Egyenlőre ezt találtam,itt a jobb oldali oszlopban zárójelben szerepel a 7 személyes verzió,egyenlőre kérdőjeles...lehet,hogy csak tanulmányautó,vagy még túl korai...
Harmadik sor fordítva?Ezt a baromságot...már a Mercinél is meghülyültek??:)
Mondjuk nálunk 2 gyermek van,+asszony,meg néha édesanyám és/vagy anyósom,de ez évi 2-3 alkalom.Általában 4-en megyünk,tehát a "sima"SuperB is elég lenne:)A kombi nyaraláskor verhetetlen,de évi 2 alkalom miatt luxus...
Én is olvasom ezeket a lapokat, de nem láttam benne utalást, persze lehet, hogy csak elsiklottam felette...
A felsorolt típusokban a 3. sor rendesen áll, a Merciben pedig hátat fordít a menetiránynak, arra mondtam, hogy nem praktikus.
Rendes 3. sorral ellennék, bár nekem elég lenne a Superb simán is, hiszen egy fiam van, annak egy anyja és anyósból, nagymamából is csak egyet fuvarozunk rendszeresen, tehát a max. létszám öt fő, de jellemzően csak négy.
spórolhatsz egy "játszós" autóra, egy szolidan tuningolt 1,8T-re :-))
Azert az Octavia I nem igazan felel meg jatszos autonak, eleg komolyan hozza kell nyulni a futomuvehez, meg mindenhol mereviteni rajta. Bar egy RS még ertelmes valasztas lenne, ha csak egyetlen nem kifingatott peldany is elofordulna a piacon... de ahanyat megneztem, mindet tonkrevagtak. (Amit nem, az meg valahogy megsem elado.)
A mostani Ibizam viszont erdekes jatszos auto tudna lenni egy rendes motorral. A konstrukcio es a 3 ajto miatt ez meglehetosen merev kasztni, a futomu pedig eleve jo. Nekem raadasul a gyari sportfutomu van 16-os felnikkel, ez siman eldolgozna a 150+ loerot is.
Szerencsere van optimalis kombinacio: Ibiza Cupra 1.8T motorral.
Vissza a fogyasztáshoz:) Klíma auto üzem, ülésfűtés on, párásodás miatt sok üveg és tükörfűtés stb PD TDI (96 kw) vegyes útvonal 5 liter!!! Város (Bp) este 4,7 liter!!! Város (Bp) nappal 6,2 liter!!! Autópálya 145 tempomattal 6 liter!!! Pl. 110 utazóban 3,6 literrel el lehet autózni 6-ban.
Előzőek alapján nem rossz eredmények:) Gázolaj adalékolva! Most két adalékot használok, cca 0,3-0,5 deci a hatás... Ajánlani tudom a Castrol mérőnyakas adalékát, illetve a Slovnaft Super Additiv adalékát!
Nekem nem kell jobb autó. Eddig azt gondoltam a francia PSA szívó diesel a fogyasztásbajnok.... Tévedtem!
Esetleg aki bírja a cseh nyelvet megnézhetné a cseh konfigurátorban mert ott már szerepel. Én néztem, de nem boldogulok vele.A német konfigurátorban még nincs benne a Combi meg persze a magyarban sem.
Állítólag a jelenlegi Touran technikáját fogja megörökölni a leendő Skoda egyterű, nekem ez mondjuk elég is lenne méretileg.
Erről a 7 üléses Superb Combiról viszont még nem hallottam, nem találok róla a neten sem infót.Hol hallottad ezt?Nekem méretileg egy ilyen jellegű 7 üléses is elég lenne nem ragaszkodom az egyterűekhez, sőt.
Ránéztem a dologra és kiderült, hogy a mai casco egy nagy-nagy nepperként funkcionál. Biztosítók termékeit értékesíti, ill bankokét. Hogy pontosan kié az adott ajánlat az nem derült ki.. Nekem 2300ft/hó ajánlatot dobott a gép. Érdekes módon a gyári snassz indításgátlón kívül semmi plussz riasztó beszerelést nem kértek.(opcióknál csak a gyári ind gátlót pipáltam, és nem írt elő módositást a védelemben)