Keresés

Részletes keresés

Salax Creative Commons License 2000.10.16 0 0 299
valójában björk nem "dolgozott" együtt madonnával, eddig még nem is találkoztak, legalább is björk ezt állítja
:-)) Ez ugy hangzott, mintha titkolni akarna...o nem is latta, nem is hallotta, nem is tud rola semmit.
amit kifejezetten madonnának, és nem magának írt.
Vajhh mire gondolt kozben? Egyre gyanusabb a dolog ;-) Madonna leszbikus hajlamairol eddig is tudtunk...es hat a kisasszony szamait meghallgattva ...
Csak vicc volt... nagggyon gyenge... megyek, felirom magamat...
Előzmény: Karvel (298)
Karvel Creative Commons License 2000.10.14 0 0 298
valójában björk nem "dolgozott" együtt madonnával, eddig még nem is találkoztak, legalább is björk ezt állítja. a bedtime story-t björk nellee hooper-rel írta meg, aztán madonna és nellee hooper producerkedett a felvételeknél. egyébként azt olvastam, hogy miután madonna meghallgatta a 'debut'-t egy egész albumot akart björkkel készíteni, de björk csak erre az egy dalra volt hajlandó, amit kifejezetten madonnának, és nem magának írt.
Előzmény: Euro Zero (296)
Elephant Creative Commons License 2000.10.13 0 0 297
Nem, a szam cime Bedtime Story. Csak a szorszalhasogatas kedveert.
Előzmény: Euro Zero (296)
Euro Zero Creative Commons License 2000.10.13 0 0 296
szerintem, jobb, ha ennel az anyagnal nem lesz semmi mix, elveszne a feeling

mas
nem tudtam korabban, hogy Bjork egy szam erejeig egyutt dolgozott Madonnaval, a Bed Time Stories a szam cime, ha yol tudom, talan Madonna legjobb szama, de nem Bjork miatt

Elephant Creative Commons License 2000.10.13 0 0 295
Én speciel örülök hogy nem lesznek mixek. Én már nem bírom anyagilag.
Előzmény: Karvel (294)
Karvel Creative Commons License 2000.10.13 0 0 294
ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem lesz se kislemez, se remix, se videóklip, se semmi a selmasongs-ról. :o( várnunk kell áprilisig, amikor is majd megjelenik a következő album, a 'domestica'.
viszont a harper's barzaar-ban van egy cikk björk-ről, amiben megemlítik, hogy ősszel (most?) csinálnak egy új videóklipet ami rendezéséhez björk azt a két fotográfust kérte fel, akik a volumen borítóját csinálták.
ennyi.
Előzmény: Salax (293)
Salax Creative Commons License 2000.10.13 0 0 293
Asszem kezd beérni a Selmasongs. Elég jó a Scatterheart és igéretesen kezdődik az In the Musicals is... tényleg nagy kár, hogy mindegyikbe belepacsmagoltak a szimpatikusok. Alig várom a mixeket és a verziokat. Számomra igy a nyitó- és zárószámok a legelfogadhatóbbak, mert tisztábbak. A többi egy kissé zabkása jellegü.
Várom a (személyeskedéstől sem mentes(-: kritikai észrevételeket.
Előzmény: waters (287)
zsosz Creative Commons License 2000.10.06 0 0 292
"Brodsky Quartetos Hyperballad"

jujj, ezt most mutatta meg nekem valaki...hat le vagyok nyugozve...eddig csak imadtam a kisasszonyt, de mostmar....hatnemistudom...sokkal jobban, na

zsosz

Előzmény: Elephant (286)
Salax Creative Commons License 2000.10.06 0 0 291
Eredetileg valoban Yorke, de mivel a filmben a cseh lanyrol van szo, igy a hapsibol is Yorek lett. Es nem Thom, hanem Miloslav :-)
Előzmény: Bloodflower (290)
Bloodflower Creative Commons License 2000.10.06 0 0 290
mármint Thom Yorke
Előzmény: Bloodflower (289)
Bloodflower Creative Commons License 2000.10.06 0 0 289
Láttam az I've seen it all klipjét... az a legszarabb benne, hogy nem Thom Yorek énekel a videón, hanem gondolom a főszereplő, csak neki semmi hangja nincs....

