamnak, es akkor csak az en monitorombol fog folyni...
SORT!
Mit nem hallok (illetve olvasok)? Itten az író kollégákat szapulják, miközben az egyik legnagyszerűbb alkotó (szerénységem tiltja megnevezni!) lassacskán szomjan vész? Sör meg sehol! Na szép! Sebaj, majd én hozok magamnak, kicsit is, meg nagyot is:
Használati utasítás: a nagy hordó a kis hordóból nyílik, egérklikk alkalmazása által.
Csutak Tomi!
Az a helyzet, hogy én VAGYOK a nagyvilági főcső. A regényíró meg nem jól írta meg a regényet, mert a Színes Gézaság a nagyvilági főcsőséggel egyenértékű valami.
Ízlelgesd csak a nevet.
a főcső
Na, nehogy má', hogy sehol ne lehessen egy laza (két laza, három laza, ...) seritalt benyakalni a nagy viták közepette!!
Tényleg, Wágner úr, hol tart a Sörvezeték nemes ügye?
neduddgi
Hát persze, hogy ragaszkodom a vodkához, az a kedvencem! Persze a sört is megiszom, ha Wágner úr szolgálja fel. Steppenwolf-ügyben meg csak a jövő héten várható megoldás. (Lassan függőség alakul ki bennem. Rosszul vagyok, ha nem ülhetek az asztalnál. Lehet ez kóros is?)
Wágner úr
nem baj, ha csempészett a pia, csak rendesen adózz utána. (Tanútam ezt a hozzáállást.)
Vöröskarom
Na megjott az eccakas muszak. Csokollak, de tegnap megkaptad a sorodet csicsas korsoban, most meg megsem mondasz le a vodkarol? Makacs egy noszemely vagy Te!
Steppenwolf ugyben mi a helyzet?
Nagysád, természetesen állok, hukk, bocsánat, inkább ülök, hukk, bocsánat, na jó, akkor fexem itten a rendelkezésére, DE felszolgálni attól még tudok.. szóval, mondjuk a mai vígságot kezdjük ezzel... hukk, bocsánat.
A neduddgi meg érje be mondjukezzel! Nem kell állandójan azt a Guinnesst követelni, mert már az egész készletet megitta és még nem futott be a következő csempészhajó... hoppá, most akkor itten elszóltam magam a Bolontsági királynő előtt?
Wágner úr
Máris biztosra veheted azt az állást ott az udvarnál. A jövendőbelimmel ugyan még nem beszéltem meg a dolgot (most a kikötőben mászkál ingoknitaterrábanvagy miben, s ezen okból kifolyólagosan sűrűn verik), de tutira el van intézve. Persze én akkor is kapom a vodkámat, igaz?