Nekem is nemrég kigyulladt a szőrős lámpa. Csak hogy én azt hittem az egyémben nincs ilyen visszajelző. Perszi mindjárt beparáztam, mi a baja az autónak. De aztán hamar megtaláltam a kézikönyvben. Nekem egy hátsó helyzetjelző ment ki.
Múltkor egy ügyfél az ajtón kimenet még visszaszólt, hogy legyek már szíves cseréljek neki egy izzót jobb elől, az off autóban.... cirka 3 - 3.5 óra alatt lökhárító le-föl, lámpa ki-be, és már jó is volt
na ez jó. Az életem párja kb egy éve egyszer felhívott és tanácstalanul mondta, hogy nem tudja mi a baj, de világít egy napocska a műszerfalon, most mit tegyen....
Régebben még zsigulis korszakban sztori hasonló: világit az Aladin lámpa.
Segítsetek légyszi olyan ügyben, hogy van egy 3 és fél éves O2-m, amiben ilyenkor hideg időben, előről, a futómű felől bukkanókor, fekvő rendőrön stb. való áthajtáskor recsegő, ropogó hang hallatszik, olyan mint amikor az az előző O1 autómban elkoptak a stab szilentek. A helyi POHU szervizben azt mondta a szerv. vezető, hogy O2-ben ez a hiba már nem jelentkezhet, mert ebben már másképp oldották meg. Ezt tavaly télen mondta. Most is voltam bent, ismét jeleztem, hogy valamit kellene kezdeni, mert nem állapot, hogy egy ilyen autóval úgy közlekedjek, főleg Győrben a városban, hogy nyekereg, recseg, ropog, mint egy régi vacak roncsautó. Most azt mondták, hogy oké, kicserélik a szilenteket, majd felhívtak, hogy komplett stab. rudat kellene cserélni, mert ennél már a stab.-ra rá vannak sütve a gumialkatrészek, tehát egyben cserés. Ez 40E+1,5 óra munka, olyan 55e lenne a vége, de lehet, hogy fél év múlva ismét ilyen lenne, és csak üljek be egy másik hasonló korú O2-be, az is biztos így nyekereg. É n nem akarom elhinni, hogy ez így működik, tudtok-e esetleg Győrben, vagy környékén egy megbízható, és korrekt szervízt, amolyan helyi KoBe-t, akinél meg tudnám nézetni? Előre is köszöm.
Nos, nem hiszem. Mennyi árban a differencia az RS es a normal kasztnis 1.8T kozott. A versenyző tipus az RS-t valasztja. Pl. én még nem probaltam a vegsebesseget a gepnek. 4.-ben sem... Na jó, ritkan megnezem, milyen a hangja 6000 felett. 5.-ben odalepni csak emelkedon merek, autópályán.
Ma este megjelent a szőrös izzó a műszerfalon. 4,75 év után kiégett az első izzó az Octiban, a bal első tompított.
Cserélem mindkettőt, mert pár nap múlva úgy is kiég a másik is... Ahogy az általában lenni szokott.
Gondoltam, újítok valami nagyobb fényű izzót, bár nekem nincs bajom az O2 lámpájával, csak ha lehet jobb, miért ne?
Van egy szavazatom az Osram Silverlight izzókra. Várom a véleményeket, ellen véleményeket, egyéb javaslatokat. H7-es izzó kell, de nem akarok megemelt teljesítményűt, ne melegedjen jobban, mint szabadna... A kékes fénytől kiráz a hideg, szintén felejtős.
Egyenlőre ezt találtam,itt a jobb oldali oszlopban zárójelben szerepel a 7 személyes verzió,egyenlőre kérdőjeles...lehet,hogy csak tanulmányautó,vagy még túl korai...
Harmadik sor fordítva?Ezt a baromságot...már a Mercinél is meghülyültek??:)
Mondjuk nálunk 2 gyermek van,+asszony,meg néha édesanyám és/vagy anyósom,de ez évi 2-3 alkalom.Általában 4-en megyünk,tehát a "sima"SuperB is elég lenne:)A kombi nyaraláskor verhetetlen,de évi 2 alkalom miatt luxus...
Én is olvasom ezeket a lapokat, de nem láttam benne utalást, persze lehet, hogy csak elsiklottam felette...
A felsorolt típusokban a 3. sor rendesen áll, a Merciben pedig hátat fordít a menetiránynak, arra mondtam, hogy nem praktikus.
Rendes 3. sorral ellennék, bár nekem elég lenne a Superb simán is, hiszen egy fiam van, annak egy anyja és anyósból, nagymamából is csak egyet fuvarozunk rendszeresen, tehát a max. létszám öt fő, de jellemzően csak négy.