szóval NAGYON gáz!!!!!!!

remélem a film azért jobb lesz...

a Selmasongs pedig jó. nekem tetszik. swing meg minden, ami egy musicalhez kell...:-)))

Elephant Creative Commons License 2000.10.05 0 0 288
En meg döntöttem: varok meg egy darabig. Inkabb vettem egy pj harvey-t 1900 Ft-ert. Hat nem jo?
Előzmény: waters (287)
waters Creative Commons License 2000.10.05 0 0 287
Mi is megvettük ma...
Elsőre furcsa,de biztos jó lesz...
Viszont a rendes lemeztől többet várok...
Üdv
W
Elephant Creative Commons License 2000.10.05 0 0 286
Ez az! Adj neki, Salax! En is szeretem az ilyen csaladi agymosasokat. Anyukanak mivel kell kezdeni a Bjork oktatast? Hat ott van pl. az It' Oh So Quiet, vagy egyeb dallamosabb dolgok. Nepzenesz, jazzos tesonal? Szinten Brodsky Quartetos Hyperballad, vagy So Broken. Aztan johetnek a kemenyebb dolgok. A tobbi megy, mint a karikacsapas.
Előzmény: Salax (285)
Salax Creative Commons License 2000.10.05 0 0 285
Nemazéé, de nem szoktatok beszélgetni?
Én néha még egyedül is :-\
Elmondom most Nektek, mi a kirájj Björkben.
Tesóm komolyzenész. Ezt odáig fejlesztette, hogy még klasszikus darabokat sem hajlandó CD-n hallgatni, azt mondja, ha arra vágyik, meghallgatja élőben, eredetiben. Szerintem parás a dolog, voltszerencsem hattyúktavát "élvezni" Pege interpretálásában - nagyon gáz. Szóval hugica kicsit sznob, de én nem adtam fel, és nyomultam hozzá mostani, mai czuczokkal. Egy kis trip-hop, Tricky, LononFunkAllStars, Jameroquai, TransGlobalUndergrund, Twin Peaks, ez-az. Midőn "ezthallgasdmeg" felkialltassal Kingkongként felmásztam a mjuzikcenterére, a homlokán összefutottak a ráncok, arcán a Dawn-kórosokra oly jellemző feszült figyelem ült meg, és a zene első taktusaira, migrénre kivatkozva elvonult. Néha csak egy kis almáspalacsintával sikerült lecsalogatnunk a hálószobájából. Aztán elvittem neki a kék CD-t. Egyből a Hyperballad-dal nyitottam. Végighallgatta! Aztán valami olyasmit mondott, hogy ha valamit a Spielberg csinál akkor az emberek máris összepisilik magukat a gyönyörtöl, és hogy egy vonósnégyesnek mennyire meg kell küzdenie a sikerért. Majd migrénre hivatkozva elvonult. Ezt ugyan nem értem kristálytisztán, de láttam, a bogár benn van a fülben. Egy hét múlva jártam nála megint, és a sok bla-bla között egyszer csak megjegyezte, hogy a multkor valami igénytelen germán zenetévé ment a háttérben, amikoris felfülelt egy hangra, ami szerinte a Björké volt, és hogy a klipp uncsi, és a zene se egy nonplusultra, de az énekes az egészet olyan érdekessé és izgalmassá tette. Végül is, hogy melyik az a klipp - tán örökre titok marad,
és még az is felmerülhet, ( bár tesóm hallását ismerve ennek kicsi a sanssza,) hogy nem is Björköt hallott, de ennek nincs jelentösége. A lényeg, hogy megjegyezte magának a dolgot, és foglalkoztatta vele az agyát. Értéket talált magának benne, a maga szakmai szemszögéböl is, és azt hiszem, ez sokkal fontosabb mint hogy a hölgy svéd e, kövér e, vagy fa hangja lenne.
Üdvötlettel: Salax
Előzmény: Salax (284)
Salax Creative Commons License 2000.10.03 0 0 284
Csak nehogy megird hogy vegulis mennyiert es hol, mert rogton elkap egy hatsofali.
Előzmény: gfq (283)
gfq Creative Commons License 2000.10.02 0 0 283
4900 Ft??!! Ezeknek elment az eszük? 2 hetet kell 32 perc zenére, és még van pofájuk ennyit kérni érte? Basszus, hát várok még egy hetet és megkapom fele áron.
A Universal b***** meg! A Universal b***** meg! És így tovább!
Előzmény: Salax (280)
Euro Zero Creative Commons License 2000.10.02 0 0 282
Mark Bell lesz az uj DM lemez producere is, tobbek kozott.....
zalus Creative Commons License 2000.10.02 0 0 281
album? ez a 7 számocska..?

