Futó volt már az 1-es basen. A következő ütő Bunt-olt egyet. A védekezők - inkább aki dobta ill. aki elkapta az is egy picit - elcseszte és a labda elgurult jóval az 1-es base mögé. A labda továbbra is játékban maradt. Aki az 1-es basen volt, nagy futással és becsúszással épp haza ill. beért, ezáltal szerzett 1 pontot. Aki buntolt az pedig eljutott a 3-as basre. Így triplát futott. Kb. ennyi történt ebben a bejátszásban ha jól láttam. :)
Akkor az első szakmai kérdés:)
Az MLB honlapján az eredménylista ablakban megnyílik egy video összefoglaló a tegnapi meccsekről. Mi történik az első bejátszáson (OAK-LAA)? Ha jól látom: a fogadó játékos úgy üt bele a labdába, mintha le akarná kezelni, majd elkezd futni az első base felé. A dobó játékos elkapja alabdát és eldobja az első base-n álló játékosnak, de az kiejti és a labda jó messzire elgurul. Így a dobó játékos csinál egy home run-t, ami 3 pont?
Fogadni? Na azt nem! De javaslom, ha jó az Interneted, akkor fizess elő az mlb.tv-re, és akkor nem csak az ábrát kell nézned, hanem nézheted az élő közvetítést!
Az egyiknek hopp, a másiknak kopp...
Márom meccset kötöttem ezerét (CLE-MIN, NYM-FLA, CIN-HOU). Vonzóak voltak a nyerő oddsok. MIN (2,29), FLA (2,46), CIN (2,06). Kettő bejött, de a NYM meccs 8. és 9. inningjében (jól írom?) a hajamat téptem. A 8-ban 2-1-ről fordított 3-2-re a NYM, a 9-ben kiegyenlítet a FLA, majd el is bukta 4-3-ra. (Az ábrás meccskövetőt néztem az MLB honlapján.)
Ti is fogadtok a meccsekre?
Egy 5let. Szerezd be az MVP Baseball 2005-öt abból nagyon sokat meg tudsz tanulni, az elején persze nehéz lesz. De mégjobb ha elmész valamelyik csapatba játszani, és az ottaniaktól tanulod meg mert az jobban meg fog maradni. :))
Az egyik csapatom (METS) szépen lassan ébredezik... Bár ma is csak a 8. inningben tudtak fordítani a pirates ellen, amit Looper igyekezett elcseszni, de végülis nem tudta annyira, hogy a 9. inning alján ne nyerjük meg a meccset... komolyan a tököm kivan Looperrel...
A másik csapatom (PADRES) még mindig nem az igaz... Bár Nady teljesítménye nagyon meglep és örömteli !!
és egy kicsit nézzünk Boston-Tampa meccsre:
BOS 3RD - Manny Ramirez homers (1) on a fly ball to left field. Johnny Damon scores. BOS 2-1
BOS 4TH - Manny Ramirez hits a grand slam (2) to left field. Bill Mueller scores. Mark Bellhorn scores. Trot Nixon scores. BOS 6-1
Basszus hihetetlen, hogy ebben a szezonban a Braves a nappali meccseket eddig sorban elbukja, plussz ha Smoltz dob, akkor az offense brutálisan gyenge. Eddig Smoltz három meccsén két pontot hozott össze, és igaz hogy az első meccset simán elcseszte, de a következő két meccsén 14 Ip alatt csináltak rajta 4 pontot, és mégis 0-3-mal fog állni!:(((((((
Sziasztok!
Nem gond, ha néha idejövök és hülyeségeket kérdezek?
Nem igazán értem a szabályokat, a szakszavakat. Találtam magyarul egy szabály leírást, de mintha nem magyarul írták volna:)
Csak egyet tudtam tegnap biztosan, hogy a Boston +1,5-ös hendikeppel is nyer. Úgy is lett (10-0), 5000 Ft-ra 10.500 jött vissza. 7 pontot csináltak a 2. valamiben (forduló?, kör?). Ezt az ingyenes összefoglalóban is láttam az MLB honlapján.
Ez télleg köcsögség, de Sheff-et se kell félteni, majdnem visszaütött. Pedig nem okos dolog szurkolókat verni... én inkább lenyúltam volna egy másik Red Soxos pacák sörét, nemes bosszú. :)
Bár én nem értek a baseballhoz,egy egyszerű amerikaifocista vagyok,de a szóban forgó gyerek nem a fia! És nem akarták megölni ha jól értelmezem a szöveget!Na csak ennyit akartam nem is zavarok többet!