jó reggelt kivánok. Reméllem a Mester megmondgya hogy mikor kell az órát variálni. holnapról vasárnapra virradóra? vagy még korán van ehhez? mer nyári időszámittás aszt még a tavasz senem jött el. amugy holnap nem hiszemhogy ebédelésre leszz a női hölgy hivatásos, mer mnukanap ugyanis. jan másodikát kell állittólag bedolgozni. meg van itt minden bolondittva. a miniszteri tanács elöke is válságbann van, meg a jen alapu valutaalapok is megbokrosottak a sájci frankrol nem is beszélve... ehhh, eggy naplo dejol jönne most.!
Az indián elmegy a varázslóhoz, megkérdezni milyen lesz a tél.
-Hosszú és hideg, gyűjtsétek a fát!
-Az egész törzs?
-Igen!
Miután elmegy az indián, a varázsló elgondolkodik,vajon jót mondott-e, nem küldte-e feleslegesen dolgozni a törzset. Bemegy a városba a meterológiai intézetbe. Megkérdi milyen lesz a tél.
-Hosszú és hideg -mondják neki.
Megnyugszik, de megkérdi
-Honnan tudják?
-Hát -így a válasz- az indiánok már nagyon gyűjtik a fát! :-)
Biztosan jól van, egész nap a pihenést kultiválja kakóscsiga formájában a kedvenc pihenőalkalmatosságban. A cicáknak meglehetősen nagy türelmük van a pihenéshez.
Nállunk a főnök kötetlen beszélgetésre nem néz be apsziuluter. Ezért, ha megjelenik, már megáll az ütő és tudjuk, hogy úgy kell valamit csinálni, hogy tegnapra legyen kész, sőt fel vagyunk készülve a legrosszabra is akár.
Március 17-én írta a Mester, hogy két hét múlva. Most bizonytalan vagyok a hivatásos látogatást illetően. Lehet, hogy nem is most lesz, hanem ukcve jövő héten?
Nállunk teljesen kiszámíthatatlan, hogy a Nagyfőnök hányszor néz be hozzánk kötetlen beszélgetésre. Leggyakrabban nem azér keres fel, hogy a hónap dolgozójának megérdemelt minyom díját nyújtsa át.
Engem az utóbbi időben naponta 2-3 szor meglátogat személyesen a nagyfőnök. Bocs: Nagyfőnök. Hivatalosan ugyanis abbahagyta a dohányzást, de sutyiban az irodámban elpöfékel velem látogatásai alkalmával. Ilyenkor megtárgyaljuk a globalizációs szituációkat is többek között.
Depresszió hatása kezdi felütni a fejét a pesti kollégák körében. Ugyanis szemerkél valami fehér izé. Ki látott még ilyet március végén, mert én még én személyesen nem, de még a Mester sem. Pedig már Orgia G. is megmondta 2 hete hogy tavasz van. Igazán deaktiválhatná már magát a tél. (Figyelik ugye gömbtársak, pedig nem is jártam egyetemre). Most nem tudom, hogy ez a hó már a globáliciós időjárás felburulásának az első jele, avagy a kutyára jön éppen a dér. A fene se kívánja még júniusban is bekalkulálni ezt a havat. Majd inkább augusztusban, a döglesztő hőségben 10 percre, az mondjuk jó lenne. A nagyfőnök 3 órára jelezte a részvételét, gondolom épp ráér. De őt is a fene se kívánja. Szép napot !