Ez is csak egy alaptartó, erre kell még felcsavarozni egy <a href="http://gigatel.hu/modules.php?name=shop&menu=009&tul=MNOK6230I&cikk=02341" target="_blank">NOKIA MBC-15S</a> tartót.
Ez utóbbiban még tölteni is tudod egy szivargyújós töltővel.
Van egy kis kijelzőm hozzá kb 4-cm széles és 1,5 cm magas félkőr alakú öntapadós. Hová ragasszam szerintetek? Középre a szélvő alá az a legjobb igaz?
Ugy erted, a hatso szelvedo alá, igaz? :-)
Ha megy a tolatoradar, az azt jelenti, hogy rukvercben vagy. Ha rukvercben vagy, hatra nezel, vagy a tukorben, vagy hatra is fordulsz. De mindenkepp a hatso szelvedon keresztul.
Octavia II -be a rádió mellet szeretném elhelyezni a mobilomat (a kesztyűtartó felőli oldalán) ehhez keresnék egy olyan megoldást ami nem jár a műszerfal roncsolásával de profi módon néz ki. Nem kell aktív legyen csak tartsa biztosan a készüléket (nokia 6230i) Esetleg csak egy konzol amire rá lehet szerelni egy tartót? Néztem a bordit megoldását de olyan, ami nekem kellene csak az I-es octáviához van.
Segítséget kérek tőletek! Van nekem egy 2004.09 havi Octavia II-m(1.4), ami sajna német nyelvű szervízkönyvel érkezett annakidején a márkakereskedésbe. Ha valaki megtenné, hogy a magyar nyelvűt elküldené elektronikus formában azt nagyon megköszönném! .(Idén volt a 90.000km-es nagyszerviz és bár a számlát megkaptam róla, szeretném látni hogy mit takarnak a német kifejezések a magyar változatban.) Email címem az adataimnál megtalálható. Előre is köszönöm annak aki segíteni tud!