Vissza a fogyasztáshoz:) Klíma auto üzem, ülésfűtés on, párásodás miatt sok üveg és tükörfűtés stb PD TDI (96 kw) vegyes útvonal 5 liter!!! Város (Bp) este 4,7 liter!!! Város (Bp) nappal 6,2 liter!!! Autópálya 145 tempomattal 6 liter!!! Pl. 110 utazóban 3,6 literrel el lehet autózni 6-ban.
Előzőek alapján nem rossz eredmények:) Gázolaj adalékolva! Most két adalékot használok, cca 0,3-0,5 deci a hatás... Ajánlani tudom a Castrol mérőnyakas adalékát, illetve a Slovnaft Super Additiv adalékát!
Nekem nem kell jobb autó. Eddig azt gondoltam a francia PSA szívó diesel a fogyasztásbajnok.... Tévedtem!
Esetleg aki bírja a cseh nyelvet megnézhetné a cseh konfigurátorban mert ott már szerepel. Én néztem, de nem boldogulok vele.A német konfigurátorban még nincs benne a Combi meg persze a magyarban sem.
Állítólag a jelenlegi Touran technikáját fogja megörökölni a leendő Skoda egyterű, nekem ez mondjuk elég is lenne méretileg.
Erről a 7 üléses Superb Combiról viszont még nem hallottam, nem találok róla a neten sem infót.Hol hallottad ezt?Nekem méretileg egy ilyen jellegű 7 üléses is elég lenne nem ragaszkodom az egyterűekhez, sőt.
Ránéztem a dologra és kiderült, hogy a mai casco egy nagy-nagy nepperként funkcionál. Biztosítók termékeit értékesíti, ill bankokét. Hogy pontosan kié az adott ajánlat az nem derült ki.. Nekem 2300ft/hó ajánlatot dobott a gép. Érdekes módon a gyári snassz indításgátlón kívül semmi plussz riasztó beszerelést nem kértek.(opcióknál csak a gyári ind gátlót pipáltam, és nem írt elő módositást a védelemben)
2. megkeresed a www.sof.hu oldalon a nullázás leírását a szerviztippekben, de ebben az esetben átáll fix 15.000 km-re a szervizintervallum, ami talán nem szerencsés, ha a drágább Longlife olaj van a kocsiban.
Lopás casco ügyben valaki tudna segíteni? Illetve ajánlani olcsó bitositót?? Milyen feltételek, mennyibe kerül, stb...
Nagyon egyenre szabott feltetelek vannak. Minden biztositonak megvan a maga preferalt celcsoportja, nekik jobb arat adnak. Ird be az adataid a www.biztositas.hu-n, es kepben leszel.
MaxiDOT-om van, es a Service now-t lattam a kijelzon, nem viccbol kezdtem az irasnak :) Mondjuk ugy 26e km utan amikor lekerdeztem utoljara, akkor is az volt. Elotte ugy 13e korul kerdeztem akkor szepen kiadta, hogy 26xxx van hatra vagy 5xx nap. Most meg semmi becsles, bar csak 500km-t mentem a szerviz ota.
Köszi, de nem kell. Nekem tetszik ez a box, extrák nélkül majd kibírjuk valahogy:) Lopás casco ügyben valaki tudna segíteni? Illetve ajánlani olcsó bitositót?? Milyen feltételek, mennyibe kerül, stb...
Lehet, hogy nem nullázták. Nullázás után egy darabig a MaxiDOT kijelzőn --- km és --- days szerepel. Azt nem tudom, hogy a normált kis kijelzőn hogy jelzi azt, hogy egyelőre fogalma nincs, mikor kell szevizelni, mert még nem volt hajlandó kiszámolni.
Azért kizártnak tartom, hogy Service now-t írjon...
Alkudni asszem mindig lehet, de én mégis többet fizettem. De így van telelőgumim, szervíz, zöldkártya, meg fress vizsga. Sztem nekik is bőven megérte, ha mindent a MARADÉK, és az ÖNKÖLTSÉG nevű helyekről dobtak bele. Persze nekem is, mivel ha jövőre, mikor minden esedékes lett volna fizetek érte, akkor borsosabb az ár. A 8 éves Swiftemre pedig azt mondták, h tökéletes állapotban van. már akkor nézték vevőjelöltek, amikor még alá sem írtam a papírokat. 74000km, be is cserélték. Gondolhatjátok, h erre az igazi Szívcsücsökre mennyire fogok vigyázni.
Igen, pont igy. Most nem tudom, hogy 30e vagy 15e-es cikluson vagyok, bar remelem, hogy a 30-ason. Valamint szol-e a szamitogep, ha kozeledik a kovetkezo szerviz vagy sem? Gondolom nem, mert mar most szervizbe akar vinni.
Szia, így próbáltad?
Ha szeretnénk megtudni, mennyi idő és/vagy km van hátra a szervizig, kapcsoljuk be a gyújtást, majd nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a napi km számláló nullázó gombját több, mint 2 másodpercig. A számlálót ez nem nullázza (pontosabban először nullázza, de aztán rájön, hogy akarunk tőle valamit és szépen visszaállítja a korábbi értéket).
Ekkor 10 mp.-ig kijelzésre kerül az összes km számláló helyén egy villáskulcs és a szervizig megtehető km-ek száma, majd ezután a hátra lévő napok száma.
Csak a VAS 5051 és VAG 1551 műszerrel lehetséges a visszaállítás úgy, hogy továbbra is meghosszabbított szerviz ciklust mérjen a műszertábla.
Az nagyon sok. Én 16.000ft-ért találtam a neten boxot, amit beis szerelnek ebben az árban. Azt viszont nemtudom mit kell még cserélni. Kézifék kart? Ha valaki beépített már ilyent, az leírhatná a pontos menetét a dolognak.
A heten megvolt az elso szervizem. Mivel kimelem a kocsit 29500-nal kerult sorra a szerviz, es a kompi szerint volt meg 500km-m, vagyis meghalalja a kimelest. A szerviz 65 ropi volt, kicsit sokallom, bar ceges a kocsi (1.6MPI). Ma raneztem, hogy mit mond a kovetkezo szervizre (km nullazot nyom, es raad gyujtast), erre azt irja, hogy Service Now. Elfelejtettek valamit kinullazni a szervizben? Meg lehet-e otthon csinalni? Csipu