nekem kedvencem az all is full of love video mixe, a jóga és a human behaviour.

björk-rajongók! hallgassatok lfo-t! ugyanis annak a kreatív főmuftija is mark bell (volt).

Salax Creative Commons License 2000.10.02 0 0 280
>nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a selma's song igen gyengécskére sikeredett. van ehhez >valymi köze mark bellnek??? ki produkálta hozzá a szinfónikus aláduruzsolást?
Csutortokon talalkoztam eloszor az albummal a Fotexben 4890 HUF-ert. A Virgin-ben volt meg, detto ua. Vegul is vasarnap vettem meg egy Music factory-ban 4500-ert. Meg szokjuk egymast.
Erzodik rajta hogy filmzene, de megsem soundtrack. Elso blikre az "I've seen it all" jott be, es kevesbbe a "107 steps". Konnyen hallgathato az elso es az utolso track, de en (csaladi kotelezettseg miatt) mindig is vonzodtam a szimfonikus duruzsolashoz.
Itt jegyzem meg, hogy abszolut kedvenc szamom a Hyperballad. Eddig.
Előzmény: zalus (279)
zalus Creative Commons License 2000.10.01 0 0 279
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a selma's song igen gyengécskére sikeredett. van ehhez valymi köze mark bellnek??? ki produkálta hozzá a szinfónikus aláduruzsolást?
Karvel Creative Commons License 2000.09.30 0 0 278
björk.com/unity
gyerekek, teljesen megújult a hivatalos björk oldal!!! a websense (www.bjork.com) fúzionált az ultimate inimate-tel. ezt látnotok kell. gyorsan regisztráljon mindenki. van néhány vadi új és gyönyörű szép kép a snips+bits/photo szekcióban, van üzenő tábla (fórum), chat és készülődik e-mail szolgáltatás, képeslap küldés, miegymás.
i'm overexited!
Euro Zero Creative Commons License 2000.09.28 0 0 277
igen, a Gerngross aruhaz 4. emeleten levo Saturn boltban
MacFly Creative Commons License 2000.09.28 0 0 276
haho, mar megint becsi kerdeseket szegeznek, megpedig, hogy hol is lehet 170ATS akcios bjorkot venni (Virgin, Gerngross?), mert ugy nez ki, valakit meg tudok kerni vasarlasilag.
Előzmény: Euro Zero (273)
Salax Creative Commons License 2000.09.28 0 0 275
Nincs Tv-m. Illetve van, de kizarolag videozasra hasznalom. (Antenna nincs is rakotve) Ennek ellenere, illetve pont ezert, ha valaki tudna olyan site-ot ahol full Bjork-videok talalhatoak, megkoszonnem a kozlesuket. Gondolom ez mar volt tema a topicon, de hat nem lephetunk ketszer ugyanabba a folyoba. (Sot, egyszer sem.)
Elnezest az ekezetlensegert, de most erre alt ra a kezem.
Előzmény: Karvel (274)
Karvel Creative Commons License 2000.09.27 0 0 274
friss a z plusz-on. gondoltam beprogramozom a videot, hatha ujra leadjak az i've seen it all videoklipszet, aminek hetvegen csak a veget lattam. es leadtak. tegnap este mikor hazaertem leulok a tv ele, megnezem a felvett friss-t es lam, bjork-kel kezdenek.
gyerekek, en 93 ota oda vagy bjork-ert, de ettol fuggetlenul nem imadok mindent, amihez koze van ill. volt. a klip valojaban egy jelenet a dancer in the dark-bol... es kiabrandito. a zene egeszen szep, bar tenyleg csak a vege az igazan frenetikus, addig csak ugy el van, de...
