Octavia II -be a rádió mellet szeretném elhelyezni a mobilomat (a kesztyűtartó felőli oldalán) ehhez keresnék egy olyan megoldást ami nem jár a műszerfal roncsolásával de profi módon néz ki. Nem kell aktív legyen csak tartsa biztosan a készüléket (nokia 6230i) Esetleg csak egy konzol amire rá lehet szerelni egy tartót? Néztem a bordit megoldását de olyan, ami nekem kellene csak az I-es octáviához van.
Segítséget kérek tőletek! Van nekem egy 2004.09 havi Octavia II-m(1.4), ami sajna német nyelvű szervízkönyvel érkezett annakidején a márkakereskedésbe. Ha valaki megtenné, hogy a magyar nyelvűt elküldené elektronikus formában azt nagyon megköszönném! .(Idén volt a 90.000km-es nagyszerviz és bár a számlát megkaptam róla, szeretném látni hogy mit takarnak a német kifejezések a magyar változatban.) Email címem az adataimnál megtalálható. Előre is köszönöm annak aki segíteni tud!
Nem használom, de szerintem nem sok értelme van. Ha eléri az üzemi hőmérsékletet akkor meg csak bezavar a hűtésbe.. Feltételezem odafigyeltek a hűtőrendszer méretezésénél arra is hogy télen hideg van. :-) (És egyébként nem vészes, szerintem pár km. alatt el szokta érni az üzemi hőmérsékletet a motor. Két dízel autót használok felváltva (még pár napig...).
Sziasztok! Használ úgy valamelyikőtök O2 dieselt hogy így a nagy hidegben betesz egy kartonlapot a hűtő elé hogy hamarabb bemelegedjen?Mik a tapasztalatok?Köszi