peter stormare (enek)hangja nevetseges, a vagas hihetetlenul sz*r, ilyen foku pancsersagot regen lattam. pl. az egyik pillanatban bjork haja, ami ossze van fonva, valami kontyfelesegben lotyog a tarkojan, a kovetkezoben mar teljesen le van eresztve, majd egy pillanattal kesobb ujra fel van tuzve!!! aztan hasonlo finomsagok, mint az, hogy 2x is belatunk bjork szoknyaja ala, hogy noveljuk a dramaisagot, gondolom. teljesen felesleges villanasok a kepek kozott, csak azert, hogy megmutassak: itt bizony 100 apro digitalis kameraval vettuk fel ezt a jelenetet, hat legalabb egy kepet mutassunk meg minden kameraallasbol, nem szamit, hogy az csak mondjuk bjork ruhajanak egy darabjat mutatja. az utolso percekben tanui lehetunk annak is, hogy bjork egy pillanatra osszecsuklik es elterul a foldon (elajul?), de mindenfele ok es magyarazat nelkul, de a kovetkezo pillanatban mar rohan a vagonok mellett (valamikor biztosan felallt a masodperc tort resze alatt). kozben balettozo es terego hazaspart lathatunk, ami egy musicalben meg nem is szokatlan, viszont ehhez jelenethez abszolut nem illik.
a zene viszont szep, bar szamomra csiszolatlannak hangzik. en 3-ast adnek neki , de csak a zene miatt. ha a film egesze is olyan lesz, mint ez a vonatos jelenet, azt hiszem a duhtol es kiabrandultsagtol nem fogok latni, mikor kijovok a mozibol.
annak, aki meg nem latta: szerintem a heten meg biztosan leadjak a friss-ben: hetkoznap 18:40-18:55, szombatonkent van egy 1 oras oszefoglalo a heti musorokbol, de nem tudom, mikor.
Euro Zero Creative Commons License 2000.09.27 0 0 273
ez az egyik legjobb Bjork, amit hallottam. Mark Bell-lel ugy keverik a hangokat, hogy egy par industrial-hero szegyellheti is magat
Becsben most akcioban kaphato, 170 ATS-ert, az baratok kozott is 3300 Ft
MacFly Creative Commons License 2000.09.27 0 0 272
wave-ben ujfent holnapra igerik
MacFly Creative Commons License 2000.09.26 0 0 271
en inkabb elek a telefonhivas elonyeivel, legalabbis addig amig kideritem, hogy van e a wave-ben :)
Előzmény: gfq (270)
gfq Creative Commons License 2000.09.26 0 0 270
Nemetorszagban 28-an van a premier.

En viszont arra lennek kivancsi, hogy a Selmasongs-ra mennyit kell meg varnunk. ma voltam bent a Wave-ben, azt mondja a pasi, hogy ma jelent meg, naluk holnap delutanra varhato. Ma jelent meg? Milyen hulyeseg ez? ha ma megjelent volna, akkor a Fotex-ben lenne. Ott is voltam bent... 2x is, a csaj nezegetni kezd a szamitogepben. "Mi a cime?" Nagyokat nez, nincs benne a gepben, pedig ha valami meg van rendelve, annak benne kellene lennie. Szoval, holnap megyek a Wave-be, es ha szerencsejuk van, nem lesz tomegmeszarlas.
A Wanted uj szama egy kukkot nem szol a Selmasongs-rol, de van egy feloldalas reklam. Universal Music - Selmasongs... Bla-bla-bla. Universal Music? K***** anyatok!

Előzmény: Salax (268)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!